|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 11:16:03 GMT 1
Ja niektóre tożsamości ogarniam, ale z innymi totalnie się mijam. Nigdy nie byłem dobry w tym aspekcie. Uciąłem temat Kurwiszona z postu fajnopolaka to dopowiadam, aby w pełni wyjaśnić
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 11:19:14 GMT 1
wmłody , a wskażesz mi te miejskie ;wijby" sowiety.? bo on się dla mnie uniewinniał czym innym , a nie miejskimi ;wijbami; i co jest złego w granu na przeżycie.? przecież życie miastowego jest największego wartością , bez znaczenia czy jest to miastowy już urodzony czy jeszcze nienarodzony; Jak ja ci mam wajby niby wskazać? Chyba wajby na tym polegają że mówię co intuicyjnie czuję. A z tym miastowym to co to za pierd zapodałeś właśnie? ty mnie młody lepiej nie wkurwiaj , bo moje bigosu nie nadanży gotować na uspokojnie; te wejby to takie wygodnictwo młodego pokolenia ; nie chce się myśleć i robić to klikną w konkuter te wejby , wyslą blutaczem i fajrant; a jak już się spytasz o co chodzi , to robią rybią minę i wydają się zieloni.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 11:23:01 GMT 1
mam dla was zadanie bojowe młodzi; czy ktoś z dwójki wielkogejny i hegemon sie wyklucza z telerankiem w mafii; czy ktoś z nich się z telerankiem zazembia.? bo te dwa chłopy wyglądają trochę jak aroganckie klony co wyżej srajom niż dupe majom; i tak se myślę czy by se mafia poszłą aż tak bezczelnie ,żeby we dwójke pojechac na jednym schemacie
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 11:24:39 GMT 1
Bo jakby wczoraj było mafiozo vs mafiozo to by mafia kreowała kontrkandydata dość odważnie, a nic takiego nie miało miejsca. no i popatrz pan na to , ja szukałem kandydata bo miałem obu za miasto; rzuciłem studenciakiem o chodnik , inni podłapali; ale skąd pan wiesz że jako mafia nie rzuciłem kandydaturą studenciaka.? czemu według ciebie studenciak nie został wykreowany , gdzie ja z chłopskim rozumiem uważam że był. Pisałem wcześniej, fajnie by było żeby mnie jednak ktoś czytał uważnie. Co innego jest kreować a co innego rzucić se nickiem i potem temat się rozpływa. Takich typów jak Student to jak czytałem było co najmniej kilka. Student padł bo wybiła 21. Gdyby czas był do 22 to by dalej było debatowane. Czyli dwóch mafii w Fajnopolak/Snajper wydaje mi się że nie ma.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 11:27:54 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 11:27:54 GMT 1
mam dla was zadanie bojowe młodzi; czy ktoś z dwójki wielkogejny i hegemon sie wyklucza z telerankiem w mafii; czy ktoś z nich się z telerankiem zazembia.? bo te dwa chłopy wyglądają trochę jak aroganckie klony co wyżej srajom niż dupe majom; i tak se myślę czy by se mafia poszłą aż tak bezczelnie ,żeby we dwójke pojechac na jednym schemacie myślę, że nie jest to coś ustalane na mafijnym, "e, ja będę glonował", "e, kurwa, zająłeś mi slot na glona, to ja będę grać bardziej aktywnie" fakt, przy setupie ze snajperami myślę, że gra z przyczajki jest nieoptymalna, bo można oberwać strzałem od niechcenia, ale Teleranek tak grał, bo inaczej nie umiał więc myślę, że po prostu ludzie grają, jak potrafią czy jak się czują, nie jak sobie założą, nie szukałbym wykluczeń na tej podstawie
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 11:31:18 GMT 1
Kurwa, żadnego snajpera na Fajnopolaka. Lepiej tego Talleyranda moim zdaniem odjebać, jakiegoś Albusa, RMFa, to są ludzie grający z przyczajki, małe szanse na uniewinnienie, a ten Fajnopolak ma szansę się uniewinnić grą. Dobry cytat, czyli Fajnopolak niewinny. Grafi plusuje.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 11:31:55 GMT 1
chuj wyjebało mi posta o teleranku; kurwa synek , da sie to jakoś odzyskać?
