|
Post by tomus on Nov 15, 2023 17:11:20 GMT 1
czy malutki cezary kulesza grał tak jak tomczysław teraz? *Wielki
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 17:12:12 GMT 1
Egze którego mafiozę byś na ten moment wyjebał? Montiego czy Pshema?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 17:13:22 GMT 1
oczywiście że się da skopiować link z telefonu leniwa kupo na telefonie da się tez ukryć obecność czego nie zrobiłeś jako jedyny Przecież ty też masz odkrytą. ja tego nie widzę, ale czekałem na reakcję tomusia, który to racjonalizuje, hehe a ja nie wiedziałem i mnie to nie interesowało
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 17:14:58 GMT 1
zobacz sobie głosowanie hehe
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 17:15:10 GMT 1
xd ja wiem, że ci się nie podobało to, ja się pytam o jakiekolwiek zdanie na temat dalszej rozgrywki bumelancie ja tu próbuje wyciągnąć od gagatka informacje żeby móc lepiej ocenić czy może być w mafii z Pshemem, a ten mówi że się od Pshema dystansuje No a co robisz? Tak to wygląda, że jak dzisiaj umrzesz, to chcesz żeby Pshemo jutro te posty cytował i pokazywał 'no tak nie pisze mafiozo o mafiozie'. I wykorzystujesz do tego biednego tomusia, który na tym etapie powinien być dla Ciebie pewnym niewinnym, zadajesz mi jakieś głupie pytania zamiast zająć się czymś pożytecznym. Dopiero co pisałeś, że jestem niewinny, a teraz próbujesz ocenić, czy jestem w mafii z Pshemem. No niepoważne to co robisz, nie wyszła Ci ta partia, sory że tak Ci się wylosowało :/ Tomek, jak się trzymasz krótszych wypowiedzi, to Ci lepiej służy. Pisałem że możesz być niewinnny, cały czas czekam aż udzielisz mi odpowiedzi na pytanie. Bardzo obsrany jesteś, jak dostałeś głos na początku, tak do tej pory lecisz i nie jesteś nawet zainteresowany przeczytaniem postów. Na ile to poza, a na ile zblazowanie ciężko mi ocenić, ale nie wiem po co się zapisałeś.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 17:16:27 GMT 1
A Pshemo jest moim zdaniem niewinny, poza momentem w którym złapał się na furtkę z przeskoczeniem na typowanie Tomusia, gra w zasadzie bardzo niemafijnie, plus to co pisałem wczoraj, uniewinnia się na takich obszarach, na których moim zdaniem by nie potrafił, a nie na tych, z których słynie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 17:17:25 GMT 1
no ale ty egze się mylisz co rozgrywkę i jesteś jednym z głównych winowajców porażek i mafii i miasta, więc ja mam tylko jeden warunek - lincz na mnie dzisiaj, ale głos jutro na osobę która wskaże
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 17:17:37 GMT 1
nad Pshemem się jeszcze zastanawiam
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 17:19:23 GMT 1
Teraz guilt trip ze strony Montiego. Czy to serio jest post, który pojawia się ze strony miastowego? Jaki cel ma wzbudzanie poczucia winy w innym graczu ze strony miastowego? Ma trochę celu ze strony mafii, zwłaszcza że mam na Montim głos Do linczu jeszcze trochę czasu, rzucę okiem w posty ale moim zdaniem mafiozę już znalazłem a umówmy się, każdy z nas tutaj jest w stanie dobrze i naturalnie wyglądać w postach. To w interakcjach czuję intencje, a w Twoich nie czuję intencji miastowego.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 17:19:25 GMT 1
plus to wskakiwanie do otwartych furtek też nie zawsze jest mafijne, ja sam się łapie na tym, że jak czyjś temat jest na tapecie, to w sumie szukam argumentów za czyjąś winą (vide Bobek), trochę tak działa ludzki umysł, że szukając rozwiązania zagadki łapie się tropów, które aktualnie są grane
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 17:21:01 GMT 1
A Pshemo jest moim zdaniem niewinny, poza momentem w którym złapał się na furtkę z przeskoczeniem na typowanie Tomusia, gra w zasadzie bardzo niemafijnie, plus to co pisałem wczoraj, uniewinnia się na takich obszarach, na których moim zdaniem by nie potrafił, a nie na tych, z których słynie To dlaczego pojawia się i rzekomo nadrabia posty, kiedy tutaj sieczka zamiast włączać się w interakcje?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 17:22:37 GMT 1
no to jego pytaj dlaczego tak robi
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 17:24:58 GMT 1
albo inaczej, wytłumacz mi jak to by miało się do jego winy/niewinności bo nie kumam
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 17:27:50 GMT 1
no z tego co pamietam pisał coś o tym, że Łuczyk niewinny, bo nikt go nie uniewinniał (czytaj: mafia sobie robiła drogę do atakowania go) chyba wszystko co miałem na myśli zrozumiałeś na opak. Pisałem to juz dizsiaj rano i pisałem w kontekście, że jakby był winny to ktoś by kontestował to mocne uniewinnienie z mojej strony
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 17:28:46 GMT 1
albo inaczej, wytłumacz mi jak to by miało się do jego winy/niewinności bo nie kumam No przyjmowanie wygodnej pozycji, bez brudzenia się.
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 17:32:08 GMT 1
czyli co egze, nie zgadzasz się z moimi argumentami za łuczykiem i nie pasi Ci, że nie wiem czy jesteś niewinny
coś jeszcze?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 17:32:45 GMT 1
no z tego co pamietam pisał coś o tym, że Łuczyk niewinny, bo nikt go nie uniewinniał (czytaj: mafia sobie robiła drogę do atakowania go) chyba wszystko co miałem na myśli zrozumiałeś na opak. Pisałem to juz dizsiaj rano i pisałem w kontekście, że jakby był winny to ktoś by kontestował to mocne uniewinnienie z mojej strony twoje myślenie jest absurdalne
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 17:32:58 GMT 1
nie wiem do końca jak mam na to odpowiedzieć, przyjąłeś jakiś scenariusz z niedomykaniem furtek ale przecież nikt tu żadnej furtki nie domyka, jestem jedynym który jakąś domknął czym wielu podpadłem
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 17:34:46 GMT 1
chyba wszystko co miałem na myśli zrozumiałeś na opak. Pisałem to juz dizsiaj rano i pisałem w kontekście, że jakby był winny to ktoś by kontestował to mocne uniewinnienie z mojej strony twoje myślenie jest absurdalne to bardziej hipoteza niż myślenie, ale tak na przyszłość możesz mi powiedzieć czemu absurdalne jeżeli ktoś potencjalnie wygląda na niewinnego, i dostaje uniewinnienia ze strony miasta to mafii łatwo jest wjechać i to obalać? bo mi się potencjalnie wydawało, że trudno, ale kiedy ja ostatnio w mafii byłem
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 17:35:42 GMT 1
dzisiaj na pewno na Ciebie nie zagłosuje egze wracając do domykania furtek lub nie
|
|