|
Post by Volverin on Jan 6, 2024 21:04:31 GMT 1
Formalności później
Lista Kreacji i tożsamości: 1. Kevin – Monti 2. Karp – piernikowy 3. Stary Rabin – jaksa 4. Św. Mikołaj z Krakowa – Eneldo 5. Zbłąkany Wędrowiec – egze 6. George Michael – kshaq 7. Mędrzec ze Wschodu – Antura 8. Drugi Mędrzec ze Wschodu – lowrider 9. Mitten Squad – Szarlej 10. gwiazdabetlejemska – kurwiszon 11. kolendnik – kacper 12. Trzeci Mędrzec z Zachodu– Red 13. Śrut nocnej ciszy – Njay 14. Józef z Nazaretu – Squbaniec 15. Maria z Nazaretu – Czuek 16. Uszko z grzybami – Lewkoń 17. Świąteczna dubeltówka – rokoko 18. Pierwsza Gwiazdka – tomus 19. Św. Szczepan – Pshemo 20. Buddy Elf – Mały Farciarz 21. Św. Mikołaj z Laponii – Gary
Święty Mikołaj – Uszko z grzybami Elf – Św. Mikołaj z Krakowa Elf – George Michael Choinka – Trzeci Mędrzec z z Zachodu 5 Mafiozów – Św. Mikołaj z Laponii, Drugi Mędrzec ze Wschodu, Św. Szczepan, Józef z Nazaretu, Kolędnicy
Skład mafii: Gary, lowrider, Pshemo, Squbaniec, kacper
|
|
|
Post by Mitten Squad on Jan 6, 2024 21:06:51 GMT 1
Zasłużone zwycięstwo mafii, nie mam sobie nic do zarzucenia względem ostatniego dnia. Fakt, że Trzeci wskazał skład mafii boli, bo spokojnie można o tym było dyskutować już wczoraj. Głos Drugiego nie miał dużo sensu, ale tak jak pisałem, głos Trzeciego też nie.
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
Limit postów: 271
|
Post by buddyelf on Jan 6, 2024 21:08:08 GMT 1
może faktycznie mogłem paść w linczu zamiast pierwszej gwiazdki, ale no jako maistowy nie chcesz dać się linczować
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Jan 6, 2024 21:10:18 GMT 1
|
|
|
Post by Mitten Squad on Jan 6, 2024 21:22:44 GMT 1
Jebać poprzedni lincz, ale o nim spokojnie mogliśmy rozmawiać wcześniej, niż na pół godziny przed linczem. Sugerując jednocześnie wypostowanie się. No ale nie obrażam się, bo ja się w ogóle nie obrażam, chyba, że słownie.
A co do Kacpra, to pewnie cmentarz to widział, ja do tego dnia najuważniej wracałem dziś (ale w sumie to było po tym dłuższym Poście Gwiazdki, który był wyjątkowo dobry i gdzie generalnie cały dzień plusował mocno, więc zdecydowanie coś w tym jest). No ale PG odpadł dzień wcześniej, chociażby głosami Trzeciego właśnie, plus ja ni chuja nie mam przeglądu, jeśli chodzi o tożsamości, rzadko ostatnio grywam.
Ech, raczej robię sobie przerwę na parę miesięcy, dopóki mi nie zmienią projektu na jakiś europejski, bo takie granie, jak się wieczorem/w nocy jest w pracy to żadna gra, niby mogę grać po niej, ale nic się wtedy nie dzieje, więc mało funu, jak się głównie czuję dobrze w interakcjach. A że po robocie też człowiek nie zaśnie od razu, to potem przesypiam większość dnia i to też gówno. Ale już niedługo, yay
|
|
|
Post by Pierwsza Gwiazdka on Jan 6, 2024 21:34:30 GMT 1
Wielki gratulacje dla mafii. Świetna rozgrywka. Kto MVP? Kolędnicy? Drugi?
