monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 15:55:20 GMT 1
a ja jak Cię czytam? bo teraz też nie wiem Ty sobie uzurpujesz prawo do rozczytywania mojej gry, a Kacper robi to bezbłędnie i szybko, zawsze ech tyle razy schwytany i dalej neguje a kiedy cię kacprutto złapał...
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 15:56:12 GMT 1
szczupaki się łapie na żywą zanętę młodziak hehe to po kiego podlinkowałeś to mu jak ja pytałem tylko opis Myślałem, że Ty jesteś fanem czytania postów przeważnie, ale przecież nie będę MU czytał luz masz jak piotr żyła, stąd się zastanawiam z drugiej strony w mieście ostatnio byłeś niejako spięty
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 15:56:29 GMT 1
nie daję mu się złapać, bo go morduję
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 15:57:31 GMT 1
Tomek a co teraz o Pshemie sądzisz? Nie wiem, moim zdaniem nic na razie nie zrobił (przynajmniej w tych postach, które widziałem) czyli po tym negatywie Tomeczkowym został na tym samym poziomie? a jednocześnie bobas się nie podoba? interesujące to jest bo moim zdaniem wbita w rozgrywkę na świeżo to jest akurat zdolność do zauważenia że Pshemo wczoraj wykonał dużo dryblingów, a Ty rzucasz że nic nie zrobił dużo zrobił według mnie
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 16:00:48 GMT 1
Myślałem, że Ty jesteś fanem czytania postów przeważnie, ale przecież nie będę MU czytał luz masz jak piotr żyła, stąd się zastanawiam z drugiej strony w mieście ostatnio byłeś niejako spięty Ostatni raz, jak pisałeś, że mam luz to byłem Czadem Aragornem. Przypomnieć Ci kim Ty wtedy byłeś?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 16:01:27 GMT 1
coś co macie wspólnego to obaj dajecie duzo disclaimerow
ja se pisze post i klikam wyślij
Ty se piszesz post i dodajesz (przynajmniej..) i Pshemo też tak robi, wczoraj mu to zarzucilem
to też jest interesujące
kawiat za kawiatem
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 16:02:03 GMT 1
przeważnie, ale przecież nie będę MU czytał luz masz jak piotr żyła, stąd się zastanawiam z drugiej strony w mieście ostatnio byłeś niejako spięty Ostatni raz, jak pisałeś, że mam luz to byłem Czadem Aragornem. Przypomnieć Ci kim Ty wtedy byłeś? kurka pamiętasz takie rzeczy, a nie jesteś w stanie powiedzieć czegoś mocniejszego o Pshemie z wczoraj?
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 16:02:25 GMT 1
coś co macie wspólnego to obaj dajecie duzo disclaimerow ja se pisze post i klikam wyślij Ty se piszesz post i dodajesz (przynajmniej..) i Pshemo też tak robi, wczoraj mu to zarzucilem to też jest interesujące kawiat za kawiatem To prawda, podpowiadamy sobie co pisać na mafijnym
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 16:02:51 GMT 1
Ostatni raz, jak pisałeś, że mam luz to byłem Czadem Aragornem. Przypomnieć Ci kim Ty wtedy byłeś? kurka pamiętasz takie rzeczy, a nie jesteś w stanie powiedzieć czegoś mocniejszego o Pshemie z wczoraj? Tamte posty czytałem, tych w tej rozgrywce - nie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 16:03:03 GMT 1
no nie o tym był post bardziej o strachu przed pomyłka przed niezrozumieniem a mafia się boi w tej edycji
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 16:03:34 GMT 1
Tomek prosta piłka, Pshemo mafia czy nie? Na którym miejscu byś go umieścił?
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 16:03:51 GMT 1
no nie o tym był post bardziej o strachu przed pomyłka przed niezrozumieniem a mafia się boi w tej edycji Widzę właśnie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 16:04:53 GMT 1
dawaj co jeszcze widzisz, jakieś hot tejki
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 16:07:11 GMT 1
Poza tym o ile dobrze doczytałem w robocie, to Ty go uniewinniałeś wcześniej z nieco innego powodu Bobku Opowiedz mi o tym
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 16:07:37 GMT 1
dawaj co jeszcze widzisz, jakieś hot tejki To może Ty jakieś hot tejki? Dlaczego używasz argumentów wytrychów jak w edycji, gdzie byłeś mafią? Dlaczego grasz w FMa zamiast EUIV? Dlaczego rzucasz się na tomusia jak szakal, zamiast pozwolić mu spokojnie nadrobić?
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 16:08:10 GMT 1
meandry umysłu boberka ach która bramka prawidłowa mr tennis Brawo miałeś racje!
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 16:08:56 GMT 1
dawaj co jeszcze widzisz, jakieś hot tejki To może Ty jakieś hot tejki? Dlaczego używasz argumentów wytrychów jak w edycji, gdzie byłeś mafią? Dlaczego grasz w FMa zamiast EUIV? Dlaczego rzucasz się na tomusia jak szakal, zamiast pozwolić mu spokojnie nadrobić? Argumentów-wytrychów. Nie wiem czy dobre określenie. Chodzi o to, że łatwych argumentów
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 16:11:27 GMT 1
bo mi się Tomuś dodaje z Pshemem calkiem zgrabnie, nadrabiaj se, przecież nie wylewam cię z kąpielą jeszcze
eu jest zbyt angażująca intelektualnie
nie wiem o co ci chodzi z tymi argumentami wytrychami, często łapie mafia i bazuje w tym przeważnie na tym samym, oceniaj se to jak chcesz, to są moje grabki
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 16:11:57 GMT 1
Bobek opinia o ostatnich dwóch stronach
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 16:13:19 GMT 1
Myślałem, że Ty jesteś fanem czytania postów przeważnie, ale przecież nie będę MU czytał luz masz jak piotr żyła, stąd się zastanawiam z drugiej strony w mieście ostatnio byłeś niejako spięty vs
Nie może zniknąć, trzeba to pokazać
|
|