|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 20:21:38 GMT 1
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:21:40 GMT 1
Dobra.
Wychodzę na teraz z kreacji.
Co tam Mglisty? Czemu nie ma między nami miłości w tej edycji? Co czujesz głosując na mnie?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 20:21:52 GMT 1
Fajnopolaka chyba lepiej dla snajpera zostawić.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 20:21:54 GMT 1
Ja chętnie. Ktoś jeszcze? Wajcha? Ja wiem, że to nieoptymalne z perspektywy miasta, ale chyba bym w to poszedł xd a ty nie chcesz mnie linczować tylko tego, kto mnie podejrzewa?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:22:01 GMT 1
ja gejucha mogę wyrzucić, postulowałem to już od początku dnia
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 20:22:24 GMT 1
dawaj czemu, chętnie bym go sobie na zielono pokolorował gdyby było za co
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 20:23:21 GMT 1
No jak zbierzemy ludzi na Big Gay AI to możemy spróbować. I nie pisz mi kurwa EGze że we mnie nie ma dobrej woli. Bo kurwa jest jej aż za dużo w stosnku do wszystkich.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:23:22 GMT 1
Idę zapalić mglisty. Odpowiem jak wrócę.
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:23:29 GMT 1
Ja miałem zrobić iso gejuchowi ale z tego wszystkiego nie było czasu. Płakał za nim nie będę szczerze mówiąc, tak wygląda moje stanowisko na ten moment.
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 20:24:03 GMT 1
no nie ma, gdybyś miał dobrą wolę, to byś pierwszy piał, że jestem niewinny
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 20:24:50 GMT 1
Nie mam słów na to, co odjebaliście wczoraj z tym Studentem. Jak dobrze czytam tożsamość, to grał jak zwykle. Jak zwykle jako miastowy. Wam się w dupach przewraca, jak wjeżdża faza wajchy. Zero jakiegoś racjonalnego myślenia, owczy pęd. Na chuj w ogóle siedzieć w temacie i czytać posty z dnia, jak wystarczy wbić w ostatnie 15 minut i oddać głosy? Po co piszecie analizy, skoro i tak finalnie pod wpływem paniki zmieniacie głosy? Zróbcie sobie jakąś edycję z samymi fazami wajchy albo losujcie linczowanych, tyle samo z tego wyjdzie. Ja wiem, że jestem głupi. Nie potrafię w grać w tę grę. Nie umiem szukać mafiozów. Dlatego głównie czytam i obserwuje. Ale, do chuja wafla, nawet ślepy by zauważył, że wy wczoraj zasabotowaliście miasto. Jose Arcadio Morales (przepraszam, że bez cytatów, ale piszę w wordzie jak dekiel, a nie chce mi się kopiować bbcode) “uniewinniłem się długo zanim padło w moją stronę to pytanie, nie wiem dlaczego budujesz teraz jakąś narrację, że "o, już bym cię jechał ale się w międzyczasie uniewinniłeś" Cieszę się, że sam się sobie uniewinniłeś, jak również że tak twierdzi część miasta. Pozwól jednak mi myśleć swoją łepetyną. Mnie na tamten moment się nie uniewinniłeś. Jednak odpowiedzią na tamto pytanie już bardziej. Tym powyżej raczej też, bo sądzę, że raczej mafiozo, by nie wypluł z siebie takiego głupiego wniosku z rzekomą narracją. Stalingradzki top mafijka po pierwszym dniu, finalnie ślicznie podbijał kręcenie wora Studentowi. Restauracja - którą też mieliście na językach, ale zeszła z nich po prostu nie pisząc (podobnie Mentzen) - wróciła wczoraj na chillku. Ani jednego miastowego posta, ani nic. No ale lepiej było w Studenta. To już ten Fajnopolak był ciekawszym wyborem. Albo Denis. Kar-Wai Wong - i jakie odpowiedzi dała śmierć Studenta dot. tego, gdzie miasto popełniło błąd? nie widzę mafiozy który wjeżdża z czymś takim w osiem minut po otwarciu tematu mafioza reprodukuje negatywne emocje, musiałby to napisać na dużym poziomie wymuszenia, a big gejuch leci jednostajnie od początku i jest bardzo naturalny moim zdaniem miastowe wkurwienie i ja mam tu dobre wajby od początku
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 20:25:03 GMT 1
No jak zbierzemy ludzi na Big Gay AI to możemy spróbować. I nie pisz mi kurwa EGze że we mnie nie ma dobrej woli. Bo kurwa jest jej aż za dużo w stosnku do wszystkich. Byle to nie było na ostatnią chwilę Jak nie uda się to zostaję dzisiaj na Zeusie.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 20:25:10 GMT 1
Fajnopolak pewnie padnie dzień po mnie, więc w sumie w/e, ze śmierdzących rzeczy dodałbym kompletne olewanie tego co piszę (próbowałem wczoraj wchodzić w dyskusję, ale kontrował to "odpisywałeś mi 15 minut") plus no, fakt wynalezienia mojego posta jako Douglas, gdzie pół godziny wcześniej nie wiedział kim jestem wydaje mi się podejrzany - pisał, że wyłapał mnie po moim poście do Agaty, w którym chciałem kultywować dialog, ale prawdę powiedziawszy, to nie wiem, czy akurat z tym się bym skojarzył xD
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 20:25:23 GMT 1
Idę zapalić mglisty. Odpowiem jak wrócę. skąd założenie, ze ja Ci odpiszę?
