monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 16:15:01 GMT 1
no uniewinniłbym go za to kurwa ale dalej mi coś nie pasuje przede wszystkim tam to ja cię ratowałem przed szubiennicą a tutaj chce cię na nią wrzucić bo w mafii możesz być ale która mafia by wrzuciła coś takiego chyba że jest z Pshemem i mu Przemek to przypomniał
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 16:19:19 GMT 1
Poza tym o ile dobrze doczytałem w robocie, to Ty go uniewinniałeś wcześniej z nieco innego powodu Bobku Opowiedz mi o tym no opisałem później o co mi chodziło
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 16:19:22 GMT 1
Jestem i nadrabiam.
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 16:27:14 GMT 1
no uniewinniłbym go za to kurwa ale dalej mi coś nie pasuje przede wszystkim tam to ja cię ratowałem przed szubiennicą a tutaj chce cię na nią wrzucić bo w mafii możesz być ale która mafia by wrzuciła coś takiego chyba że jest z Pshemem i mu Przemek to przypomniał Tak jak mówiłem, czytanie postów jest przereklamowane, więc jeśli chcesz POSŁUCHAĆ o mojej mafijnej mecie to tutaj:
W drugim poście jest yt, gdzie kolega z MU Aro opowiada na temat mojej mafijnej mety (po angielsku, ale mam nadzieję, że sobie poradzisz). Wydaje mi się, że dosyć celnie. O mnie startuje gdzieś 3:15.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 16:43:22 GMT 1
super wykład, wszystko jasne
nie słuchałem
ale dobra, zakładam że możesz być niewinny
nie masz opinii o egze
nie masz o luczyku
najbardziej mnie jednak interesuje ta o Pshemie
możesz wejść w jego posty, poświęcić 30 minut i potem dać znać co uważasz? doceniłbym bardzo
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 16:49:51 GMT 1
ja to zrozumiałem tak że Luczyk niewinny bo nikt z tym nie polemizuje, czytaj mafia nie torowała sobie drogi do ataku na niego no jeśli jest winny to mafia tym bardziej nie będzie sobie torowała drogi do ataku na niego, logika czyli co pokrętna logika bobovicia może doprowadzić do zwiększenia szans na parę bobek - luczyk?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 16:50:23 GMT 1
no ale on mógłby se napisać luczyk niewinny bo mam takie wajby i nikt by się nie przywalal
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 16:53:02 GMT 1
Nie podoba mi się też, że napisałeś o mnie Tomek. Z jakiejś przyczyny częściej to mafia zwraca się do miastowego tomusia na personalnym levelu, a Ty masz historię robienia tego jako Elrond. kurde tu też nawiązanie do śródziemnej, ten co dogłębny research zrobił dawaj jeszcze link do tej wypowiedzi
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 16:54:56 GMT 1
no jeśli jest winny to mafia tym bardziej nie będzie sobie torowała drogi do ataku na niego, logika czyli co pokrętna logika bobovicia może doprowadzić do zwiększenia szans na parę bobek - luczyk? czekam aż mi to bob wytłumaczy
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 16:59:40 GMT 1
Nie podoba mi się też, że napisałeś o mnie Tomek. Z jakiejś przyczyny częściej to mafia zwraca się do miastowego tomusia na personalnym levelu, a Ty masz historię robienia tego jako Elrond. kurde tu też nawiązanie do śródziemnej, ten co dogłębny research zrobił dawaj jeszcze link do tej wypowiedzi O, to mi się nie podobało w Pshemie. Monti i Pshemo moim zdaniem, a Ty teraz próbujesz się z nim dystansować.* *nie przeczytałem ani jednego postu Łuczyka Postu nie zacytuje, bo z telefonu się nie da skopiować linku. Było kilka postów w takim vibe, możesz sobie poszukać, jeśli Ci zależy (ale obaj dobrze wiemy, że Ci nie zależy, to co gitarę zawracasz)
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 17:01:53 GMT 1
xd
ja wiem, że ci się nie podobało to, ja się pytam o jakiekolwiek zdanie na temat dalszej rozgrywki bumelancie
ja tu próbuje wyciągnąć od gagatka informacje żeby móc lepiej ocenić czy może być w mafii z Pshemem, a ten mówi że się od Pshema dystansuje
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 17:02:40 GMT 1
oczywiście że się da skopiować link z telefonu leniwa kupo
na telefonie da się tez ukryć obecność czego nie zrobiłeś jako jedyny
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 17:02:54 GMT 1
bo aż se wszedłem w last online
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 17:03:17 GMT 1
bo to jest tak, ja uważam, że Bobek gra w miarę swoją niewinną partię, parę rzeczy mi śmierdzi, to co pisałem o tym, że nie umie mnie z miejsca uniewinnić, gdzie on jest ekspertem od uniewinniania/uwinniania mnie, w momencie gdzie sam pisze, że w sumie ważne jest to by uniewinniać, a uniewinnia sobie z dupy Łuczyka na przesłankach, które uważam za z gruntu nielogiczne
niech mi po prostu wytłumaczy o co mu chodzi, to samo z tą konsternacją na temat moich postów, że niby piszę hehe frywolnie. Niby tak, ale jakby popatrzeć, to Bobek powtarzał wiele moich wniosków lub im przytakiwał na temat koncepcji gry, plus podejrzewa w miarę podobnych graczy co ja, więc kurwa powinien tym bardziej mnie sobie uniewinnić, a sobie zachowuje jakieś 50% szans jak dobrze skumałem co pisał.
więc Bobek weź mi wytłumacz kurwa jak to jest, robisz podchody pod to by mnie zlinczować bo wiesz, że dzisiejszy typ będzie błędny?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 17:04:38 GMT 1
no ale ty też własnie zagrałeś trochę na wyprzedzenie, jakby ze strachu przed bobkiem
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 17:05:32 GMT 1
czy malutki cezary kulesza grał tak jak tomczysław teraz?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 17:06:43 GMT 1
po prostu wkurwia mnie to zostawianie sobie furtek plus zamykanie takich, które uważam za w miarę sensowne (łuczyk)
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 17:07:44 GMT 1
xd ja wiem, że ci się nie podobało to, ja się pytam o jakiekolwiek zdanie na temat dalszej rozgrywki bumelancie ja tu próbuje wyciągnąć od gagatka informacje żeby móc lepiej ocenić czy może być w mafii z Pshemem, a ten mówi że się od Pshema dystansuje No a co robisz? Tak to wygląda, że jak dzisiaj umrzesz, to chcesz żeby Pshemo jutro te posty cytował i pokazywał 'no tak nie pisze mafiozo o mafiozie'. I wykorzystujesz do tego biednego tomusia, który na tym etapie powinien być dla Ciebie pewnym niewinnym, zadajesz mi jakieś głupie pytania zamiast zająć się czymś pożytecznym. Dopiero co pisałeś, że jestem niewinny, a teraz próbujesz ocenić, czy jestem w mafii z Pshemem. No niepoważne to co robisz, nie wyszła Ci ta partia, sory że tak Ci się wylosowało :/
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 17:08:30 GMT 1
oczywiście że się da skopiować link z telefonu leniwa kupo na telefonie da się tez ukryć obecność czego nie zrobiłeś jako jedyny Nie zamierzam ukrywać obecność. Gram w otwarte karty, nie mam nic do ukrycia
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 17:08:48 GMT 1
oczywiście że się da skopiować link z telefonu leniwa kupo na telefonie da się tez ukryć obecność czego nie zrobiłeś jako jedyny Przecież ty też masz odkrytą.
|
|