|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 21:02:42 GMT 1
zmieniłem z dennisa na madagaskar po tej rozkminie o sensownosci mordu, aczkolwiek nie rozgrzeszam glosujacych na reynoldsa
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 21:03:27 GMT 1
a to na pewno nie był jakiś monti?
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 21:03:29 GMT 1
Trochę mnie zastanawia czy to nie pachnie powtórką pewnej edycji.
|
|
|
Post by Ania Gotuje on Feb 3, 2024 21:04:07 GMT 1
HAMARI TRAORE ODRODZENIE! Obawiam się, że za godzinę dostaniesz czerwoną kartkę (no, albo ja), ale warto było.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 21:04:22 GMT 1
spokojnie, jesteśmy dojrzalsi
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Feb 3, 2024 21:04:24 GMT 1
Drugi lincz
Dennis Reynolds - Mafiozo
Dennis Reynolds 4 Ania Gotuje, Hamari Traoré, Polski Madagaskar, Wykrywacz Mafijnych Postów Pitbull 3 Dennis Reynolds, Diego, Jan Paweł Adamczewski Polski Madagaskar 2 Richard Russell, Stanisław Wokulski Jan Paweł Adamczewski 2 Magmar, Pitbull
Ostrzeżenie dla Pitbulla za przekroczenie limitu postów o 1. Zabieram również 10 postów z Jutrzejszego limitu.
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 21:04:30 GMT 1
zmieniłem z dennisa na madagaskar po tej rozkminie o sensownosci mordu, aczkolwiek nie rozgrzeszam glosujacych na reynoldsa nie no wiadomo że w takiej edycji ten głos może być wszędzie, natomiast rozważając prawdopodobieństwo, to czy w temacie był taki klimat, że on na pewno padnie? bo moim zdaniem nie, więc jakieś 60/40 bym dał, że jednak mafiozo jest poza tymi głosami na Dennisa
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 21:04:38 GMT 1
Ania nie wiem kto to, ale bardzo fajna gra
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 21:04:58 GMT 1
HAMARI TRAORE ODRODZENIE! Obawiam się, że za godzinę dostaniesz czerwoną kartkę (no, albo ja), ale warto było.
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 21:05:44 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 21:05:44 GMT 1
Zajebisty lincz i wygrana edycja
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 21:05:44 GMT 1
Idziemy za ciosem. Jutro Pitbull.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 21:05:52 GMT 1
w sumie jesli Kshaq/Kacper niewinni to wychodzi na moje, ze ten wczesniejszy mord byl dla odwrocenia uwagi
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 21:06:44 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 21:06:44 GMT 1
Takiemu wykrywaczowi i Ani Gotuje ten głos daje +100% do miastowoaci
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 21:07:42 GMT 1
no dobrze sie rozlozylo, widac ze mafia chujowa
|
|
|
Post by Ania Gotuje on Feb 3, 2024 21:08:01 GMT 1
W ogóle, wytłumaczcie mi jedną rzecz. Dlaczego mając cały dzień, a niektórzy faktycznie siedzą tu przez prawie cały czas, robicie takie dziwne akcje ze z masówkami, zmianami itp. w ostatnich minutach? To jakiś sposób na zaskoczenie mafii i przetestowane wielokrotnie czy po prostu tak macie?
Ja miałam taki dylemat jak zaczęliście wyskakiwać z Madagaskarem, że przecież w końcu wg mojej listy z wczoraj to on tam był bardziej mafijny niż Dennis i zaczęłam mieć wątpliwości. Dobrze, że się tak nie stało, jak przetrwam do jutra to się zrobi świeże rozdanie.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 21:09:59 GMT 1
niewinny murzynek, ania, wokulski
chyba niewinny WMP i Madagaskar, chociaż wkurwia mnie ich aktywność z dupy
czy możemy myśleć o pitbullu jako jedak o raczej niewinnym, skoro był tak blisko polecenia w kontrze do mafiozy?
wtedy do sprawdzenia mamy Magmara, Adamczewskiego, Richarda no i potencjalnie mnie
chuj, trzeba to policzyć, plus zastanowić się nad takim WMP na przykład
CHOCIAŻ uważam, że jakby tam miał być głos mafiozy, to kogoś grającego na swoją mocną pozycję, a ani WMP ani Madagaskar przed linczem jakimiś mocarzami nie byli, musiałby to być chyba jakiś turbo plejs murzynka Bambo z poświęceniem hetmana
|
|
|
Post by Ania Gotuje on Feb 3, 2024 21:10:29 GMT 1
Diego i Jan Paweł Adamczewski, mniej więcej o której wysłaliście głos? Bo dobrze rozumiem, że głosy są pogrupowane wg kolejności wysyłania?
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 21:11:01 GMT 1
W ogóle, wytłumaczcie mi jedną rzecz. Dlaczego mając cały dzień, a niektórzy faktycznie siedzą tu przez prawie cały czas, robicie takie dziwne akcje ze z masówkami, zmianami itp. w ostatnich minutach? To jakiś sposób na zaskoczenie mafii i przetestowane wielokrotnie czy po prostu tak macie? Ja miałam taki dylemat jak zaczęliście wyskakiwać z Madagaskarem, że przecież w końcu wg mojej listy z wczoraj to on tam był bardziej mafijny niż Dennis i zaczęłam mieć wątpliwości. Dobrze, że się tak nie stało, jak przetrwam do jutra to się zrobi świeże rozdanie. w sensie no jak jakiś lincz długo wisi, to jest założenie że mafii to pasuje i trzeba zmieniać może nie powinno być to założeniem w edycji z dwoma mafiozami gdzie jako grupa nie mają takiej siły manipulacji miastem, no ale no i adrenalinka, co nie
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 21:12:12 GMT 1
czy możemy myśleć o pitbullu jako jedak o raczej niewinnym, skoro był tak blisko polecenia w kontrze do mafiozy? Nie widzę związku.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 21:12:20 GMT 1
Diego i Jan Paweł Adamczewski, mniej więcej o której wysłaliście głos? Bo dobrze rozumiem, że głosy są pogrupowane wg kolejności wysyłania? chyba njay wspominał że są randomowo, ale ja jakoś o 20:58, miałem na pitbullu jakoś od 20:25 chyba, potem na chwilę zmieniłem na Madagaskar xD a potem wróciłem bo stwierdziłem, że głupio wyjdzie jak znowu niewinny Rudy przeze mnie padnie, a miałem go w niewinnych od wczoraj praktycznie
|
|