BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 14:05:04 GMT 1
No i taka gadka dziękuję
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 14:06:04 GMT 1
Po polsku nie rozumiesz?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 14:07:14 GMT 1
Ja też nie mam pojęcia, mogę nawet w to pójść, niech będzie, że się na to piszę, aby się kreowała siatka połączeń, były już gorsze pierwsze lincze w tej grze. I meant every word.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 14:10:15 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 14:10:15 GMT 1
WIELKIE ENCE
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 14:10:53 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 14:10:53 GMT 1
Frank trolluje w strasznie chujowy sposób, nie podobasz mi się ziomek
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 14:12:59 GMT 1
Rozumiem po chłopsku Nie rozumie natomiast jaką siatkę połączeń generuje lincz na Francois Pignon Siatke połączeń to może wygenerować lincz np na Sinkansenie czy Bossie - chociaż tutaj raczej chujowe te połączenia bo w konsekwencji zleciałby pewnie niewinny Kwicoł
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 14:14:02 GMT 1
Rozumiem po chłopsku Nie rozumie natomiast jaką siatkę połączeń generuje lincz na Francois Pignon Siatke połączeń to może wygenerować lincz np na Sinkansenie czy Bossie - chociaż tutaj raczej chujowe te połączenia bo w konsekwencji zleciałby pewnie niewinny Kwicoł a ty nie próbowałeś forsować tego pociąga jeszcze przed chwilą?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 14:14:52 GMT 1
Frank trolluje w strasznie chujowy sposób, nie podobasz mi się ziomek
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 14:18:32 GMT 1
Rozumiem po chłopsku Nie rozumie natomiast jaką siatkę połączeń generuje lincz na Francois Pignon Siatke połączeń to może wygenerować lincz np na Sinkansenie czy Bossie - chociaż tutaj raczej chujowe te połączenia bo w konsekwencji zleciałby pewnie niewinny Kwicoł Wygenerowałoby większą siatkę połączeń, pewnie masz rację, bo dużo pisaliście, ale nawet jak wszystko przeczytałem, to nie przysięgnę, że zapamiętałem. Natomiast fajnie by też było, jakby moje pierdololo spotkało się z odzewem przede wszystkim samego szturchniętego.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 14:20:39 GMT 1
A przez """""siatkę połączeń""""" to miałem na myśli sam fakt, że ja to być może napocząłem, no czyli bardziej taka nitka połączona z dwoma końcami. Yeah.
IT WAS A PRANK BRO
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 14:22:35 GMT 1
Rozumiem po chłopsku Nie rozumie natomiast jaką siatkę połączeń generuje lincz na Francois Pignon Siatke połączeń to może wygenerować lincz np na Sinkansenie czy Bossie - chociaż tutaj raczej chujowe te połączenia bo w konsekwencji zleciałby pewnie niewinny Kwicoł a ty nie próbowałeś forsować tego pociąga jeszcze przed chwilą? Siatke połączeń to może wygenerować lincz np na Sinkansenie czy Bossie - chociaż w przypadku Bossa raczej chujowe te połączenia bo w konsekwencji zleciałby pewnie niewinny Kwicoł
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 14:23:05 GMT 1
Rozumiem po chłopsku Nie rozumie natomiast jaką siatkę połączeń generuje lincz na Francois Pignon Siatke połączeń to może wygenerować lincz np na Sinkansenie czy Bossie - chociaż tutaj raczej chujowe te połączenia bo w konsekwencji zleciałby pewnie niewinny Kwicoł Wygenerowałoby większą siatkę połączeń, pewnie masz rację, bo dużo pisaliście, ale nawet jak wszystko przeczytałem, to nie przysięgnę, że zapamiętałem. Natomiast fajnie by też było, jakby moje pierdololo spotkało się z odzewem przede wszystkim samego szturchniętego. wow no i tera mnie zagiołeś
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 14:24:54 GMT 1
Jedno o Franku trzeba powiedzieć - mimo wszystko staje się powoli jakiś, porównując do dość sporej niestety szarej strefy, którą obecnie widzę w postaci jeszcze jakiegoś tam jermiego, francuzika i pana nikt, chyba o nikim nie zapomniałem (hehe)
natomiast inna sprawa czy to dobrze, ziomek przewijał się w typach do linczu to tu, to tam, a teraz przeplatanie postów starających się sprawiać wrażenie wnoszących coś do gry z ciągle wkurwiająco-kreacyjnymi to tak średnio wygląda, bym powiedział
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 14:25:25 GMT 1
Wygenerowałoby większą siatkę połączeń, pewnie masz rację, bo dużo pisaliście, ale nawet jak wszystko przeczytałem, to nie przysięgnę, że zapamiętałem. Natomiast fajnie by też było, jakby moje pierdololo spotkało się z odzewem przede wszystkim samego szturchniętego. wow no i tera mnie zagiołeś Chłopskie rozumy myślą podobnie.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 14:28:17 GMT 1
natomiast inna sprawa czy to dobrze, ziomek przewijał się w typach do linczu to tu, to tam, a teraz przeplatanie postów starających się sprawiać wrażenie wnoszących coś do gry z ciągle wkurwiająco-kreacyjnymi to tak średnio wygląda, bym powiedział Gdzie konkretnie przewijałem się na tyle, by można było użyć liczby mnogiej?
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 14:29:26 GMT 1
A wiesz tak jakoś, wracając jeszcze do tego posta: To rzeczywiście Pan Nikt całkiem przyjemnie się dla mnie kreuje, nie chciałbym go za to karać w D1 W przeciwieństwie do np Filthy Richa, który też się kreuje ale mnie ta kreacja irytuje No dobra, tylko idąc tym tropem, to mafiak będzie chciał być przyjemny, czy nieprzyjemny? Mi w franku się nie podoba to że jak na razie w tej swojej kreacji nie daje żadnego contentu relewantnego dla gry ale ten sam problem ma pidżon, może nawet większy bo on przynajmniej używa słów xD no ale to że franek może irytować to imo jest co najwyżej antymiastowe, nie mafijne
W każdym razie imo słabe podwaliny tego uniewinnienia dla Nikta jak na razie Jedno o Franku trzeba powiedzieć - mimo wszystko staje się powoli jakiś, porównując do dość sporej niestety szarej strefy, którą obecnie widzę w postaci jeszcze jakiegoś tam jermiego, francuzika i pana nikt, chyba o nikim nie zapomniałem (hehe) natomiast inna sprawa czy to dobrze, ziomek przewijał się w typach do linczu to tu, to tam, a teraz przeplatanie postów starających się sprawiać wrażenie wnoszących coś do gry z ciągle wkurwiająco-kreacyjnymi to tak średnio wygląda, bym powiedział
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 14:29:41 GMT 1
Zacytowałem se żeby było łatwiej a tera to rozkminie
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 14:30:33 GMT 1
Kwicoł dobrze rozumiem, że gdyby Frank pozostał w kreacji to byłby bardziej townlean niż wychodząc z kreacji tak?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 14:31:32 GMT 1
Ja wyszedłem z kreacji?
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 14:36:39 GMT 1