|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 14:36:54 GMT 1
natomiast inna sprawa czy to dobrze, ziomek przewijał się w typach do linczu to tu, to tam, a teraz przeplatanie postów starających się sprawiać wrażenie wnoszących coś do gry z ciągle wkurwiająco-kreacyjnymi to tak średnio wygląda, bym powiedział Gdzie konkretnie przewijałem się na tyle, by można było użyć liczby mnogiej? W typach
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 14:38:37 GMT 1
Kwicoł dobrze rozumiem, że gdyby Frank pozostał w kreacji to byłby bardziej townlean niż wychodząc z kreacji tak? być może, ja myślę że istotne tu jest w jaki sposób on to zrobił no zaczął se używać słów, przeciwstawiając to bezużytecznym gifom, ale mam wrażenie że w tych słowach niekoniecznie chce przekazać więcej, niż gifami xD to po co to robić? mi to pachnie jakąś próbą uspokojenia reszty, że zaczyna grać
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 14:41:12 GMT 1
sam się złapałem na tym, że se pomyślałem "no, ten Frank w końcu zaczyna używać dużo mądrych słów w postach, może niewinny"
a potem przeczytałem te posty jeszcze raz no i w sumie już wolałem gify
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 14:41:16 GMT 1
Dobrzy gracze widzą analogie między twiedzeniami i teoriami, najlepsi gracze widzą analogie między analogiami.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 14:45:24 GMT 1
No zacząłeś operować językiem polskim zamiast gifowym jest to pewna zmiana Używanie słów nie wyklucza kreacji, mój chłopie – Franku w swoich występach również odnosił się do komentarzy hejterów.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 14:47:54 GMT 1
Dziękuje Kwicoł. No to mamy dwóch niewinnych, a nawet jeśli ktoś nie uważa mnie za niewinność Kwicoła powinien być bezsprzeczna - dobra aktywność, progresja, naturalność. Zostaje nam 9 graczy i siedzą tam 3 mafie. Muszę się zastanowić nad teorią Stanisławowsko-Stępieniowską bo jeśli ma sens, to możemy doliczyć dwóch kolejnych niewinnych i zostaje nam 7/3 a tutaj można już losować
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 14:47:54 GMT 1
Gdzie konkretnie przewijałem się na tyle, by można było użyć liczby mnogiej? W typach I ty mi będziesz coś o bezużyteczności zarzucał, jak tak ma wyglądać ewentualna konfrontacja. Pamiętam tylko jeden typ od B0SSa zaraz po pierwszym poście na starcie gry, później jakieś próby popchnięcia mnie m.in. chyba przez ciebie. Nie pamiętam typowania mnie do linczu poważnego w ani jednym momencie – manipulujesz albo sobie kpisz, either way:
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 14:50:40 GMT 1
Kwicoł dobrze rozumiem, że gdyby Frank pozostał w kreacji to byłby bardziej townlean niż wychodząc z kreacji tak? być może, ja myślę że istotne tu jest w jaki sposób on to zrobił no zaczął se używać słów, przeciwstawiając to bezużytecznym gifom, ale mam wrażenie że w tych słowach niekoniecznie chce przekazać więcej, niż gifami xD to po co to robić? mi to pachnie jakąś próbą uspokojenia reszty, że zaczyna grać A gdzieś mam percepcję reszty, że się tak eufemistycznie wyrażę. Nawet jak mamy wchodzić w to autystyczne analizowanie trajektorii moich ruchów, to te analizy spalają na panewce, bo ja nawet nie przestałem w jakimkolwiek momencie używać gifów, BANG.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 14:51:18 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 14:51:18 GMT 1
Dziękuje Kwicoł. No to mamy dwóch niewinnych, a nawet jeśli ktoś nie uważa mnie za niewinność Kwicoła powinien być bezsprzeczna - dobra aktywność, progresja, naturalność. Zostaje nam 9 graczy i siedzą tam 3 mafie. Muszę się zastanowić nad teorią Stanisławowsko-Stępieniowską bo jeśli ma sens, to możemy doliczyć dwóch kolejnych niewinnych i zostaje nam 7/3 a tutaj można już losować Dobra jednak podejrzewam Bossa razem z Kwicolem
