|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 22:44:36 GMT 1
Ile obecnie dajesz wokulskiemu na niewinnosc? pfft, nie wiem, zdawał mi się z gry raczej niewinny, to przywłaszczenie sobie porównania Natalii do Łęckiej było imo takie miastowe xD jakby się zbiasował na nią i już czekał na te laury które spadną na niego jak teoria kurewska okaże się prawdziwa więc tak z 80% bezpiecznie? Jak patrzę na ten lincz to z 4 glosujących gorzej wyglądają wokulski i richard. Ty generalnie grasz czysto, a Adamczewski to chaos i jest z tego dumny. Richard w poludnie zaglosowal na Bipera, zeby zaczal grac (kreatywny cel), a potem wbil kolo 7 i zrobil sobie plecy na Januszkowa: Janoszek śmierdzi dobrze opakowana mafiąPo czym dodał: Generalnie miastowi się przypierdalaja i szukają niewinnych a mafia szuka kogo wjebac do linczu i jak to uargumentowac. Tylko to bylo w momencie, gdy Janoszek była juz krecona, wiec jakim cudem on wyladowal na tym samym wagoniku? Co do Wokulskiego, to jego argumentow zwyczajnie nie kupuje. O ile poczatki, czyli sprawdzanie dlaczego Janoszek zmienila zdanie co do Anki to jeszcze jakies powiedzmy zdrowie grillowanie (choc dla mnie nie bylo w tym nic dziwnego), to pod koniec osiagnielismy jakies kuriozum. Co to za argument, ze Janoszek nie powiedziala wystarczajaco szybko, ze nie jest tematem na d1 albo, ze uzywa logiki w tlumaczeniu? To nie jest szukanie winnego gracza, tylko szukanie winy w graczu. Teraz, takie zgwałcenie logiki czy tam zacietrzewienie sie nie jest czyms niebywalym u miastowego, ale jesli dobrze rozpoznaje Wokulskiego, to to jest typ gracza, ktory w mafii nie bedzie robic kalkulacji tylko wlasnie smialo zlideruje lincz na niewinnym w d1.
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 22:44:56 GMT 1
To może być duet Pitbull i Reynolds. a ja tu daje większe szanse na dwóch niewinnych ale chętnie posłucham argumentów szczególnie co do Reynoldsa, za którego wcześniej brałem ciebie
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 22:45:07 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 22:45:07 GMT 1
Chyba mam olśnienie i idę za tym. Pitbull i Reynolds.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 22:46:09 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 22:46:09 GMT 1
To może być duet Pitbull i Reynolds. a ja tu daje większe szanse na dwóch niewinnych ale chętnie posłucham argumentów szczególnie co do Reynoldsa, za którego wcześniej brałem ciebie Daj mi to przemyśleć. Jutro to wyłożę, bo dzisiaj jeszcze po PNA muszę parę maili napisać.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 22:48:31 GMT 1
pfft, nie wiem, zdawał mi się z gry raczej niewinny, to przywłaszczenie sobie porównania Natalii do Łęckiej było imo takie miastowe xD jakby się zbiasował na nią i już czekał na te laury które spadną na niego jak teoria kurewska okaże się prawdziwa więc tak z 80% bezpiecznie? Jak patrzę na ten lincz to z 4 glosujących gorzej wyglądają wokulski i richard. Ty generalnie grasz czysto, a Adamczewski to chaos i jest z tego dumny. Richard w poludnie zaglosowal na Bipera, zeby zaczal grac (kreatywny cel), a potem wbil kolo 7 i zrobil sobie plecy na Januszkowa: Janoszek śmierdzi dobrze opakowana mafiąPo czym dodał: Generalnie miastowi się przypierdalaja i szukają niewinnych a mafia szuka kogo wjebac do linczu i jak to uargumentowac. Tylko to bylo w momencie, gdy Janoszek była juz krecona, wiec jakim cudem on wyladowal na tym samym wagoniku? Co do Wokulskiego, to jego argumentow zwyczajnie nie kupuje. O ile poczatki, czyli sprawdzanie dlaczego Janoszek zmienila zdanie co do Anki to jeszcze jakies powiedzmy zdrowie grillowanie (choc dla mnie nie bylo w tym nic dziwnego), to pod koniec osiagnielismy jakies kuriozum. Co to za argument, ze Janoszek nie powiedziala wystarczajaco szybko, ze nie jest tematem na d1 albo, ze uzywa logiki w tlumaczeniu? To nie jest szukanie winnego gracza, tylko szukanie winy w graczu. Teraz, takie zgwałcenie logiki czy tam zacietrzewienie sie nie jest czyms niebywalym u miastowego, ale jesli dobrze rozpoznaje Wokulskiego, to to jest typ gracza, ktory w mafii nie bedzie robic kalkulacji tylko wlasnie smialo zlideruje lincz na niewinnym w d1. tylko popatrz sobie jak on np. w poprzedniej edycji siadł na PMSie - moim zdaniem to podobny poziom szukania winy w graczu, a nie szukania winnego taka metotyka, albo trafi albo nie xD a cały styl grania wydaje mi się raczej metowo pasować do miejskiego wydania tego gracza co do Richarda- czy on będąc w mafii miałby powód do tego, żeby coś takiego robić? Po co miałby pakować się na wagonik z lecącym niewinnym? Widzę to chyba tylko jeżeli współmafiozo byłby zagrożony, a tam, jak widać po głosach, do zagrożenia nie było blisko.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 22:49:19 GMT 1
na razie mi się nie podoba to co ten murzyn robi
summon Soplica
dawaj ready na mudżina i Dennisa
w zasadzie wszyscy we trójkę możecie się nawzajem zdiagnozować
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 22:52:18 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 22:52:18 GMT 1
Pitbull to nie będzie Lowrider, bo przecież by nie wykorzystywał żony, żeby tańczyć z jakąś obcą babą.