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 20:25:40 GMT 1
Co nam powie zielony/czerwony gej? Bo na moje to trochę taka z dupy propozycja i leniwa.
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 20:25:40 GMT 1
ale to post przygotowany wcześniej, moim zdaniem miastowi nie potrzebują sobie takich postów przygotowywać
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 20:25:42 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 20:25:42 GMT 1
nie wiem, naprawdę wolałbym, żeby padł dziś Zeus
naprawdę to, co mu wytknąłem tożsamościowo (identyczny post do Agaty jak w mafijnym wydaniu) + to jak zgrywał głupa, jak go Morales aktywizował + to, że mówił, że nigdzie dziś nie wychodzi, mając przestrzeń do gry, podczas której nie pokazał gry, zbliżającej się poziomem do jego d1
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:26:03 GMT 1
Nie mam słów na to, co odjebaliście wczoraj z tym Studentem. Jak dobrze czytam tożsamość, to grał jak zwykle. Jak zwykle jako miastowy. Wam się w dupach przewraca, jak wjeżdża faza wajchy. Zero jakiegoś racjonalnego myślenia, owczy pęd. Na chuj w ogóle siedzieć w temacie i czytać posty z dnia, jak wystarczy wbić w ostatnie 15 minut i oddać głosy? Po co piszecie analizy, skoro i tak finalnie pod wpływem paniki zmieniacie głosy? Zróbcie sobie jakąś edycję z samymi fazami wajchy albo losujcie linczowanych, tyle samo z tego wyjdzie. Ja wiem, że jestem głupi. Nie potrafię w grać w tę grę. Nie umiem szukać mafiozów. Dlatego głównie czytam i obserwuje. Ale, do chuja wafla, nawet ślepy by zauważył, że wy wczoraj zasabotowaliście miasto. Jose Arcadio Morales (przepraszam, że bez cytatów, ale piszę w wordzie jak dekiel, a nie chce mi się kopiować bbcode) “uniewinniłem się długo zanim padło w moją stronę to pytanie, nie wiem dlaczego budujesz teraz jakąś narrację, że "o, już bym cię jechał ale się w międzyczasie uniewinniłeś" Cieszę się, że sam się sobie uniewinniłeś, jak również że tak twierdzi część miasta. Pozwól jednak mi myśleć swoją łepetyną. Mnie na tamten moment się nie uniewinniłeś. Jednak odpowiedzią na tamto pytanie już bardziej. Tym powyżej raczej też, bo sądzę, że raczej mafiozo, by nie wypluł z siebie takiego głupiego wniosku z rzekomą narracją. Stalingradzki top mafijka po pierwszym dniu, finalnie ślicznie podbijał kręcenie wora Studentowi. Restauracja - którą też mieliście na językach, ale zeszła z nich po prostu nie pisząc (podobnie Mentzen) - wróciła wczoraj na chillku. Ani jednego miastowego posta, ani nic. No ale lepiej było w Studenta. To już ten Fajnopolak był ciekawszym wyborem. Albo Denis. Kar-Wai Wong - i jakie odpowiedzi dała śmierć Studenta dot. tego, gdzie miasto popełniło błąd? nie widzę mafiozy który wjeżdża z czymś takim w osiem minut po otwarciu tematu mafioza reprodukuje negatywne emocje, musiałby to napisać na dużym poziomie wymuszenia, a big gejuch leci jednostajnie od początku i jest bardzo naturalny moim zdaniem miastowe wkurwienie i ja mam tu dobre wajby od początku jak taki glon wjeżdża na otwarcie tematu z czymś takim jak "Nie mam słów na to, co odjebaliście wczoraj z tym Studentem", to ja nie widzę możliwości żeby to uznać za szczere wkurwienie
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 20:26:13 GMT 1
Co nam powie zielony/czerwony gej? Bo na moje to trochę taka z dupy propozycja i leniwa. No ja się z tym zgadzam, jak sam kandydat nie jest tragiczny, to w zasadzie stoimy w miejscu.
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 20:26:29 GMT 1
Co nam powie zielony/czerwony gej? Bo na moje to trochę taka z dupy propozycja i leniwa. +1
|
|