|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 20:58:42 GMT 1
chyba was zaskoczyłam
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 20:58:49 GMT 1
Profesor na prawie podatkowym mówił, że dr Sławomir Mentzen należy do mafii.
Chodzi o mafię doradców podatkowych, która w sposób zgodny z prawem, lecz wątpliwy moralnie okrada państwo i przeszkadza w misji właściwej redystrybucji oraz sprawiedliwości społecznej.
Tutaj jednak jest odwrotnie. Sławomir Mentzen i efektowność jego interakcji to lep na mafię.
Wszystko zanotowałem w zeszycie. Wszystkich, którzy się podczepli. Co do jednego.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:59:14 GMT 1
via mobile
Post by Rap MATTer Fakker on Jan 25, 2024 20:59:14 GMT 1
Profile -> Edit profile -> Avatar -> Use only the Uploaded/Linked -> Po prawej pod uploaded/linked, klikasz napis upload/link, nad napisem delete. Ten jaki pomocny, taka rasowa mafia. Ależ obrodziło w chętnych do wygrania złotego wjebańca w kategorii kreacja roku. Zaryzykuję stwierdzenie, że jest większe prawdopodobieństwo na to, że Ci co używają dużo energii na kreowanie się mają większe szanse na bycie w Turynie. Turyn kojarzy się z przekupstwem, pewnie dałeś łapówkę MG, żeby dał Ci rolę, a ról mafijnych jest więcej niż miejskich. Mój głos już masz. Za tego posta propsa nie dostaniesz.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:59:41 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 20:59:41 GMT 1
Urbano, a to o Zeusie to prawda. No i dziękuję za docenienie moich filmów. A dlaczego wszedłeś z postem pomocowym w tę juego zamiast pobawić się swoją creación?
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 21:00:33 GMT 1
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 21:01:19 GMT 1
Ja się nie bawię swoją creacion. Ja nią żyję. Kreuję się w takim samym stopniu dnia ostatniego co pierwszego.
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 25, 2024 21:01:24 GMT 1
Jeśli mnie odpowiednio zaprogramujecie otrzymacie rejestr mafijnych wejść w temat i wyjść z rozgrywki.
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 25, 2024 21:01:26 GMT 1
czy ty jesteś jakimś pe***em? ślicznie wyglądałeś na gali w tych obcisłych rajtkach, taki umięśniony, a jednocześnie bezradny, możemy poćwiczyć mma u mnie na tapczanie ;*
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 21:01:29 GMT 1
Panie doktorze Sławomir Mentzen , podczas ostatniego spotkania koła naukowego debatowałem z pewnym studentem UW na temat pańskiego doktoratu. Mógłby Pan o nim trochę opowiedzieć? Przedstawić główne założenia?
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 25, 2024 21:01:57 GMT 1
Jeśli chodzi o Sławka. Post z wywróceniem stolika - w porządku, post do Fajnopolaka - również w porządku. Potem gorzej. Ale! Nie powinniśmy pochopnie oceniać czyjejś mafijności na podstawie umiejętności kreacji. Czasem posty wychodzą dobrze, a czasem nie. Kreacja może zarówno dodawać lekkości, jak i przerastać - szczególnie tak memiczna. Moim zdaniem to kwestia czysto losowa. Sławek nie chowa się do nory i cały czas pozostaje aktywny. W jego obecnej sytuacji mógłby spokojnie schować się i poczekać, aż ktoś się wychyli z kiepskim postem. Mgła Wojny miasto.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 21:02:11 GMT 1
Urbano, a to o Zeusie to prawda. Które? To o byciu bardzo dobrym graczem? Kochany
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 21:02:57 GMT 1
Zeus Bardzo mocny gracz/nie raz wygrał w mafii, gra znacznie poniżej swojego potencjału Ojoj. No to będę uważał. A Ty jaki masz potencjał? Dobry jesteś w tę gierkę? Wspieram moją społeczność. Ukrywam się na widoku, tak samo jak ty. Skończyliśmy?