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 14:51:31 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 14:51:31 GMT 1
Obydwu się załączyła mafia level 0
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 14:52:03 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 14:52:03 GMT 1
Estymowanie mafii level 0
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 14:52:30 GMT 1
I ty mi będziesz coś o bezużyteczności zarzucał, jak tak ma wyglądać ewentualna konfrontacja. Pamiętam tylko jeden typ od B0SSa zaraz po pierwszym poście na starcie gry, później jakieś próby popchnięcia mnie m.in. chyba przez ciebie. Nie pamiętam typowania mnie do linczu poważnego w ani jednym momencie – manipulujesz albo sobie kpisz, either way: no BOSS cię wymieniał kilka razy z tego co pamiętam, a pamięć mam dobrą, ale krótką ja cię wrzucałem raczej do szarej strefy, z którą mam problem natomiast ty się czepiasz słówek, a potem prezentujesz jakąś kurwa nadwrażliwość, jakbym już kazał wszystkim wysłać na ciebie głosy co w sumie może nie jest złym pomysłem, ale mógłbyś chociaż wytłumaczyć, skąd taka reakcja do linczu jeszcze z 6 godzin chłopie
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 14:52:34 GMT 1
Daj kwity na Kwicoła Stachursky bo wpadłeś dzisiaj w moją pułapke i nie wygląda to za dobrze. Strzały
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 14:52:47 GMT 1
I zarzucasz mi coś czego nie zrobiłem, ale za to ty sam to zrobiłeś, bo pisałeś wczoraj tak jak mówi serialowa postać, którą grasz, ktoś (bodajże ten skoczek narciarski) ci napisał, że wkurwiasz tym, i dziwnym trafem dzisiaj już z tego wyszedłeś. E: to do Kwicoł dalej
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 14:52:47 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 14:52:47 GMT 1
Jak ktoś jest aktywny i udaje że pcha grę do przodu to jest niewinny?
Czy to przedszkole?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 14:53:46 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 14:53:46 GMT 1
Nie mam papierów na Kwicoła ale mafia w większości przypadków znajduje się właśnie wśród tych good guyów a nie tych stających okoniem, przecież to są podstawy
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 14:53:59 GMT 1
Dziękuje Kwicoł. No to mamy dwóch niewinnych, a nawet jeśli ktoś nie uważa mnie za niewinność Kwicoła powinien być bezsprzeczna - dobra aktywność, progresja, naturalność. Zostaje nam 9 graczy i siedzą tam 3 mafie. Muszę się zastanowić nad teorią Stanisławowsko-Stępieniowską bo jeśli ma sens, to możemy doliczyć dwóch kolejnych niewinnych i zostaje nam 7/3 a tutaj można już losować Dobra jednak podejrzewam Bossa razem z Kwicolem no tak, szczególnie że chyba jako jedyny pcham go jako typ do mafii, 200iq plejs ty się stachu czegoś naćpałeś, czy co
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 14:54:38 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 14:54:38 GMT 1
A tymczasem Ty razem z Kwicołem macie ten sam poziom rozkmin, że ten co dobrze wygląda jest dobry, a ten co źle wygląda jest zły
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 14:55:04 GMT 1
Dla mnie podstawowym narzędziem pracy jest czutka i momenty w których myśle sobie - o kurka, on będzie niewinny
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 14:55:20 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 14:55:20 GMT 1
Dobra jednak podejrzewam Bossa razem z Kwicolem no tak, szczególnie że chyba jako jedyny pcham go jako typ do mafii, 200iq plejs ty się stachu czegoś naćpałeś, czy co Nie chodzi mi o to że razem, ale na tej samej podstawie wypadacie u mnie chujowo, a Ty bardziej bo jesteś bardziej doświadczony i z niejednego pieca jadłeś chleb
|
|