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 11:33:51 GMT 1
mam dla was zadanie bojowe młodzi; czy ktoś z dwójki wielkogejny i hegemon sie wyklucza z telerankiem w mafii; czy ktoś z nich się z telerankiem zazembia.? bo te dwa chłopy wyglądają trochę jak aroganckie klony co wyżej srajom niż dupe majom; i tak se myślę czy by se mafia poszłą aż tak bezczelnie ,żeby we dwójke pojechac na jednym schemacie Jeśli miałbym wybierać między tymi dwoma to na bardziej winnego wygląda mi Hegemon.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 11:34:29 GMT 1
nie chce mje się tego drugi raz pisać to zrobimy inaczej; słuchać młodz , poczytajta se wszystkie wypowiedzi teleranka; przemyślcie jego głosy , i napiszcie mje tu które z nich są pozorowana a które z nich chcą uciąć jakiś temat w zarodku ; dla najlepszych odpowiedzi nagroda uścisk dłoni kierownika zmiany, do dziełą.
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 11:38:32 GMT 1
Z czego mam się tłumaczyć? Był wybór między dwoma spośród których ty brzmiałeś gorzej i tyle. I nie wiem o jakich bateryjkach piszesz. Tzn no zakładasz że u mnie była jakaś głęboka rozkmina czy analiza tożsamości wczoraj gdy wprost zadeklarowałem, że wczoraj nie grałem, bo taką wymyśliłem strategię, poszedłem za tłumem ignorując wajchy, bo wajchy to chujstwo niszczące miasto. grasz totalnie nieprzekonująco, gdzie jakieś notatki, gdzie plusiki i minusiki, jakby Cię teraz odwalono, to nawet bym nie zapłakał, a lubię z Tobą grać, zauważyłeś w ogóle cokolwiek w temacie? "taką wymyśliłem strategię, poszedłem za tłumem ignorując wajchy" - a zalew głosów na mnie, też nie był swego rodzaju wajchą? i ponawiam pytanie, o kim najgorzej świadczy d1, jeśli lincz się toczył między dwoma niewinnymi? no nie wiem, byku, rozkręć się trochę, bo wygląda to źle, ja kojarzę, że Ty lubisz vote count analysis, ale mi to trochę jebie "no, na Tinderze musi być mafia, lecimy": "Warto poszukać po 1-2 nicki z każdej grupy głosujących – na Studenta, Fajnopolaka, Snajpera, w bok. Jakbym miał teraz decydować o linczu to głosowałbym ponownie w Fajnopolaka, bo jego sprawę trzeba wyjaśnić. " Jednocześnie piszesz że wyglądam źle i że nie gram tego co zwykle. No chyba jakbym był w mafii to takie plusiki minusiki to najprostsze co bym zrobił żeby zachować pozory. Moja gra ewoluuje i widzę, że te analizy w pierwszym dniu są chuja warte z zerową celnością, więc zwyczajnie mi szkoda na nie czasu. Jako wąż też dawałem analizy, a teraz one by cię przekonały co do mojej niewinności? Ten zarzut brzmi trochę jak wymyślony na siłę, śmierdoli. A co do mojej rozkrętki to chyba sam pisałeś dopiero co, że w mieście jestem zagubiony i rozkręcam się z każdym dniem. To czego ty oczekujesz? Jak ja jeszcze nie znam tożsamości i nie mam całego przeglądu pola, za dużo nicków, które mi się zlewają ze sobą. Albo faktycznie jesteś w mafii i kreujesz teraz kontrkandydata na mnie albo idziesz po jakiejś linii najmniejszego oporu licząc że najprostszy wariant jest tym właściwym.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 11:41:28 GMT 1
mam dla was zadanie bojowe młodzi; czy ktoś z dwójki wielkogejny i hegemon sie wyklucza z telerankiem w mafii; czy ktoś z nich się z telerankiem zazembia.? bo te dwa chłopy wyglądają trochę jak aroganckie klony co wyżej srajom niż dupe majom; i tak se myślę czy by se mafia poszłą aż tak bezczelnie ,żeby we dwójke pojechac na jednym schemacie Jeśli miałbym wybierać między tymi dwoma to na bardziej winnego wygląda mi Hegemon. wejbik czy konkretyy?
