Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 20:36:54 GMT 1
Zeus w kogo byś pierdolnął jakbyśmy mieli dzisiaj z ciebie zejść? 3 kandydatów SSnajper, Fajnopolak, trzeci może być jakiś Muttonfucker. Zakładam, że myliłem się co do Albusa i Memcena
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 20:37:16 GMT 1
Zeus w kogo byś pierdolnął jakbyśmy mieli dzisiaj z ciebie zejść? 3 kandydatów jak nei było kontrkandydatów to proponował Snajpera - głównego kontrkandydata jak wyszła od Ciebie propozycja fajnopolaka to ucieszył się z pomysłu na fajnopolaka
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:37:18 GMT 1
no właśnie więc jaki mafioza w pięcioosobowej mafii by uznał ze tak zrobi? a co to za różnica ile jest osób w mafii? jakby było mniej albo więcej to autentyczniej udawałby emocje czy ocb gość może grać swoją gierkę, nie mam dostępu do mafijnego żeby sprawdzić, czy jest tam jakiś grande strateg, a nawet jak jest, to przecież nie pisze każdemu postów z osobna Ja tam nie uważam, że to był jakiś fatalny post ani nic. On się nawet w miarę wpisał w emocje miasta, tak mi się wydaje.
Gorzej wyglądają jego wypowiedzi o telemarku, zresztą w dyskusji z Tobą
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:37:55 GMT 1
A masz jakieś powiązania wykluczające winę Zeusa i Fajnopolaka jednocześnie? te zarzuty z porównywaniem postów kiedy gość był w mafii i w mieście są generalnie mocne a jeżeli jakiś mafiozo miał budować pozycje na Zeusie [zakładając że winny] to nie zrobiłby tego Fajnopolak który po pierwszym linczu ma pozycje raczej średnią, wiadomo że nie może być długofalowym planem mafii fajnopolak to kombinator, on mógłby to wysłać na mafijnym i kazać napisać komuś innemu i nie jest że to jakoś definitywnie wykluczam, ale ta okoliczność sprawia że przy takim układzie kolorów odradzam snajperowi ten strzał no kurde Agatka mądrze tu prawi
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:38:30 GMT 1
Zeus w kogo byś pierdolnął jakbyśmy mieli dzisiaj z ciebie zejść? 3 kandydatów SSnajper, Fajnopolak, trzeci może być jakiś Muttonfucker. Zakładam, że myliłem się co do Albusa i Memcena kurwa no mało tu oryginalnej myśli, liczyłem na coś bardziej groundbreaking jak masz lecieć
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:38:35 GMT 1
No chuj, zgadzam się z agatką, propozycje zeusa są zbyt mainstreamowe co mi się nie podoba. Przyklepuję tego zeusa
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 20:39:13 GMT 1
Ale fakt, ciężko mi się kłócić z podobieństwem postów teraz, a tym co pisałem jako Douglas xD Chociaż to akurat może być bardziej na plus jeśli chodzi o moją grę wtedy, ale to będziecie wiedzieć po linczu <3
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:39:14 GMT 1
Snajper niech strzeli w Big Gay AI. Na moją odpowiedzialność
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:39:29 GMT 1
O kim mogę powiedzieć najmniej?
Hegemon Big Gay AI The Chicken Man Jackson Lamb i od biedy ten RPM
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 20:39:53 GMT 1
Ja wiem, że to nieoptymalne z perspektywy miasta, ale chyba bym w to poszedł xd a ty nie chcesz mnie linczować tylko tego, kto mnie podejrzewa? To jak już lincz przyklepałeś i mamy jeszcze chwilkę, to odpowiedz mi na to. Bo już wczoraj obiecałeś, że mi na coś odpiszesz i zostałem obsrany :/
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 20:40:05 GMT 1
Ja bym strzelał w Załęckiego .
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 20:40:10 GMT 1
a jeżeli jestem i jesteśmy dziadami, a Zeus jest zielony to sorry Fajnopolak, ale przy strzale w Ciebie dostajemy d1 do kolorowania nicków ze znacznie zmniejszoną ilością niewiadomych i nie wychodzimy w d3 jak frajerzy
ja jestem kontent z takiego układu
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:40:38 GMT 1
a ty nie chcesz mnie linczować tylko tego, kto mnie podejrzewa? To jak już lincz przyklepałeś i mamy jeszcze chwilkę, to odpowiedz mi na to. Bo już wczoraj obiecałeś, że mi na coś odpiszesz i zostałem obsrany :/ Zaraz, ten mój post był do cygana, tak?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:40:48 GMT 1
W ogóle kto z grających ma tu najmniejszą potrzebę sprawczości? Do tego grona dodałbym Początkującego i Restaurację, choć ten drugi wydaje się miastowy.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 20:40:58 GMT 1
To jak już lincz przyklepałeś i mamy jeszcze chwilkę, to odpowiedz mi na to. Bo już wczoraj obiecałeś, że mi na coś odpiszesz i zostałem obsrany :/ Zaraz, ten mój post był do cygana, tak? no do cygana edit: w sensie, chciałeś na niego wajchować
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 20:40:59 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 20:40:59 GMT 1
no właśnie więc jaki mafioza w pięcioosobowej mafii by uznał ze tak zrobi? a co to za różnica ile jest osób w mafii? jakby było mniej albo więcej to autentyczniej udawałby emocje czy ocb gość może grać swoją gierkę, nie mam dostępu do mafijnego żeby sprawdzić, czy jest tam jakiś grande strateg, a nawet jak jest, to przecież nie pisze każdemu postów z osobna moim zdaniem więcej osób do koordynowania wypowiedzi i powiedzenia, że taki wallpost to błąd Stalingrad, Ty jesteś? co o Zeusie sądzisz?
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:41:12 GMT 1
Ja bym strzelał w Załęckiego . Weto. Załęcki to temat do załatwienia linczem
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:41:14 GMT 1
swoją drogą te zmiany głosów teraz to zupełnie redundantne
jeżeli Zeus jest w mafii to w tej grupie po wynikach cząstkowych pewnie jakiś mafiak siedzi spokojnie
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 20:41:18 GMT 1
SSnajper, Fajnopolak, trzeci może być jakiś Muttonfucker. Zakładam, że myliłem się co do Albusa i Memcena kurwa no mało tu oryginalnej myśli, liczyłem na coś bardziej groundbreaking jak masz lecieć Trochę za duża edycja jednak i za dużo mety, ale z ciekawością będę czytał do końca. Insza kwestia taka, że oryginalność nie ma znaczenia, będzie się liczyło czy miałem rację
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 20:41:46 GMT 1
a co to za różnica ile jest osób w mafii? jakby było mniej albo więcej to autentyczniej udawałby emocje czy ocb gość może grać swoją gierkę, nie mam dostępu do mafijnego żeby sprawdzić, czy jest tam jakiś grande strateg, a nawet jak jest, to przecież nie pisze każdemu postów z osobna moim zdaniem więcej osób do koordynowania wypowiedzi i powiedzenia, że taki wallpost to błąd Stalingrad, Ty jesteś? co o Zeusie sądzisz? Nie chce mi się w ogóle już tego powtarzać o Zeusie. Wystarczy się wcześniej cofnąć do moich postów i tam pisałem o Zeusie.
|
|