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Jan 6, 2024 21:37:39 GMT 1
Nie ma MVP bo świąteczna i graliśmy na jajca
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Jan 6, 2024 21:46:09 GMT 1
no chyba miało nie być, ale nie wiem, niech volv decyduje
|
|
|
Post by Volverin on Jan 6, 2024 21:48:46 GMT 1
MVP można zrobić, ale bez kolorku będzie tylko do opisu pod Edycją, tak jak we Freakowej
|
|
|
Post by Pierwsza Gwiazdka on Jan 6, 2024 21:52:59 GMT 1
no dla mnie top dwa Drugi/Kolędnicy a trzecie miejsce Uszko
|
|
|
Post by Mitten Squad on Jan 6, 2024 21:53:14 GMT 1
Z miastowych bardzo mi się podobał wspomniany gambit Mikołaja Krakowskiego, nie wiem czy mafia straciła mord, bo myślała, że dostał sprawdzenie i chciała go zajebać (a czy wtedy traciłaby mord, czy po prostu nie byłoby info, że nie byłoby info, że w mordzie pada elf), ale no świetny był
Also, cofam, bo jednak mam do zarzucenia sobie skupienie się głównie na Trzecim i zignorowanie tego głosu Drugiego, no ale tak jak pisałem, wyglądało na to, że każdy miastowy tam zawalił, więc tak dużej wagi do tego nie przywiązywałem. Ewentualnego argumentu, że gra Trzeciego nie miała sensu ze strony mafii jednak nie przyjmuję (gdyby ktoś chciał go użyć), bo uważam, że ze strony miasta też nie miała sensu.
A, no i przepraszam Buddyelfa, bo zdecydowanie bardziej powinienem rozważać jego niewinność, ale myślałem, że na to przyjdzie czas jutro
Dobra, kończę smęcić, idę pykać w Inkwizycję.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Jan 6, 2024 22:47:45 GMT 1
Co to za gierka inkwizycja?
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Jan 6, 2024 22:51:00 GMT 1
dragon age
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Jan 6, 2024 22:57:34 GMT 1
Dobre to?
|
|
|
Post by Mitten Squad on Jan 6, 2024 23:01:16 GMT 1
Czy ja wiem, Origin było lepsze, Dwójka IMO też (ale opinie o niej są mocno różne), Inkwizycja nieco zrujnowana przez bycie bardzo MMO (za dużo znajdziek). Ale czekam na Czwórkę teraz, więc ogrywam ją raz jeszcze.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Post by Karp on Jan 6, 2024 23:07:45 GMT 1
Czy ja wiem, Origin było lepsze, Dwójka IMO też (ale opinie o niej są mocno różne), Inkwizycja nieco zrujnowana przez bycie bardzo MMO (za dużo znajdziek). Ale czekam na Czwórkę teraz, więc ogrywam ją raz jeszcze. uwielbiam tę serię, wszystkie przeszedłem po parę razy, pozdrawiam współfana! inkwizycja za postaci, writing i muzykę top, gameplay faktycznie blady przy takim w3 a mafii gratuluję, roster kurewski
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Jan 7, 2024 0:17:49 GMT 1
Ze wszystkich którzy zostali w meczówce w mafii były osoby których najmniej się spodziewałem. Dla mnie (po za Trzecim który był mechanicznie niewinny i w to wierzyłem do końca) najmniej podejrzani byli Drugi i Kolędnicy. Gratuluję chłopaki, świetna gra
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Jan 7, 2024 0:33:06 GMT 1
Gdyby Buddyelf padł w linczu na Gwiazdce, to jaki był plan działania mafii?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Jan 7, 2024 0:36:55 GMT 1
Gdyby Buddyelf padł w linczu na Gwiazdce, to jaki był plan działania mafii? Liczyć, że Red zlinczuje Gwiazdkę. Lub zlinczować Reda.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Jan 7, 2024 0:38:57 GMT 1
Ale co ze wzmocnionym mordem?
|
|