|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 22, 2023 21:19:26 GMT 1
Ja tam mu wierzę.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 22, 2023 21:19:32 GMT 1
Drugi Mędrzec ze Wschodu sprytnie chce wydobyć tożsamości graczy po regionalnych potrawach wigilijnych, które preferują. Muszę przyznać, że nie wpadłem na to, chociaż przyznaję - pomysł jest niezły. Natomiast Mistrza uspokajam - gracze nie muszą podawać prawdziwych odpowiedzi, aby przypadkiem nie zasugerować niczego zakazanego Regulaminem.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 22, 2023 21:26:17 GMT 1
Jedyny Karp, którego darzę szacunkiem mistrzuje tę edycję. Ja uważam, że gorszy od Karpia jest tylko Karpiuk. Dzięki temu łatwo można spostrzec, że naturalnie wyklarowała się tegoedycyjna Rada Miastowych Mędrców, w skład w której będzie wchodziła oczywiście moja skromna osoba, jak również Casper-マギ3 i Trzeci Mędrzec z Zachodu . Karp słyszał w Carrefourze, że trzech ich jest. Ooo. Hooo. Kacper, Melchior i Belzebub. Musicie ustalić, który z Was to Belzebub. Belzebub musi zgnić. youtu.be/-J7TYKqAEjcJeee. Jeee. Belzebuba jeszcze nie zidentyfikowałem, ale widzę innego diabła. W sumie to trochę faceta, trochę kobietę i trochę diabła. I jeszcze udaje świętego.
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 22, 2023 21:26:50 GMT 1
Zachęcasz do kłamstwa. Czy to na pewno etyczne w tym tak ważnym dla nas wszystkich świątecznym czasie?
EDIT: Do fałszywego mędrca
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 22, 2023 21:26:58 GMT 1
dobre wejście gwiazdka
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 22, 2023 21:29:34 GMT 1
dajcie karpiowi chwile oddechu
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 22, 2023 21:30:55 GMT 1
dajcie karpiowi chwile oddechu W sensie wyjąć go z wody, żeby zaczerpnął świeżego powietrza?
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 22, 2023 21:32:42 GMT 1
Zachęcasz do kłamstwa. Czy to na pewno etyczne w tym tak ważnym dla nas wszystkich świątecznym czasie?
Nie zachęcam. Poinformowałem jedynie, że gracze mają taką możliwość, chociaż i to nastąpiło w celu utrzymania na wodzy ewentualnych zapędów Mistrza do rygorystycznego stosowania Regulaminu. Określenie mnie mianem fałszywego jest bolesne i nie pasuje do ducha Świąt, natomiast masz jeszcze czas na refleksję.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 22, 2023 21:33:04 GMT 1
Witam. Czekałem na Twój wpis. Jesteś światłem w tym mieście. Zobaczymy jednak, czy nie podszywasz się pod wielkiego świętego. Byak kyopki na końcu zdania budzi mój niepokój... A ty czemu tak poza konwencją? Mam po pyostu nadzieję, że odpowiednio uczcisz 26.12.
|
|
|
Post by George Michael on Dec 22, 2023 21:36:13 GMT 1
dajcie karpiowi chwile oddechu W sensie wyjąć go z wody, żeby zaczerpnął świeżego powietrza? Panie Santa Claus, pan jest bardzo offensive jak na święty człowiek.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 22, 2023 21:37:08 GMT 1
Drugi Mędrzec ze Wschodu sprytnie chce wydobyć tożsamości graczy po regionalnych potrawach wigilijnych, które preferują. Ja na przykład podałem z jakiego miasta jestem - z Kyakowa. Mam nadzieję, że nie zostanę ukayany przez mistrza gły.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 21:37:58 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 22, 2023 21:37:58 GMT 1
Ryby poza oddychaniem za pomocą skrzel, mają zdolność prowadzenia wymiany gazowej przez skórę. Szacuje się, że u karpia około 30 % wymiany gazowej zachodzi właśnie tą drogą.
na godzinkę by tak może, zmiękczyć trochę...
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 22, 2023 21:39:32 GMT 1
Nie zachęcam. Poinformowałem jedynie, że gracze mają taką możliwość, chociaż i to nastąpiło w celu utrzymania na wodzy ewentualnych zapędów Mistrza do rygorystycznego stosowania Regulaminu. Określenie mnie mianem fałszywego jest bolesne i nie pasuje do ducha Świąt, natomiast masz jeszcze czas na refleksję. No cóż, rozumiem kolego, że ci przykro. Ale musisz mnie zrozumieć. Ja jestem częścią tzw. cywilizacji zachodu, ty natomiast jesteś po przeciwnej stronie barykady. Być może poza swoją działalnością mędrca jesteś fantastycznym człowiekiem, ale moi mocodawcy zdecydowali za mnie - muszę cię zwalczać.
Zamierzam bazgrać kredą po ulicy jednego z największych miast Europy, wyrażając tym samym gorące oburzenie twoją postawą i twoimi poglądami.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 21:39:48 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 22, 2023 21:39:48 GMT 1
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 22, 2023 21:40:01 GMT 1
Opóźnienie rozgrywki o dobę po losowaniu było genialnym posunięciem Mistrza Gry. Ciekawe spostrzeżenie. Na yazie bez komentarza.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 22, 2023 21:40:06 GMT 1
Ryby poza oddychaniem za pomocą skrzel, mają zdolność prowadzenia wymiany gazowej przez skórę. Szacuje się, że u karpia około 30 % wymiany gazowej zachodzi właśnie tą drogą. na godzinkę by tak może, zmiękczyć trochę... Karp to przyjaciel, napisał przecież.
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 22, 2023 21:41:04 GMT 1
Świąteczna dubeltówka Maria z Nazaretu Mitten Squad Stary Rabin
0 postów Wszyscy w mafii Mafia boi się postowania. Ręce do góry
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 22, 2023 21:45:20 GMT 1
Świąteczna dubeltówka Maria z Nazaretu Mitten Squad Stary Rabin
0 postów Wszyscy w mafii Mafia boi się postowania. Ręce do góry Mamy adwent a nie wielki post, więc to, że ktoś nie postuje nie czyni z niego bezbożnika. A przyjebać się do nieobecnych jest oczywiście najłatwiej.
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 22, 2023 21:46:36 GMT 1
A więc bezpostowcy oraz Św. Mikołaj z Laponii, który wpadł na obronie kolegów.
Poproszę o otwarcie tematu z podsumowaniem oraz pochwał na głosowym za rozwiązanie zagadki
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 22, 2023 21:47:19 GMT 1
Od razu widać, że Mędrzec, nawet jeśli z Zachodu.
|
|