|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 21:14:03 GMT 1
Nie no, całkiem spoko lincz. Ja bym akurat na nią nie głosował, ale była na Liście Soplicy na dzisiaj. Jest naprawdę ciekawy materiał do analizy. Dla kogo spoko dla tego spoko Dla kogo jest niespoko i dlaczego?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 21:14:39 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 21:14:39 GMT 1
Dobry mecz Gwinei z Demokratyczną Republika Konga. Dwie niedoceniane reprezentacje. Fajnie się ogląda. Tomek Lipiński komentuje.
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 21:14:53 GMT 1
ziomek kurwa, TO GRAJ PRZED LINCZEM ziomek kurwa, WEZ SWOJ BLAD NA KLATE ALBO SIE SCHOWAJ DO DZIURY JAK WOKULSKI ja swój błąd biorę na klatę, za to ty swojego w ogóle, w tym jest kurwa problem, rozumisz?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 21:15:33 GMT 1
To taki frazes. I tak nie przeanalizujesz. To się jeszcze okaże. W tej edycji przeczytałem praktycznie wszystkie posty.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 21:16:24 GMT 1
ziomek kurwa, TO GRAJ PRZED LINCZEM ziomek kurwa, WEZ SWOJ BLAD NA KLATE ALBO SIE SCHOWAJ DO DZIURY JAK WOKULSKI Tylko problem jest taki, że miałeś szansę zawetować ten lincz wcześniej, a nie kiedy na to było za późno. To że to był błąd to wytykasz po fakcie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 21:16:30 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 21:16:30 GMT 1
To taki frazes. I tak nie przeanalizujesz. To się jeszcze okaże. W tej edycji przeczytałem praktycznie wszystkie posty. A teoretycznie?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 21:17:16 GMT 1
Beka z Madagaskaru, że głosował na mnie.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 21:18:12 GMT 1
To się jeszcze okaże. W tej edycji przeczytałem praktycznie wszystkie posty. A teoretycznie? Teoretycznie? To by trzeba najpierw zdefiniować pojęcia. 🙂
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 21:19:55 GMT 1
Moim zdaniem, źle się stało, że nie padł dziś Russell. Biorę ten błąd na siebie.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 21:21:44 GMT 1
ziomek kurwa, WEZ SWOJ BLAD NA KLATE ALBO SIE SCHOWAJ DO DZIURY JAK WOKULSKI ja swój błąd biorę na klatę, za to ty swojego w ogóle, w tym jest kurwa problem, rozumisz? janoszek byla nielinczowalna w d1 polowa gry to lepsze cele jak dla ciebie problemem jest to ze nie bylem ci przytatusiowac przy linczu to eot
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 21:21:46 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 21:21:46 GMT 1
Moim zdaniem, źle się stało, że nie padł dziś Russell. Biorę ten błąd na siebie. Tylko że Russell to był taki trochę leniwy lincz. Zaryzykowaliśmy i nie udało się. Pikawa musi dostać upgrade z chataGPT i zacząć mówić.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 21:22:37 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 21:22:37 GMT 1
ja swój błąd biorę na klatę, za to ty swojego w ogóle, w tym jest kurwa problem, rozumisz? janoszek byla nielinczowalna w d1 polowa gry to lepsze cele jak dla ciebie problemem jest to ze nie bylem ci przytatusiowac przy linczu to eot Po linczu to każdy mądry, szczególnie ten co w ogóle się nie angażował. Zmarnowałeś jedyną szansę na bycie cicho.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 21:22:52 GMT 1
ja swój błąd biorę na klatę, za to ty swojego w ogóle, w tym jest kurwa problem, rozumisz? janoszek byla nielinczowalna w d1 polowa gry to lepsze cele jak dla ciebie problemem jest to ze nie bylem ci przytatusiowac przy linczu to eot problemem jest to że nie bierzesz odpowiedzialności w trakcie, tylko się przypierdalasz po fakcie albo bierzesz udział w tym co się dzieje, albo mam w piździe twoje gorzkie żale
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 21:23:18 GMT 1
Po fakcie innym potencjalnym linczowanym mógł być Dennis jedynie skoro kwestia Anki miała zostać odłożona.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 21:23:47 GMT 1
janoszek byla nielinczowalna w d1 polowa gry to lepsze cele jak dla ciebie problemem jest to ze nie bylem ci przytatusiowac przy linczu to eot Po linczu to każdy mądry, szczególnie ten co w ogóle się nie angażował. Zmarnowałeś jedyną szansę na bycie cicho. ty wyjaśniłeś skąd ten post o próbie zmiany o 21? przecież wiadomo było że bez szans na wajchę potencjalną
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 21:24:14 GMT 1
janoszek byla nielinczowalna w d1 polowa gry to lepsze cele jak dla ciebie problemem jest to ze nie bylem ci przytatusiowac przy linczu to eot problemem jest to że nie bierzesz odpowiedzialności w trakcie, tylko się przypierdalasz po fakcie albo bierzesz udział w tym co się dzieje, albo mam w piździe twoje gorzkie żale dobra dobry lincz mordko mea culpa
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 21:24:28 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 21:24:28 GMT 1
Po fakcie innym potencjalnym linczowanym mógł być Dennis jedynie skoro kwestia Anki miała zostać odłożona. Denis zbyt gładko się przyjął, nie mógł być celem przez to.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 21:24:45 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 21:24:45 GMT 1
Po linczu to każdy mądry, szczególnie ten co w ogóle się nie angażował. Zmarnowałeś jedyną szansę na bycie cicho. ty wyjaśniłeś skąd ten post o próbie zmiany o 21? przecież wiadomo było że bez szans na wajchę potencjalną Wyjaśniłem, poszukaj
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 21:25:11 GMT 1
janoszek byla nielinczowalna w d1 polowa gry to lepsze cele jak dla ciebie problemem jest to ze nie bylem ci przytatusiowac przy linczu to eot problemem jest to że nie bierzesz odpowiedzialności w trakcie, tylko się przypierdalasz po fakcie albo bierzesz udział w tym co się dzieje, albo mam w piździe twoje gorzkie żale w ogóle to o jej aktywności to jest kurwa mit taki biper ma 15 postów mniej od niej a chuja gra, większość postów nabiła w momencie w którym znalazła się na świeczniku na 2h przed linczem, a ty ją kurwa na przodownika miasta kreujesz po co? Polski Madagaskar
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 21:26:28 GMT 1
problemem jest to że nie bierzesz odpowiedzialności w trakcie, tylko się przypierdalasz po fakcie albo bierzesz udział w tym co się dzieje, albo mam w piździe twoje gorzkie żale w ogóle to o jej aktywności to jest kurwa mit taki biper ma 15 postów mniej od niej a chuja gra, większość postów nabiła w momencie w którym znalazła się na świeczniku na 2h przed linczem, a ty ją kurwa na przodownika miasta kreujesz po co? Polski Madagaskar przed chwila mowiles ze swoj blad na klate bierzesz xD
|
|