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 11:43:59 GMT 1
no Grafi wygląda mi dalej niewinnie, jakby on był njayem to by wyglądał jeszcze niewinniej co do początkującego mafiozy, to jestem mocno zmieszany jego grą bez względu na tożsamość, wyjście z kreacji miał mega chujowe, w dziwnym momencie, nikt go o to nie prosił no i z jednej strony to może wydawać się kontrintuicyjne - tzn skoro mógł se tkwić w tej kreacji to po co jako mafia by z niej wyłaził z drugiej strony sam wiem po sobie, że granie kreacyjne to jedno, a trzeba wyjść tak czy inaczej, więc jako mafiozo chcesz zrobić to na własnych warunkach no i może pojawić się problem, że jak jesteś w kreacji to na ciebie leją, a potem trzeba jakoś bronić się grą i ten nagły przeskok może nie wyjść, jak zostaniesz zepchnięty do defensywy chętnie zobaczę co kolega skleci do końca dnia, bo na moment obecny mnie nie przekonuje Wyszedłem z kreacji bo się w niej męczyłem, chyba starasz się za dużo nadanalizować. W ilu kreacjach dotychczas siedziałem dłużej niż chwilę? Chyba nie ma żadnej. Po prostu granie kreacyjne nie jest dla mnie, ja wolę modyfikować swój styl gry i szukać różnych najlepszych i ciekawych opcji w strategii, a nie w kreacji.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 11:44:36 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 11:44:36 GMT 1
grasz totalnie nieprzekonująco, gdzie jakieś notatki, gdzie plusiki i minusiki, jakby Cię teraz odwalono, to nawet bym nie zapłakał, a lubię z Tobą grać, zauważyłeś w ogóle cokolwiek w temacie?
"taką wymyśliłem strategię, poszedłem za tłumem ignorując wajchy" - a zalew głosów na mnie, też nie był swego rodzaju wajchą?
i ponawiam pytanie, o kim najgorzej świadczy d1, jeśli lincz się toczył między dwoma niewinnymi?
no nie wiem, byku, rozkręć się trochę, bo wygląda to źle, ja kojarzę, że Ty lubisz vote count analysis, ale mi to trochę jebie "no, na Tinderze musi być mafia, lecimy": "Warto poszukać po 1-2 nicki z każdej grupy głosujących – na Studenta, Fajnopolaka, Snajpera, w bok. Jakbym miał teraz decydować o linczu to głosowałbym ponownie w Fajnopolaka, bo jego sprawę trzeba wyjaśnić. "
Jednocześnie piszesz że wyglądam źle i że nie gram tego co zwykle. No chyba jakbym był w mafii to takie plusiki minusiki to najprostsze co bym zrobił żeby zachować pozory. Moja gra ewoluuje i widzę, że te analizy w pierwszym dniu są chuja warte z zerową celnością, więc zwyczajnie mi szkoda na nie czasu. Jako wąż też dawałem analizy, a teraz one by cię przekonały co do mojej niewinności? Ten zarzut brzmi trochę jak wymyślony na siłę, śmierdoli. A co do mojej rozkrętki to chyba sam pisałeś dopiero co, że w mieście jestem zagubiony i rozkręcam się z każdym dniem. To czego ty oczekujesz? Jak ja jeszcze nie znam tożsamości i nie mam całego przeglądu pola, za dużo nicków, które mi się zlewają ze sobą. Albo faktycznie jesteś w mafii i kreujesz teraz kontrkandydata na mnie albo idziesz po jakiejś linii najmniejszego oporu licząc że najprostszy wariant jest tym właściwym. no a jako miastowi Cenarius czy Drzewiec miałeś swoje typy już od d0/d1 i pisałeś, co widzisz i notowałeś już wcześnie i co czytasz grę dokładnie? dlaczego ja mam coraz lepszy przegląd pola, a Twój jest taki wąski? jeśli mówisz, że wyciągasz wnioski z wczesnych, niecelnych analiz, to dlaczego nie wyciągasz wniosków z gry jako Śrut, gdzie dostałeś w łeb d1 i tyle było z gry?
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 11:45:01 GMT 1
Student UKSW [8] – Jan Ludwik Pyszny, Denis Załęcki, Falomat Fajnopolak [5] – Początkujący mafiozo Stalingradzki snajper [4] – Talleyrand, Big Gay Al, Zeus, Restauracja na Kościuszki No i tu jest mafia, do tego Mgła, która siedzi w mafijnej norze. tak prosto ta gra nie wygląda od lat. w zestawieniu które pokazujesz moim zdaniem jest prócz Talleyranda góra jeden mafiozo. Chyba, że się ławą rzucili na SSnajpera.
