|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 15:02:12 GMT 1
A drugim będzie na 90% kshaq nie wiem czemu ten temat nie jest top1 na mieście Na 100% to się mylisz mordzia No i jak ktoś grający ze mną 37 edycji w rok zaczyna pchać takie kocopoły, to to jest niepokojące Tak że gadajmy, a nie tylko zapowiadajmy rozmowy, co?
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 15:05:06 GMT 1
Na razie intuicja. Uprawia sztuczki. Jakie sztuczki masz na myśli Eneldo? Chodzi o te gierkę w zgadywanki? Nie mogę powiedzieć, bo dotyczy to wiadomości poza grą.
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 15:05:19 GMT 1
Spoko będę potem to pogadamy
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 15:06:18 GMT 1
Jakie sztuczki masz na myśli Eneldo? Chodzi o te gierkę w zgadywanki? Nie mogę powiedzieć, bo dotyczy to wiadomości poza grą. Bo mnie zastanawia to, że głos oddałeś w nocy a dopiero dziś rano napisałeś o sztuczkach...
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 15:06:20 GMT 1
Gram pierwszy raz w takim formacie. Myślałem, że na luźno będzie w pierwszym dniu, a tu na podstawie zerowego materiału chcecie, abym już jakieś wnioski miał. Prawdopodobnie na ten moment skuteczniej będzie, jeśli wylosuję.
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 15:06:48 GMT 1
Nie mogę powiedzieć, bo dotyczy to wiadomości poza grą. Bo mnie zastanawia to, że głos oddałeś w nocy a dopiero dziś rano napisałeś o sztuczkach... Nie chciało mi się już wczoraj, miałem długi dzień.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 15:13:04 GMT 1
Spoko będę potem to pogadamy A ja potem będę u dentysty i na zakupach 3/4 dnia growego przebimbałeś
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 16:30:24 GMT 1
Monciarz weź oceń kshaqa bo chciałem mu opryskliwie odpowiedzieć ale może ząb go od wczoraj boli?
Jakie masz wrażenie
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 16:55:28 GMT 1
W 2015 roku, w sierpniu. Kończyła się kadencja, w której był posłem PiS-u, ale było to już po słynnym incydencie w samolocie do Madrytu, w wyniku którego został wykluczony z partii i wiadomo było, że nie będzie kandydować w zbliżających się wyborach. Zwykły smalltalk rodaków spotykających się przypadkiem za granicą, choć ja go oczywiście rozpoznałem i zagadnąłem o politykę. Co robił w Tiranie? Zwiedzał. Przyleciał na urlop bodajże w Durres.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 16:57:35 GMT 1
Eneldo znów wygaduje jakieś bzdury. Nie prowadzę z nim żadnej rozmowy poza rozgrywką.
Wczoraj też pisał coś podobnego, nie jest to prawdą.
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 17:03:55 GMT 1
to w takim razie albo Sidor albo Eneldo winny, ktoś tutaj kłamie
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 17:12:40 GMT 1
Monciarz weź oceń kshaqa bo chciałem mu opryskliwie odpowiedzieć ale może ząb go od wczoraj boli? Jakie masz wrażenie Ja ci walę w ryj faktami, tu nie ma co opryskliwie odpowiadać tylko zakasać rękawy i do roboty zaraz wychodzę i będę z powrotem pewnie jakoś po 19, masz sporo miejsca żeby mi udowodnić że jednak te parę godzin jest dla ciebie wystarczające żeby się uniewinnić i rozjebać mafię
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 17:14:05 GMT 1
to w takim razie albo Sidor albo Eneldo winny, ktoś tutaj kłamie Eneldo, ale czy to jest jakiś główny argument za jego winą, nie wiem. To Ekscentryk.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 17:15:30 GMT 1
Moim zdaniem, gra po prostu bardzo zachowawczo. Jak niegdyś Kulfon.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 17:18:49 GMT 1
On raczej nie radzi sobie w mafii, choć paradoksalnie zawsze wygrywa (syndrom Tomusa-Riquelme). 😉 Nie wytrzymuje napięcia, woli zejść z linii frontu. W mieście też ma oczywiście te swoje ekscentryzmy, ale one są zakorzenione w realnym byciu pod grą, a nie ciągłym tłumaczeniu się, co robi, że nie może zaangażować się bardziej.
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 17:30:14 GMT 1
Monciarz weź oceń kshaqa bo chciałem mu opryskliwie odpowiedzieć ale może ząb go od wczoraj boli? Jakie masz wrażenie Ja ci walę w ryj faktami, tu nie ma co opryskliwie odpowiadać tylko zakasać rękawy i do roboty zaraz wychodzę i będę z powrotem pewnie jakoś po 19, masz sporo miejsca żeby mi udowodnić że jednak te parę godzin jest dla ciebie wystarczające żeby się uniewinnić i rozjebać mafię W pracy byłem gnoju
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 17:31:12 GMT 1
A tak na poważnie to przebimbałem w taki sposób że moja niewinność jest negowana tylko przez Ciebie i Sidora który losuje, a Ty swoim ciężkim zapierdolem wywołujesz tylko wątpliwości
I jak to oceniać?
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 17:31:48 GMT 1
Wychodzę z założeniem, że Sidor i Eneldo razem w mafii być nie powinni bo ich gra temu zaprzecza
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 17:34:52 GMT 1
Drugie założenie rzucę, że korniszon jest niewinny, a Monciarzowi chce ufać, ale muszę z nim porozmawiać
Monti cho
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 17:35:24 GMT 1
I dodając moja niewinność tyle wystarcza żeby wygrać grę
Proste co?
|
|