|
Post by Volverin on Jan 24, 2024 20:11:27 GMT 1
27 graczy: 21 Niewinnych (w tym 1 Snajper nieparzysty, 1 Snajper parzysty, 1 Złota rączka, 1 Backup)vs 6 Mafiozów (5 "zwyczajnych" + 1 Zagubiony z umiejką Snajpera parzystego)Mafia decyduje komu przekazać rolę Starszego Szpiega i Strongmana PRZED STARTEM GRY.Losowanie dzisiaj około 20:30. Start gry jutro o 20:00.
SPIS TREŚCI:
|
|
|
Post by Volverin on Jan 24, 2024 20:42:05 GMT 1
ROLE WYLOSOWANE!
Mafia i miejscy rolni dostali informacje o roli na priv (forum lub discord).
JEŚLI NIE DOSTAŁEŚ ŻADNEJ INFORMACJI, OZNACZA TO, ŻE JESTEŚ NIEWINNYM BEZROLNYM (lub Backupem!).
Start gry w czwartek (jutro) o godzinie 20:00.
|
|
|
Post by Volverin on Jan 25, 2024 19:55:03 GMT 1
Przypominajka zasad na dzień pierwszy(!). Od dnia drugiego Meta Gra dozwolona: META GRA:Do końca d1 BRAK META GRY. Co przez to rozumiemy?- nie można używać prawdziwych nicków graczy: „egze, lowrider, Gary” - nie można odnosić się do kreacji z poprzednich edycji - można odnosić się do ogólnej siły gracza: „Bardzo mocny gracz/nie raz wygrał w mafii, gra znacznie poniżej swojego potencjału” LIMITY POSTÓW: 80 do godziny 20:00 w piątek, ostatnia godzina przed linczem limit zniesiony, można pisać aż do zamknięcia tematu. KIEDY ZAMKNIĘCIE TEMATU? 10 minut po ogłoszeniu wyników linczu. Przykładowo MG policzy głosy i wstawi wynik linczu o godzinie 21:07 -> temat zamyka się o 21:17.
--------------
Za moment ruszamy!
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 20:00:12 GMT 1
Cip, cip, wyskakiwać z testamentów.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 20:00:28 GMT 1
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 20:00:34 GMT 1
Jestem stalingradzki snajper. Zostałem wysłany do obrony miasta przed armią niemiecką. Jeśli należysz do organizacji paramilitarnej z czasów II wojny to masz przejebane. Zostaniesz z automatu trafiony zbłąkaną kulką wśród ruin miasta. Jeśli jakim cudem dostaniesz się z moich rąk do niewoli to jedyne co ciebie czeka to śmierć.
1. Jesteś oficerem wrogiej armii 2. Jesteś zwykłym szeregowym atakującym miasto 3. Jesteś wrogim snajperem 4. Jesteś z poboru w ramach uzupełnień 5. Podpadłeś swoim przełożonym 6. Wychylasz nos z okopu 7. Próbujesz się komunikować przez radio w zbyt wyraźny sposób 8. Poruszasz się po ruinach miasta by dostarczyć zapasy.
Jeśli spełniasz chociaż jeden z tych podpunktów masz przejebane. Uwielbiam strzelać ze swojego stanowiska do każdego co na chwilę wychyli swoją głowę. Jego koledzy nie mają okazji nawet zastanowić się skąd przyleciała zbłąkana kulka. Ukaram każdy nieostrożny ruch. Jedyne co może mnie wypłoszyć ze stanowiska to ostrzał z mocniejszej broni próbujący zlokalizować moje stanowisko. Znajdę nowe jak zajdzie potrzeba.
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 20:00:38 GMT 1
Sie macie ludzie! Miło mi dołączyć do edycji. Z tej strony Marek z Warszawy. Jestem niezmiernie podekscytowany! Oby przebiegła ona w uśmiechniętej, serdecznej, nowoczesnej atmosferze. Mam nadzieję, że obędzie się bez hejtu, a rozgrywka będzie prowadzona z kulturą. Jak ktoś będzie nieżyczliwy, to go wyprosimy. Brak tolerancji dla wrogów tolerancji. Kochajmy się wszyscy! PS Jebać PiS! Chuj w dziąsło im!
|
|
|
Post by Rap MATTer Fakker on Jan 25, 2024 20:01:13 GMT 1
Co jest! Z tej strony Rap MATTer Fakker. Na początek recenzja mojej ulubionej płyty, której autorem jest Jakub Milewski znany także jako Diho RaZ. Album nazywa się Orangutan vol. 07. Jest to płyta bardzo podobna do Trójkąta Bermudzkiego Taco Hemingwaya, również mamy tutaj zarysowane trzy postaci. Tam był to trójkąt miłosny, tutaj też jest to trójkąt miłosny.