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 11:47:03 GMT 1
Ty Początkujący coś nie chcesz rzucać po ksywach, weź kogoś poskarżaj po nickach, masz 90 stron materiału, a jedyne, z czym wychodzisz, to z matematyką i latanie wokół mnie i SSnajpera, gdzie jakiekolwiek argumenty z gry na kogokolwiek? Na wszystko przyjdzie czas, spokojnie. To nie problem rzucić nickiem, problem zrobić to tak, żeby przybliżyło miasto do zwycięstwa. Znowu oczekujesz ode mnie jakichś kiepskich zagrywek, żebym pod presją rzucił czymś nieprzemyślanym i potem oprzeć na tym atak na mnie?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 11:47:44 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 11:47:44 GMT 1
Jose Arcadio Morales ten Zeus myślę, że będzie w mafii, czytałeś moją nocną wymianę z nim? pamiętasz, jak zagranico byłem w mafii z winterbloomem: gość miał zajebiste d0, ciut gorsze d1, a w d2 w ogóle przygasł i wpadł na świecznik wtedy tak o nim pisał Klopp w d1 i faktycznie się sprawdziło "winterbloom is kind of weird as in -> he's posting mature, good thoughts every time he comes in to the thread. And on the surface I have no reason to say he's a wolf. But if I had to make a wolf-case here, I would say that maybe he's a little bit on the sidelines, in commenting mode? And maybe looking so mature/logical because of TMI? " Zeus by mi się wpisywał w archetyp takiego gracza, co dzięki nadwiedzy świetnie wszedł, a potem mu coraz trudniej
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 11:48:15 GMT 1
W ogóle bardziej podejrzane jest zachowanie, w którym gracz na końcu głosowania nie zmienia zdania, by nie musieć się z niego tłumaczyć, niż kiedy je zmienia np. pod wpływem obrony gracza, na którego wcześniej zagłosował.
Nie mówiąc o tym, że dla mafiozów niestanie przy złym z punktu widzenia miasta linczu zawsze jest w cenie.
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 11:48:56 GMT 1
ja ci miejsko nie ;wejbuję" , mlody? Musiałbym cię przeczytać lepiej, w tobie widzę na ten moment dużo postów i dużo kreacji. Nie wiem jaką masz tożsamość, a to może mieć duży wpływ na ocenę.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 11:50:06 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 11:50:06 GMT 1
Ty Początkujący coś nie chcesz rzucać po ksywach, weź kogoś poskarżaj po nickach, masz 90 stron materiału, a jedyne, z czym wychodzisz, to z matematyką i latanie wokół mnie i SSnajpera, gdzie jakiekolwiek argumenty z gry na kogokolwiek? Na wszystko przyjdzie czas, spokojnie. To nie problem rzucić nickiem, problem zrobić to tak, żeby przybliżyło miasto do zwycięstwa. Znowu oczekujesz ode mnie jakichś kiepskich zagrywek, żebym pod presją rzucił czymś nieprzemyślanym i potem oprzeć na tym atak na mnie? jak znowu? którą część naszej wspólnej historii masz na myśli? zauważ, że podobne rzeczy, o które mnie oskarżasz, mogę mówić o Tobie: wiesz z pierwszej ręki, z jakim trudem kurewskim mi przychodzi mafiowanie, wiesz, jak się boję wchodzić w temat im dłużej trwa gra a Ty mnie jeszcze nie oczyściłeś a zlinczowanie Cenariusa to moja osobista porażka, jeśli do tego nawiązujesz
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 11:54:18 GMT 1
A ten Jackson Lamb będzie w mafii. Świetnie wykorzystał okazję, kiedy można zacząć robić grunt pod przyszłe zlinczowanie mnie. O ile u RMF-a czy Hegemona dziwne zacietrzewienie widziałem już wcześniej i nawet wydało mi się naturalne. O tyle Lamb szuka sobie dobrego celu do ponapierdalania.
Powiem Ci Lamb tylko tyle. Pisze to co widzę. Widzę mało, bo nie mam pełnego obrazu rozgrywki. W mafii widziałbym zdecydowanie więcej i pewnie nie raz, nie dwa nie mógłbym się powstrzymać z przemyceniem tego do rozgrywki.
|
|