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 21:03:11 GMT 1
Profesor na prawie podatkowym mówił, że dr Sławomir Mentzen należy do mafii. Chodzi o mafię doradców podatkowych, która w sposób zgodny z prawem, lecz wątpliwy moralnie okrada państwo i przeszkadza w misji właściwej redystrybucji oraz sprawiedliwości społecznej. Tutaj jednak jest odwrotnie. Sławomir Mentzen i efektowność jego interakcji to lep na mafię. Wszystko zanotowałem w zeszycie. Wszystkich, którzy się podczepli. Co do jednego. sprzedałeś się za 322 910,36 PLN a na twoim uniwersytecie byli tacy co drożej skórę sprzedawali czego oni teraz uczo na tych uniwersytetach
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 25, 2024 21:03:47 GMT 1
Jeśli chodzi o Sławka. Post z wywróceniem stolika - w porządku, post do Fajnopolaka - również w porządku. Potem gorzej. Ale! Nie powinniśmy pochopnie oceniać czyjejś mafijności na podstawie umiejętności kreacji. Czasem posty wychodzą dobrze, a czasem nie. Kreacja może zarówno dodawać lekkości, jak i przerastać - szczególnie tak memiczna. Moim zdaniem to kwestia czysto losowa. Sławek nie chowa się do nory i cały czas pozostaje aktywny. W jego obecnej sytuacji mógłby spokojnie schować się i poczekać, aż ktoś się wychyli z kiepskim postem. Mgła Wojny miasto. Dziękuję za te BOMBY PRAWDY
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 21:04:29 GMT 1
Profesor na prawie podatkowym mówił, że dr Sławomir Mentzen należy do mafii. Chodzi o mafię doradców podatkowych, która w sposób zgodny z prawem, lecz wątpliwy moralnie okrada państwo i przeszkadza w misji właściwej redystrybucji oraz sprawiedliwości społecznej. Tutaj jednak jest odwrotnie. Sławomir Mentzen i efektowność jego interakcji to lep na mafię. Wszystko zanotowałem w zeszycie. Wszystkich, którzy się podczepli. Co do jednego. sprzedałeś się za 322 910,36 PLN a na twoim uniwersytecie byli tacy co drożej skórę sprzedawali czego oni teraz uczo na tych uniwersytetach Mam nadzieję, że to nie była praca na ocenę.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 21:04:30 GMT 1
Ojoj. No to będę uważał. A Ty jaki masz potencjał? Dobry jesteś w tę gierkę? Wspieram moją społeczność. Ukrywam się na widoku, tak samo jak ty. Skończyliśmy? Wspierasz społeczność miejską czy mafijną?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:05:17 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Lamb on Jan 25, 2024 21:05:17 GMT 1
Jeśli chodzi o Sławka. Post z wywróceniem stolika - w porządku, post do Fajnopolaka - również w porządku. Potem gorzej. Ale! Nie powinniśmy pochopnie oceniać czyjejś mafijności na podstawie umiejętności kreacji. Czasem posty wychodzą dobrze, a czasem nie. Kreacja może zarówno dodawać lekkości, jak i przerastać - szczególnie tak memiczna. Moim zdaniem to kwestia czysto losowa. Sławek nie chowa się do nory i cały czas pozostaje aktywny. W jego obecnej sytuacji mógłby spokojnie schować się i poczekać, aż ktoś się wychyli z kiepskim postem. Mgła Wojny miasto. Dziękuję za te BOMBY PRAWDY Jak to są bomby prawdy, to nie zetknęliście się jeszcze z moimi bombami po chińskich nudlach. Właśnie, Restauracja, macie chińszczyznę?
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 25, 2024 21:05:34 GMT 1
a Denis zesrał się i boi się wejść w escaramuza z coronel Moralesem nie dość, że mafioso, to cobarde Nigdy i za żadne pieniądze świata ja nie dam walki jakiemuś ciapakowi w mundurze, trzeba mieć swoje zasady.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 21:05:37 GMT 1
A teraz czas na Copa del Rey. Kastylia czy Andaluzja? Atletico czy Sevilla? Kto uzupełni stawkę półfinalistów? Wieczór z piłką hiszpańską. Tak trzeba żyć.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 25, 2024 21:06:21 GMT 1
Zeus Mgła Wojny opinie o Stalingradzkim snajperze? Moim zdaniem kiepsko to wygląda.
|
|