|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 17:58:40 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 2, 2024 17:58:40 GMT 1
Ja to bym zlinczował kogoś o kim nawet zapomniałem że istnieje, np. takiego Denisa.
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 17:58:41 GMT 1
mam kubełek udek ze ścierwojada, siedzę przed kompem, możemy dyskutować
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 17:59:54 GMT 1
Ania chyba będzie niewinna Dennis to pomysł z takich którym nikt pewnie nie będzie oponował no właśnie on jest taki że niby spoko do głosu, ale mam wewnętrzne przeczucie, że to będzie pudło chyba jestem jedyną osobą, która ma coś pozytywnego do powiedzenia na jego temat a to i tak ambiwalentne odczucia może by tak coś bardziej risky odjebać Zaproponuj coś
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 18:04:49 GMT 1
no właśnie on jest taki że niby spoko do głosu, ale mam wewnętrzne przeczucie, że to będzie pudło chyba jestem jedyną osobą, która ma coś pozytywnego do powiedzenia na jego temat a to i tak ambiwalentne odczucia może by tak coś bardziej risky odjebać Zaproponuj coś np Natalia Janoszek albo Wykrywacz Mafijnych Postów nie wiem co z tą Anią, bo mi się nie podoba a wbija pitbull i mówi że niewinna
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 18:06:54 GMT 1
np Natalia Janoszek albo Wykrywacz Mafijnych Postów nie wiem co z tą Anią, bo mi się nie podoba a wbija pitbull i mówi że niewinna Mi Natka też siedziała w głowie. Ewentualnie Wokulski.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 18:09:04 GMT 1
via mobile
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 18:09:04 GMT 1
Bo Ania jest raczej niewinna, widzę tu raczej naturalne zrezygnowanie w stylu „ehh, nic nie zrobiłam, a jeszcze wyjebią mnie z imprezy przed czasem”.
Co chcesz ode mnie, Diego? Serio nie masz lepszych celów?
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 18:09:46 GMT 1
Bo Ania jest raczej niewinna, widzę tu raczej naturalne zrezygnowanie w stylu „ehh, nic nie zrobiłam, a jeszcze wyjebią mnie z imprezy przed czasem”. Co chcesz ode mnie, Diego? Serio nie masz lepszych celów? no właśnie niekoniecznie, weź coś podrzuć
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 18:09:54 GMT 1
No hejka followersi, wracam właśnie z sesji zdjęciowej dla indyjskiego Vogue i mój menedżer sierota wynajął na powrót prywatny odrzutowiec bez WiFi, więc muszę teraz nadrabiać co się dzieje w świecie szołbiznesu. Madagaskar, tak? Jeszcze tam nie byłam, a pewnie świetnie by wyglądał na moim instagramie. Co powiecie na influenserskie party na wyspie? wpadaj, obalimy soplice
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 18:10:08 GMT 1
np Natalia Janoszek albo Wykrywacz Mafijnych Postów nie wiem co z tą Anią, bo mi się nie podoba a wbija pitbull i mówi że niewinna Mi Natka też siedziała w głowie. Ewentualnie Wokulski. Wokulski mało aktywny ale po treści ja bym miał go za niewinnego
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 18:14:37 GMT 1
via mobile
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 18:14:37 GMT 1
Bo Ania jest raczej niewinna, widzę tu raczej naturalne zrezygnowanie w stylu „ehh, nic nie zrobiłam, a jeszcze wyjebią mnie z imprezy przed czasem”. Co chcesz ode mnie, Diego? Serio nie masz lepszych celów? no właśnie niekoniecznie, weź coś podrzuć To już znacznie bardziej wolałabym tego Russella, bo jego aktywność jest niby prowokacyjna, ale przy dokładniejszym przyjrzeniu się mocno bezproduktywna i zniechęcająca innych do interakcji.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 18:17:11 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 2, 2024 18:17:11 GMT 1
no właśnie niekoniecznie, weź coś podrzuć To już znacznie bardziej wolałabym tego Russella, bo jego aktywność jest niby prowokacyjna, ale przy dokładniejszym przyjrzeniu się mocno bezproduktywna i zniechęcająca innych do interakcji. BIIIIIIIIIP BIIIIIIIIP BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 18:19:10 GMT 1
no właśnie niekoniecznie, weź coś podrzuć To już znacznie bardziej wolałabym tego Russella, bo jego aktywność jest niby prowokacyjna, ale przy dokładniejszym przyjrzeniu się mocno bezproduktywna i zniechęcająca innych do interakcji. Uważasz, że mafiozo by wszedł w temat od razu pchając się w konflikt? W jaki sposób zniechęca cię do interakcji?
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 2, 2024 18:19:49 GMT 1
No hejka followersi, wracam właśnie z sesji zdjęciowej dla indyjskiego Vogue i mój menedżer sierota wynajął na powrót prywatny odrzutowiec bez WiFi, więc muszę teraz nadrabiać co się dzieje w świecie szołbiznesu. Madagaskar, tak? Jeszcze tam nie byłam, a pewnie świetnie by wyglądał na moim instagramie. Co powiecie na influenserskie party na wyspie? wpadaj, obalimy soplice o polski mała garstka kolejny amigo
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 2, 2024 18:22:14 GMT 1
wykrywacz raczej niewinny bo rozumiem miejsca w których pika
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 18:23:13 GMT 1
wykrywacz raczej niewinny bo rozumiem miejsca w których pika ja mam trochę wrażenie że on pika akurat tam, gdzie się pali niezależnie od niego a tak pikając łatwo przemycić do jutra rolę, dajmy na to
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 18:26:08 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 2, 2024 18:26:08 GMT 1
wykrywacz raczej niewinny bo rozumiem miejsca w których pika ja mam trochę wrażenie że on pika akurat tam, gdzie się pali niezależnie od niego a tak pikając łatwo przemycić do jutra rolę, dajmy na to
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 18:27:01 GMT 1
wykrywacz raczej niewinny bo rozumiem miejsca w których pika ja mam trochę wrażenie że on pika akurat tam, gdzie się pali niezależnie od niego a tak pikając łatwo przemycić do jutra rolę, dajmy na to Z takim argumentem to już lepiej Magmara
|
|
Magmar
Edycja#41
Limit postów: 128
|
Post by Magmar on Feb 2, 2024 18:28:55 GMT 1
wykrywacz raczej niewinny bo rozumiem miejsca w których pika ja mam trochę wrażenie że on pika akurat tam, gdzie się pali niezależnie od niego a tak pikając łatwo przemycić do jutra rolę, dajmy na to Jaką znowu rolę?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 18:29:32 GMT 1
via mobile
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 18:29:32 GMT 1
To już znacznie bardziej wolałabym tego Russella, bo jego aktywność jest niby prowokacyjna, ale przy dokładniejszym przyjrzeniu się mocno bezproduktywna i zniechęcająca innych do interakcji. Uważasz, że mafiozo by wszedł w temat od razu pchając się w konflikt? W jaki sposób zniechęca cię do interakcji? No mam wrażenie, że raz, że trochę pizda, a nie konflikt, bo zbył kontrargumenty jakimiś żarcikami typu „jestem w mafii” i sobie poszedł, a dwa, zbijał próby wyciągania glonów z glonarium i zachęcania ich do gry. Ja kompletnie nie widzę, w jaki sposób by go to miało oczyścić.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 18:30:46 GMT 1
ja mam trochę wrażenie że on pika akurat tam, gdzie się pali niezależnie od niego a tak pikając łatwo przemycić do jutra rolę, dajmy na to Jaką znowu rolę? Mafijnego snajpera czy jak mu tam w tej edycji
|
|