|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 14:55:36 GMT 1
ja cię wrzucałem raczej do szarej strefy, z którą mam problem natomiast ty się czepiasz słówek, a potem prezentujesz jakąś kurwa nadwrażliwość, jakbym już kazał wszystkim wysłać na ciebie głosy co w sumie może nie jest złym pomysłem, ale mógłbyś chociaż wytłumaczyć, skąd taka reakcja do linczu jeszcze z 6 godzin chłopie To się dzieje z rozmową, jak odpowiedź trzeba wyciągać siłą. Nadwrażliwość bo? Bo se nie daję w kaszę dmuchać, hę?
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 14:56:37 GMT 1
I zarzucasz mi coś czego nie zrobiłem, ale za to ty sam to zrobiłeś, bo pisałeś wczoraj tak jak mówi serialowa postać, którą grasz, ktoś (bodajże ten skoczek narciarski) ci napisał, że wkurwiasz tym, i dziwnym trafem dzisiaj już z tego wyszedłeś. E: to do Kwicoł dalej no bo mi się kurwa skończyły cytaty z Kwicoła, a pisanie tą gwarą non stop już wkurwiało, nie jestem z gór xD natomiast na mnie nie było żadnej presji, która do tego wyjścia by mnie zmusiła, zrobiłem to dla wygody, no chyba że uważasz post Mateji za coś co zasiałoby strach w moim sercu spójrz se chociażby na poprzednią edycję, też se wyszedłem z kreacji jak skończył mi się przygotowany materiał źródłowy no ale nie wiem, czy wiesz, kim jestem więc o tym możemy pogadać jutro najwyżej
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 14:57:26 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 14:57:26 GMT 1
Dla mnie w 100 takich Kwicołach będzie 60 mafiozów, a w 100 takich flipy flapach może z 30
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 14:57:56 GMT 1
ja cię wrzucałem raczej do szarej strefy, z którą mam problem natomiast ty się czepiasz słówek, a potem prezentujesz jakąś kurwa nadwrażliwość, jakbym już kazał wszystkim wysłać na ciebie głosy co w sumie może nie jest złym pomysłem, ale mógłbyś chociaż wytłumaczyć, skąd taka reakcja do linczu jeszcze z 6 godzin chłopie To się dzieje z rozmową, jak odpowiedź trzeba wyciągać siłą. Nadwrażliwość bo? Bo se nie daję w kaszę dmuchać, hę? no żebym ja jeszcze jakoś solidnie zaczął dmuchać, a ty dałeś się wyprowadzić z równowagi jakimś szturchnięciem na odlew
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 14:58:15 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 14:58:15 GMT 1
Dla mnie podstawowym narzędziem pracy jest czutka i momenty w których myśle sobie - o kurka, on będzie niewinny Za to akurat Cię uwielbiam
|
|
|
Post by jeremi on Feb 20, 2024 14:59:31 GMT 1
Jezeli teoria z marynarzem jest prawdziwa, to w takim razie mafia powinna sie chyba kryc wsrod osob ktore chcialy sie jakos wypozycjonowac od samego poczatku?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 15:00:37 GMT 1
I zarzucasz mi coś czego nie zrobiłem, ale za to ty sam to zrobiłeś, bo pisałeś wczoraj tak jak mówi serialowa postać, którą grasz, ktoś (bodajże ten skoczek narciarski) ci napisał, że wkurwiasz tym, i dziwnym trafem dzisiaj już z tego wyszedłeś. E: to do Kwicoł dalej no bo mi się kurwa skończyły cytaty z Kwicoła, a pisanie tą gwarą non stop już wkurwiało, nie jestem z gór xD natomiast na mnie nie było żadnej presji, która do tego wyjścia by mnie zmusiła, zrobiłem to dla wygody, no chyba że uważasz post Mateji za coś co zasiałoby strach w moim sercu spójrz se chociażby na poprzednią edycję, też se wyszedłem z kreacji jak skończył mi się przygotowany materiał źródłowy no ale nie wiem, czy wiesz, kim jestem więc o tym możemy pogadać jutro najwyżej My point is – wypominanie mi mojego rzekomego wyjścia z roli jakoby świadczyłoby to o czymkolwiek ma tyle samo bądź mniej podstaw aniżeli wypominanie tego samego tobie. Nie uważam to za poważny argument, ale sam mi z nim wyszedłeś, więc na niego odpowiedziałem.
|
|
|
Post by jeremi on Feb 20, 2024 15:00:43 GMT 1
Wypozycjonowac w sensie wrzucac pod lincz inne osoby, nie pozycjonowac sie jako miastowi.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 15:00:45 GMT 1
Dla mnie podstawowym narzędziem pracy jest czutka i momenty w których myśle sobie - o kurka, on będzie niewinny I taki moment miałem kiedy zrozumiałem Kwicoła Rano zrugał moją niekonsekwencje, że pcham Filthy Richa a Pana Nikta chce zostawiać przy gierce. Argumentował to w taki sposób, że Filthy Rich zostaje w kreacji pomimo strzałów w jego strone - bo według niego jest to bardziej zagranie antymiejskie niż mafijne.(A) W momencie kiedy Filthy wyszedł z kreacji to Kwicoł zaczął rozkminiać, że być może coś tu jest nie tak, bo przecież miejski Filthy zostałby w kreacji, sam to założył(A), wyszedł z kreacji więc może być w mafii(B). od (A) do (B) następuje progresja a jednak konsekwencja Tak ja uważam czy ktoś to rozumie?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 15:01:11 GMT 1
To się dzieje z rozmową, jak odpowiedź trzeba wyciągać siłą. Nadwrażliwość bo? Bo se nie daję w kaszę dmuchać, hę? no żebym ja jeszcze jakoś solidnie zaczął dmuchać, a ty dałeś się wyprowadzić z równowagi jakimś szturchnięciem na odlew To są jakieś projekcje.
