Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Feb 3, 2024 20:16:14 GMT 1
Testament Jacka Soplicy:
Kłaniam się. Byłem oczywiście niewinny. Cholera, mam de facto tylko minutę. Dobra, powodzenia, resztę przekażę przez Murzyna.
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 3, 2024 20:16:20 GMT 1
Aczkolwiek czytam dzisiejsze południe Diego i wyglądasz tam fajnie, to jak mnie już odjebiecie to możesz zostać liderem miasta z moim błogosławieństwem, amen!
E: Jesteś Krzakiem?
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 20:16:43 GMT 1
xDD Jacek jak zawsze pomocny
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 20:16:59 GMT 1
Murzynek Bambo jeszcze jedno pytanie - bo zastanawiam się nad tą twoją teorią pitbullowo - Reynoldsową, i teraz tak mafiozów jest dwóch jeżeli tam jest ktokolwiek z mózgiem, to raczej wiedzą, że największe szanse daje im gra na rozparowanie dlaczego dwóch mafiozów miałoby do siebie tak niezgrabnie się odnosić w temacie? Właśnie tylko Reynolds niezgrabnie się odnosi, a Pitbull to olewa i pozycjonuje Reynoldsa bezpiecznie w środku. Moim zdaniem to miał być jakiś plejs Reynoldsa, zakończony, gdy został zdemaskowany.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 20:17:20 GMT 1
kurwa mam wątpliwości co do tego Reynoldsa, no ma wyjebane trochę jak zeus
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 20:17:42 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 20:17:42 GMT 1
Tak czy inaczej Czemu akurat w niego?
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 20:18:15 GMT 1
Soplica dobry byłeś grajek. Co prawda zawsze sobie ze mnie drwisz, ale się przyzwyczaiłem.
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 20:18:20 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 20:18:20 GMT 1
W sensie ktoś tu sobie igra z miastem to nie był top niewinny nie wmówicie mi
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 20:18:27 GMT 1
Murzynek Bambo jeszcze jedno pytanie - bo zastanawiam się nad tą twoją teorią pitbullowo - Reynoldsową, i teraz tak mafiozów jest dwóch jeżeli tam jest ktokolwiek z mózgiem, to raczej wiedzą, że największe szanse daje im gra na rozparowanie dlaczego dwóch mafiozów miałoby do siebie tak niezgrabnie się odnosić w temacie? Właśnie tylko Reynolds niezgrabnie się odnosi, a Pitbull to olewa i pozycjonuje Reynoldsa bezpiecznie w środku. Moim zdaniem to miał być jakiś plejs Reynoldsa, zakończony, gdy został zdemaskowany. ja bym to bardziej widział może tak, że Reynolds jest zgniłym jajem, a pitbull nie chce, żeby ono mu się do nogawki przykleiło? no bo jeżeli ktoś tam myśli w tej mafii, to nie wiem co to za plejs miałby być xD
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 20:19:18 GMT 1
murzyno moim zdaniem jest niewinny, imo na takim wkurwie zagrałby w mieście, jakby wylosował mafię to ciężko byłoby mu pewne rzeczy udawać czy odwzorować, no a w mieście ten playstyle jest uzasadniony jeżeli rzeczywiście był taki wzburzony po tym ostatnim nieopatrznym linczu xD natomiast Dennisa kurwa nie ma i nie wiadomo gdzie jest, pytanie czy mafia pozwoliłaby sobie na taką nieobecność? Z jednej strony mafia takiej chujni nie gra, z drugiej to może być wariant jak Ania Gotuje - nadzieja że pójdzie wajcha. Ale ryzykowne, więc raczej niewinny
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 20:20:27 GMT 1
Czy to tylko moje wrażenie, czy kol. Adamczewski rzeczywiście ma wyjątkowo mało interakcji, a Murzyna - nie podejrzewam go przecież o rasizm - to już w ogóle omija szerokim łukiem? Egze, choć naburmuszony cap i tetryk, bywał zwykle rozmowny. Nie sprawdzalem, ale raczej by mnie to nie zaskoczylo. Adamczewski glownie orbituje wokol tego co sie dzieje w temacie. Niemniej robi to w raczej naturalny, niewymuszony sposób, więc dla mnie mógł sobie orbitować. Tylko jak to faktycznie egze to sprawa się komplikuje. Skąd wy tego egze wzięliście
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 20:20:29 GMT 1
może chodźcie w tego pitbulla, ziomek zdezorientowany przy mordach jak w edycji na MU Richard Russell to jest your time to shine, co o tym sądzisz
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 20:21:02 GMT 1
Póki co głos na Denisie, bo chłop musi zacząć grać. Wkurwia mnie też Magmar i Pikacz, bo wszyscy trzej w mafii nie są, a chuja grają. Za niedługo zbieram się do ziomków na piwko, fajnie by było jakby wspomniana trójka coś w końcu od siebie dała. Sam chuja grasz. Chyba jednak nie
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 20:21:21 GMT 1
Nie sprawdzalem, ale raczej by mnie to nie zaskoczylo. Adamczewski glownie orbituje wokol tego co sie dzieje w temacie. Niemniej robi to w raczej naturalny, niewymuszony sposób, więc dla mnie mógł sobie orbitować. Tylko jak to faktycznie egze to sprawa się komplikuje. Skąd wy tego egze wzięliście no jak to skąd, od Soplicy, raz źle zrozumiał, potem ciągnął żart, a nikomu się nie chciało sprawdzać xD
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 20:21:27 GMT 1
szczerze mówiąc mam wyjscane i bardziej się skupiam na temacie polityka na discordzie
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 20:21:49 GMT 1
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 3, 2024 20:22:32 GMT 1
dobra kurwa, mam nadrabiać czy nie, jak macie mnie odjebać w linczu teraz to to zróbcie, nie będę się obrażał, tylko powiedziecie już teraz, to se drzemkę walnę
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 20:22:54 GMT 1
ale to coś na Sidorze rzeczywiście było dziwne
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 20:24:07 GMT 1
dobra kurwa, mam nadrabiać czy nie, jak macie mnie odjebać w linczu teraz to to zróbcie, nie będę się obrażał, tylko powiedziecie już teraz, to se drzemkę walnę kim kurwa jestes
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 20:24:28 GMT 1
no szarlej chyba, nie?
|
|