W głównej roli jestem tutaj Ja, w którego to mnie wciela się Diho. Jest to osoba o której wiemy dość dużo, dlatego, że Diho cały czas opisuje wam moje przyrodzenie, tak, że dokładnie znacie jego rozmiar. Wiecie także dużo o tym, w jakich ubraniach chodzę, jakie alkohole piję i wiecie też, że mój popęd seksualny jest trudny do zatrzymania.
Drugą postacią jest Ona. Ona, przez co poeta rozumie wszystkie kobiety, z którymi odbywałem stosunki seksualne. Wiemy też dużo o walorach owej Onej.
A trzecią osobą jest Ty. Czyli Diho oraz wszyscy inni słuchacze Diho razem. Niestety, dowiadujecie się tutaj wielu przykrych rzeczy, również o waszym przyrodzeniu. I o tym, że generalnie jesteście słabymi ludźmi i no, trochę lipa. Ale obrażam was ja, samiec alfa, typowy Chad, więc... no trudno, takie jest życie.
Diha trzeba też spropsować za to, jak często posługuje się środkami literackimi. Jak wyliczył użytkownik przedszkolanek, na płycie, słowo "jak" lub "jakbym" pojawia się 216 razy, więc myślę, że powinien za to otrzymać jakąś legitymację członkowską Związku Polskich Poetów. Po drugie Diho trzeba porównać do Lil Wayne'a dlatego, że, co prawda nie potrafi zupełnie rapować, ale liczba wersów o moim digidongu, a także o seksie oralnym jest zdumiewająca i chyba tylko Lil Wayne potrafiłby temu dorównać.
No, doznania przy tej płycie są znakomite, myślę, że gdybym miał oceniać w skali Filmwebu, to dałbym 10/10 i oczywiście serduszko. Tyle na razie, przesłuchajcie ten krążek i do zobaczenia w edycji.
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 25, 2024 20:01:28 GMT 1
Informujemy, że dania dnia są dostępne od wtorku do piątku w godzinach 13:00-17:00. Cena zestawu obiadowego: 22 zł. Do zobaczenia Na Kościuszki 👋🏻
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 20:02:29 GMT 1
Denis Załęcki już się zdążył rozjebać.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 20:03:33 GMT 1
W ruinach miasta ukrywa się 6 wrogich oficerów w tym jeden doskonale się kamuflujący. Znajdę ich po kolei. Jeśli będą naprawdę dobrze się kamuflować to zastosuję system 6 jako część odpowiedzialności zbiorowej za ukrywanie oficerów. Nic tak nie niszczy morali przeciwnika jak tylko zastrzelenie ich dowódcy zbłąkaną kulką.
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 20:03:34 GMT 1
Informujemy, że dania dnia są dostępne od wtorku do piątku w godzinach 13:00-17:00. Cena zestawu obiadowego: 22 zł. Do zobaczenia Na Kościuszki 👋🏻 Czy jest dostępne sushi? Prawdę mówiąc nie jadam zbyt często takich klasycznych, polski obiadów, jakoś mi zbrzydły... Czy oferujecie lunchboxy na wynos albo catering? Cip, cip, wyskakiwać z testamentów. Czyli, jak rozumiem, chce Pan nas pozabijać!? Będę mieć na oku. I jeszcze ten nick. Chicken Man... Ja akurat mięsa nie jadam.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:03:39 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 20:03:39 GMT 1
Estem... Jureh... Kiler.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 20:04:04 GMT 1
Cześć. Tu Sławomir. Ekonomista, przedsiębiorca, polityk, tiktoker...
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 20:04:27 GMT 1
osiadłam
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 20:05:08 GMT 1
Nie gram po to, by usiąść z mafią do stolika, tylko im ten stolik wywrócić.
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 20:05:30 GMT 1
Cześć. Tu Sławomir. Ekonomista, przedsiębiorca, polityk, tiktoker... Jebać Konfederację! Otoczyć Sławomira kordonem sanitarnym! Zlinczować! Zaorać Toruń-rydzykowo!
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 25, 2024 20:06:10 GMT 1
Moje uszanowanie
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 20:06:11 GMT 1
Mgła wojny w Stalingradzie jeszcze nie osiadła. Wciąż w ruinach kryje się wrogie wojsko.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 20:06:15 GMT 1
|
|