|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 25, 2024 20:42:15 GMT 1
Serdecznie zapraszamy do naszego lokalu - Kościuszki 20, Ostrów Wielkopolski Czy restauracja obsługuje zamówienia na wynos? Obsługujemy zamówienia na wynos, zapraszamy.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 25, 2024 20:42:20 GMT 1
Jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze gracie, dobrze wszystko jest w porządku. Jest git. Pozdrawiam Sławomira Mentzena, dobrych chłopaków i niech się to trzyma.
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 25, 2024 20:43:20 GMT 1
Czyli, jak rozumiem, chce Pan nas pozabijać!? Będę mieć na oku. I jeszcze ten nick. Chicken Man... Ja akurat mięsa nie jadam. Jestem gejem. hejcia
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 20:43:22 GMT 1
Nigdy nie rozumiałem idei chodzenia do kina na pierwszą randkę. Kolacja, a potem kino jeszcze powiedzmy, ale generalnie pierwsza randka to chyba powinna być okazja, żeby się poznać
E: Ech, zapomniałem, że w dzisiejszych czasach chodzi tylko o ruchanie, a kino to kwestia sprawiania pozorów.
Nie wiem gdzie zmierza ten świat, ale chyba to już nie mój kierunek
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 20:43:58 GMT 1
O, pojawił się Kar-wai Wong. Przyznam, że jestem spragniony jego postów niczym łania wody ze strumienia. dlaczego? Bo "Spragnieni miłości" to - wizualnie, estetycznie - piękny film.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 20:44:09 GMT 1
Mentzen wypierdalaj z rozgrywki albo zmień awantar Zamglony umysł. Mentzen, wyskakuj z testamentu Zapisuję dwa bitcoiny Studentowi UKSW. Niech zaprosi jakąś studentkę na kolację i film Wonga. dlaczego najpierw odpisałeś na coś co było później, a potem się wróciłeś do nierelewantnej informacji i czemu akurat interesuje Cię co powie Karawaniarz Wągr O, pojawił się Kar-wai Wong. Przyznam, że jestem spragniony jego postów niczym łania wody ze strumienia.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:44:13 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 20:44:13 GMT 1
Nigdy nie rozumiałem idei chodzenia do kina na pierwszą randkę. Kolacja, a potem kino jeszcze powiedzmy, ale generalnie pierwsza randka to chyba powinna być okazja, żeby się poznać Im bardziej poznasz, tym mocniej cierpisz.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 20:45:46 GMT 1
Guantanamera Guajira Guantanamera Guantanamrera Guajira Guantanamera
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 20:46:08 GMT 1
Bo "Spragnieni miłości" to - wizualnie, estetycznie - piękny film. aha, nie oglądałem, nie interesuje mnie kino indyjskie Mentzen, jak się czujesz z tym, że dostajesz razy za mordę
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 20:46:14 GMT 1
nikt nie wygrał immunitetu ale doceniam starania i lubie was bardziej niż pozostałych
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:46:19 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 20:46:19 GMT 1
Nigdy nie rozumiałem idei chodzenia do kina na pierwszą randkę. Kolacja, a potem kino jeszcze powiedzmy, ale generalnie pierwsza randka to chyba powinna być okazja, żeby się poznać To zależy, czy idziesz do kina, czy na film. Hehehe. Dobre, co? Ja ostatnio byłem z moją TŻ na "Zielonej granicy". To horror, co tam te brutale w mundurach wyprawiali! Dobrze, że to się już skończyło.
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 20:46:48 GMT 1
Jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze gracie, dobrze wszystko jest w porządku. Jest git. Pozdrawiam Sławomira Mentzena, dobrych chłopaków i niech się to trzyma. Czemu Sławka pozdrawiasz z imienia, a o mnie się zwracasz per dobry chłopak? Tłumacz się i dawaj kto jest w mafii
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 20:46:57 GMT 1
Nigdy nie rozumiałem idei chodzenia do kina na pierwszą randkę. Kolacja, a potem kino jeszcze powiedzmy, ale generalnie pierwsza randka to chyba powinna być okazja, żeby się poznać Im bardziej poznasz, tym mocniej cierpisz. Tak jak na wojnie najważniejsze jest poznanie cudzych zamiarów.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 20:46:57 GMT 1
nikt nie wygrał immunitetu ale doceniam starania i lubie was bardziej niż pozostałych to jaki ty gorrión, co?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:48:32 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 20:48:32 GMT 1
Im bardziej poznasz, tym mocniej cierpisz. Tak jak na wojnie najważniejsze jest poznanie cudzych zamiarów. Kobiety mają tylko złe zamiary, są egoistyczne, ale nie mogę się im oprzeć.
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 25, 2024 20:48:49 GMT 1
Dobra ludzie, to teraz żeby żaden kondon, frajer ani hejter się nie chciał sadzić, szybko wam powiem jakie zasady panują na mieście: 1. za bycie w mafii jest chuj do dupy w kryminale 2. za bycie w policji jest chuj do dupy w kryminale 3. za bycie żołnieżem jest chuj do dupy w kryminale 4. za bycie strażakiem jest chuj do dupy w kryminale 5. za bycie żadnarmem jest chuj do dupy w kryminale 6. za bycie w straży leśnej jest chuj do dupy w kryminale 7. za bycie w straży miejskiej jest chuj do dupy w kryminale jak jesteś normalnym człowiekiem, nie jesteś w mafii ani nie nosisz munduru, to wszystko jest git póki się nie sadzisz, masz zasady i zachowujesz się honorowo. pozdro hejcia
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 20:49:05 GMT 1
Zapisuję dwa bitcoiny Studentowi UKSW. Niech zaprosi jakąś studentkę na kolację i film Wonga. dlaczego najpierw odpisałeś na coś co było później, a potem się wróciłeś do nierelewantnej informacji i czemu akurat interesuje Cię co powie Karawaniarz Wągr O, pojawił się Kar-wai Wong. Przyznam, że jestem spragniony jego postów niczym łania wody ze strumienia. Gdyż działam w sposób niechronologiczny. Szczerze? Tak naprawdę nie interesuje mnie, ale chciałem błysnąć aluzją do dobrego, artystycznego kina. No, może założyłem, że ktoś, kto wybrał taką kreację, może mieć trochę więcej do powiedzenia niż na przykład, nie wiem, Zamglony Umysł.
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 20:49:06 GMT 1
Tak jak na wojnie najważniejsze jest poznanie cudzych zamiarów. Kobiety mają tylko złe zamiary, są egoistyczne, ale nie mogę się im oprzeć. Lepiej sobie uważaj, bo Agata wygląda na taką, co potrafi wpierdolić
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 20:49:42 GMT 1
przyszedłam
to który kurwa jest tym strong manem
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 20:49:50 GMT 1
a Denis zesrał się i boi się wejść w escaramuza z coronel Moralesem
nie dość, że mafioso, to cobarde