|
Post by Carles Puyol on Apr 29, 2020 22:27:35 GMT 1
Tutaj chce wrzucać swoje fikcyjne testamenty. Będę je pisał, żeby w razie czego jak ktoś mnie poprosi o testament to móc go stąd skopiować i pokazać.
Przy okazji pytanie do MG: w tej edycji również opryszek pokazuje się po linczu jako winny? Bo nie wiem, czy go wysyłać do Ciebie, że jakby padł, to by mogli myśleć, że może byłem opryszkiem...
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 29, 2020 22:37:12 GMT 1
Testament z 29.04 godz 23.30. Czesc tu XXX. Nie mialem zadnej roli. Zaglosowalem w pierwszym linczu na Donalda Trumpa bo nie podobalo mi sie u niego to ze nie identyfikuje sie z miastem. Przecież mój post o poświęceniu 1 osoby, aby 15 poczuło ulgę, to był zwykły bait xD Czy Ty tutaj próbujesz zgrywać bohatera po kilku postach? Jeszcze to oskarżanie Sashy jest takim samym błędem jak oskarżanie ostatnio Madrisso, czyli obecnie najczystszego i najaktywniejszego gracza. Jak dla mnie to Ty powinieneś polecieć za te swoje typy, bo w przyszłości będziesz tylko miastu przeszkadzał tymi nieprzemyślanymi pomysłami. Normalny miastowy by napisal ze bedzie tylko NAM przeszkadzal. Do tego pisze, ze sasha to obecnie najczystszy gracz a to jest ten etap gry ze nic nie wiadomo i miastowy podejrzewa wszystkich i nikt nie jest czysty i niewinny. Nie wiem co mam myslec o tych co mnie bronili. Nie wiem jakie mieli motywy wiec bym im sie przygladal. Chodzi o Dutcha i Sierockiego. Tylko mafia wie ze jestem niewinny wiec dziwne zachowanie. Jakby szukali przyjaciol. Najpierw myslalem ze w mafii jest sashastrunin bo mnie od razu oskarzyla, ale to chyba po prostu tutaj sie tak gra. Powodzenia.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 20:28:48 GMT 1
Testament z 30.04 godz 21.20 Zaglosowalem w pierwszym linczu na Donalda Trumpa bo nie podobalo mi sie u niego to ze nie identyfikuje sie z miastem. Przecież mój post o poświęceniu 1 osoby, aby 15 poczuło ulgę, to był zwykły bait xD Czy Ty tutaj próbujesz zgrywać bohatera po kilku postach? Jeszcze to oskarżanie Sashy jest takim samym błędem jak oskarżanie ostatnio Madrisso, czyli obecnie najczystszego i najaktywniejszego gracza. Jak dla mnie to Ty powinieneś polecieć za te swoje typy, bo w przyszłości będziesz tylko miastu przeszkadzał tymi nieprzemyślanymi pomysłami. Normalny miastowy by napisal ze bedzie tylko NAM przeszkadzal. Pisalem o tym dzisiaj. Podczepila sie pod to Jesieniara i to jest drugi moj typ na mafioze. Tez pisalem o tymw temacie najpierw uniewinnia Trumpa tutaj: Radzę wszystkim przeskipować stronę 14 i połowę 15, bo zarówno Trump, jak i Życiowa Porażka najpewniej są niewinni. a potem juz pisal ze ladnie zauwazylem i ze Trump w mafii. Trzeci podejrzany to Smutek, Depresja, Niepewnosc ktory kloci sie z Jesieniara i to wyglada na ustawiona klotnia zwlaszcza ze Jesieniara pisze w jednym miejscu ze to rak a wdrugim go pomija przy liscie osob do linczu. Zastanawiam sie dalej nad tymi co mnie bronili wczoraj. Dalej mi sie to dziwne wydaje ale jednak dzis jeszcze wiece osob pisze ze jestem niewinny a w mafii wszystkie nie sa. Ale jakos dziwnie szybko mnie oczyscili. Ten Sierocki to jeszcze dziwnie sie tak tlumaczyl ze nie gra bo mu sie klawiatura zepsula a przeciez chyba teraz kazdy ma telefon i internet w nim i kilka postow da sie z niego napisac.
|
|