egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 18:16:45 GMT 1
no ja sobie zrobilem brzytwe ockhama i mi wyszedl mafiozo Tomus co jest troche absurdalne
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 18:16:46 GMT 1
Bobek, Ty chcesz zlinczowac dzisiaj tego Pshema naprawde? Pshemo, chcesz zlinczowac Bobka? Nie wiem czy nie wolę Łuczyka. Ale jeszcze czytam. Imo klucz do wygranej to żebyście ty i Egze mi zaufali, że jestem niewinny, a następnie ustalili czy jesteście niewinni nawzajem. Tzn. ja uważam, że Egze jest niewinny, ale ja nie ufam sobie w tym. Ciebie też coraz bardziej niewinnego mam.
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 18:18:04 GMT 1
może jednak ten tomus? wczoraj jak byłem głową gdzie indziej to mnie uniewinniał, dzisiaj jak staram się grać to mnie uwinnia? jakoś jest to wszystko czytane na opak
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 18:18:45 GMT 1
Bobek, Ty chcesz zlinczowac dzisiaj tego Pshema naprawde? Pshemo, chcesz zlinczowac Bobka? Nie wiem czy nie wolę Łuczyka. Ale jeszcze czytam. Imo klucz do wygranej to żebyście ty i Egze mi zaufali, że jestem niewinny, a następnie ustalili czy jesteście niewinni nawzajem. Tzn. ja uważam, że Egze jest niewinny, ale ja nie ufam sobie w tym. Ciebie też coraz bardziej niewinnego mam. to jak wy sie wszyscy dogadacie to ja sie chce z wami dogadać i mamy ich
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 18:18:48 GMT 1
no dobra to ja powiem szczerze
w chuj mi się nie podoba, że jak na komendę zaczęliście robić w tył zwrot od siebie
i nie chodzi o to, czy to mafijne, czy miejskie
po prostu klocki wskoczyły, bo akurat o tym z egze gadaliśmy
muszę to przetrawić
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 18:19:04 GMT 1
nie ma Łuczyka, wiec wajcha teraz pójdzie w niego, pojawi się Łuczyk, to pójdzie w kogos innego i tak w koło Macieju
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 18:19:40 GMT 1
robiliście sobie kuku cały czas, a jak jest moment kiedy trzeba wyłożyć jaja na stół, to wysyłacie sobie liściki miłosne
I NIE UMIEM TEGO OCENIĆ
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 18:19:51 GMT 1
pomocy
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 18:21:07 GMT 1
no dobra to ja powiem szczerze w chuj mi się nie podoba, że jak na komendę zaczęliście robić w tył zwrot od siebie i nie chodzi o to, czy to mafijne, czy miejskie po prostu klocki wskoczyły, bo akurat o tym z egze gadaliśmy muszę to przetrawić kurwa typie ustosunkuj się do tego posta bo dla mnie Pshemo zajebał super sztuczkę, której w mafii jeszcze nigdy nie pokazał i jeżeli w niej jest to w ogóle super sztuczka więc wyłącz ten lot ptaka i dołącz do rozkminy
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 18:22:29 GMT 1
no dobra to ja powiem szczerze w chuj mi się nie podoba, że jak na komendę zaczęliście robić w tył zwrot od siebie i nie chodzi o to, czy to mafijne, czy miejskie po prostu klocki wskoczyły, bo akurat o tym z egze gadaliśmy muszę to przetrawić kurwa typie ustosunkuj się do tego posta bo dla mnie Pshemo zajebał super sztuczkę, której w mafii jeszcze nigdy nie pokazał i jeżeli w niej jest to w ogóle super sztuczka więc wyłącz ten lot ptaka i dołącz do rozkminy do tamtego? no ale ja sie ustosunkowalem juz, pisalem ze kameleon i gra orkiestre na dwa baty i tak, w glowie mam i nawet chcialem napisac, ze kurwa ty pshemo to zawsze jestes plejsowy i nieprzewidywalny i przez to ciezko cie ocenic, ale w tym samym momencie nastapilo zbratanie i buziak breżniewa i siedzę właśnie ogłupiony
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 18:22:45 GMT 1
robiliście sobie kuku cały czas, a jak jest moment kiedy trzeba wyłożyć jaja na stół, to wysyłacie sobie liściki miłosne I NIE UMIEM TEGO OCENIĆ Nie no jakie liściki miłosne. Kacper i Łuczyk to moje top 2 podejrzanych, prawie egzekwo.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 18:22:55 GMT 1
no bo na plus świadczy to co mowie zawsze
mafia jest plejsowa ale nie stuplejsowa
ale jak tak patrze na was razem nicponie to zawsze mam cos z tylu glowy
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 18:23:22 GMT 1
robiliście sobie kuku cały czas, a jak jest moment kiedy trzeba wyłożyć jaja na stół, to wysyłacie sobie liściki miłosne I NIE UMIEM TEGO OCENIĆ Nie no jakie liściki miłosne. Kacper i Łuczyk to moje top 2 podejrzanych, prawie egzekwo. no tak, ale pisalem wczesniej, od 17 to juz sie strzela nie jest sztuka tak strzelac zeby krzywdy nie zrobic
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 18:23:59 GMT 1
oprócz tego możesz wymyślić jaki miałbym cel będąc winnym żeby po wycieraniu sobie dupy ksywą pshema przez pierwszą dobe znaleźć sobie takiego posta i z miejsca próbować dokonywać abordażu
bronienie swojego kolegi z mafii? jesteś w stanie uwierzyć w scenariusz bobek+pshemo?
jak tak to ładny jesteś herbatnik
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 18:24:02 GMT 1
całą grę Bobek jest krok za mną
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 18:24:18 GMT 1
No ja nadrabiam :\ Uwierz mi nie będę czuł żadnego strachu przed określeniem się.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 18:24:56 GMT 1
oprócz tego możesz wymyślić jaki miałbym cel będąc winnym żeby po wycieraniu sobie dupy ksywą pshema przez pierwszą dobe znaleźć sobie takiego posta i z miejsca próbować dokonywać abordażu bronienie swojego kolegi z mafii? jesteś w stanie uwierzyć w scenariusz bobek+pshemo? jak tak to ładny jesteś herbatnik przeciez wszystko jest w postach, skad w tobie taka agresja? cala progresja mysli jest na ostatnich dwoch stronach, a ty krytykujesz myslenie i jeszcze jakos jebiesz po garach brzydkie zagranie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 18:25:09 GMT 1
całą grę Bobek jest krok za mną no daj do tego sos
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 18:25:11 GMT 1
ja nie wiem, przede wszystkim to zawsze wam tłumaczę, że jak jestem winny to spełniam oczekiwania a wy tego chyba nie potraficie zrozumieć
a to jest klucz do całego mojego bytu w tej gierce, moglibyście się poprawić jako gracze rozumiejąc to
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 18:26:47 GMT 1
no Ty właśnie spełniasz moje oczekiwania Bob, jak napisałem że trzeba walić w jednego mafiozę to przytaknąłeś, jak napisałem że Pshemo niewinny to w końcu sam znalazłeś coś co o tym świadczy, jak napisałem, że niewinny byś mnie uniewinniał, to teraz zaczynasz pisać, że Ci rosnę.
Całą grę krok za mną.
|
|