Moja teoria zazębia się.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 22:56:56 GMT 1
Pitbull to nie będzie Lowrider, bo przecież by nie wykorzystywał żony, żeby tańczyć z jakąś obcą babą. Moja teoria zazębia się. przecież to kacperek, najprostszy do wyłowienia gracz ze stawki chyba
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 22:57:38 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 22:57:38 GMT 1
To Ty nie jesteś Kacprem?
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 23:00:10 GMT 1
Ja chyba nie głosuję, ale świecznik z Russelem, Anią i kimś jeszcze będzie spoko. Po co kolega te listy tworzy jak potem nawet nie głosuje
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 23:02:03 GMT 1
Soplica chyba dlugiego posta z analiza dzisiejszego dnia smazy
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 23:04:17 GMT 1
co do Richarda- czy on będąc w mafii miałby powód do tego, żeby coś takiego robić? Po co miałby pakować się na wagonik z lecącym niewinnym? Widzę to chyba tylko jeżeli współmafiozo byłby zagrożony, a tam, jak widać po głosach, do zagrożenia nie było blisko. tak wisz, jan pawel sam pisal, ze zmienial na remis, ale nie zdarzyl
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 23:05:54 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 2, 2024 23:05:54 GMT 1
Pitbull to nie będzie Lowrider, bo przecież by nie wykorzystywał żony, żeby tańczyć z jakąś obcą babą. Moja teoria zazębia się. przecież to kacperek, najprostszy do wyłowienia gracz ze stawki chyba E kolego
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 23:06:39 GMT 1
co do Richarda- czy on będąc w mafii miałby powód do tego, żeby coś takiego robić? Po co miałby pakować się na wagonik z lecącym niewinnym? Widzę to chyba tylko jeżeli współmafiozo byłby zagrożony, a tam, jak widać po głosach, do zagrożenia nie było blisko. tak wisz, jan pawel sam pisal, ze zmienial na remis, ale nie zdarzyl no ale pisał że by zmieniał na Ankę, a mi z tematu się nie zapowiadało, żeby ona miała lecieć ba, prędzej chyba bym uwierzył, że Dennis będzie bardziej zagrożony, swoją drogą Anka ma na nim głos ciężko powiedzieć, bo by trzeba szacować, co mafia mogła przewidywać z nastrojów w temacie
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 23:07:10 GMT 1
To Ty nie jesteś Kacprem? xD no skoro jest nim pitbull to nie ja jestem najprostszym do uniewinnienia
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 23:12:44 GMT 1
tak wisz, jan pawel sam pisal, ze zmienial na remis, ale nie zdarzyl no ale pisał że by zmieniał na Ankę, a mi z tematu się nie zapowiadało, żeby ona miała lecieć ba, prędzej chyba bym uwierzył, że Dennis będzie bardziej zagrożony, swoją drogą Anka ma na nim głos ciężko powiedzieć, bo by trzeba szacować, co mafia mogła przewidywać z nastrojów w temacie w moim odczuciu niewiele dalo sie powiedziec na pewno, wiec mogli spokojnie cos na dociazenie janoszek wrzucic, jesli ktos z grupy ania, penis, russell (a nawet jacek) jest scumem
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 23:16:46 GMT 1
btw. hospodario polecial za tozsamosc?
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 23:20:00 GMT 1
z gospodarskiej głowy, ale wszystko jest w temacie ewentualnie za to
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 23:22:35 GMT 1
potem polecial update Ania -> Russell/pitbull/Hamari
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 23:22:43 GMT 1
btw. hospodario polecial za tozsamosc? nie sądzę, tzn Kurwiszon mega miastowy ale z celnością bywa różnie, więc mógł coś tym razem w typach dołożyć
|
|