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 15:01:23 GMT 1
Dla mnie w 100 takich Kwicołach będzie 60 mafiozów, a w 100 takich flipy flapach może z 30 jacuś zdejm te okulary przeciwsłoneczne i się zastanów nad tym co piszesz, grałeś ze mną 100 razy, znasz moją metę, dam ci szansę udowodnić, że nie ma w tobie złej woli
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 15:03:03 GMT 1
A po chuj winny Stachurski miałby teraz walić po głowie mnie i Kwicołowi też mnie to zastanawia To się nie trzyma kupy
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 15:04:09 GMT 1
Jezeli teoria z marynarzem jest prawdziwa, to w takim razie mafia powinna sie chyba kryc wsrod osob ktore chcialy sie jakos wypozycjonowac od samego poczatku? uważasz, że ten post wielkiego myśliciela to jest coś, za czym warto podążać w tej gierce? i jeżeli tak, to jakie konkretne wnioski osobowe z niej wysnułeś, o ile jakiekolwiek?
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 15:06:53 GMT 1
Mój tejk może nie jakiś mega odkrywczy W parze Stępień-Sinkansen siedzi mafia
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 15:10:15 GMT 1
Mój plan na dziś do 16 siedze w robocie, potem 17 basket myju jedzonko więc od 18.30 powinienem być cały czas pod grą 16-18.30 to będzie martwy okres i proszę mnie tutaj nie wołać
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 15:12:55 GMT 1
Mój tejk może nie jakiś mega odkrywczy W parze Stępień-Sinkansen siedzi mafia uważam, że jeśli Stachurski jest w mafii, to Pociąg jest 99% niewinny, na Stępnia takie 66,6% bym dał, a wtedy i ty możesz w tej mafii być, bez względu na to, czy Stępień też w niej jest, czy nie natomiast jeżeli Stachurski w tej mafii nie jest, to chuj wie, chyba i tak więcej procent na Stępnia bym dał, jemu łatwiej byłoby upozorować ten konflikt od początku, a Pociąg zupełnie niepotrzebnie spędził jeszcze godziny późnowieczorne, żeby upewnić się w swoim założeniu, kiedy sytuacja była unormowana w sposób dla mafgii korzystny (zakładając niewinność Stachura), nie widzę powodu dla którego miałby się dalej tak wychylać, tak daleko od linczu NATOMIAST to i tak tylko matematyka wagonikowa oparta na ofensywie antyjacusiowej
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 15:14:35 GMT 1
Czy Stachurski byłby w stanie zagrać tak chujowo jako mafioza?
|
|
|
Post by jeremi on Feb 20, 2024 15:14:45 GMT 1
Jezeli teoria z marynarzem jest prawdziwa, to w takim razie mafia powinna sie chyba kryc wsrod osob ktore chcialy sie jakos wypozycjonowac od samego poczatku? uważasz, że ten post wielkiego myśliciela to jest coś, za czym warto podążać w tej gierce? i jeżeli tak, to jakie konkretne wnioski osobowe z niej wysnułeś, o ile jakiekolwiek? Nie wiem czy jest warty podazania, ale zastanawiam sie nad jego przeciwna strona. BOSS: mafiacorner.boards.net/post/101059/thread probuje przejac inicjatywe wskazania celu Stepien: mafiacorner.boards.net/post/101092/thread rowniez probuje przejac inicjatywe, ale wprowadza tutaj teorie o losowaniu Stachursky: mafiacorner.boards.net/post/101125/thread trzecia osoba, ktora chce aby podazac za jej typem mamy wiec trzech ludzi chcacych nadac inicjatywe, wydaje mi sie ze jeden z nich powinien w takim przypadku byc mafioza
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 15:15:10 GMT 1
To jest całkiem niezły pomysł dla doświadczonego mafiozy tbh xd Zagrać jak chujowy - początkujący mafiozo
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 15:16:11 GMT 1
uważasz, że ten post wielkiego myśliciela to jest coś, za czym warto podążać w tej gierce? i jeżeli tak, to jakie konkretne wnioski osobowe z niej wysnułeś, o ile jakiekolwiek? Nie wiem czy jest warty podazania, ale zastanawiam sie nad jego przeciwna strona. BOSS: mafiacorner.boards.net/post/101059/thread probuje przejac inicjatywe wskazania celu Stepien: mafiacorner.boards.net/post/101092/thread rowniez probuje przejac inicjatywe, ale wprowadza tutaj teorie o losowaniu Stachursky: mafiacorner.boards.net/post/101125/thread trzecia osoba, ktora chce aby podazac za jej typem mamy wiec trzech ludzi chcacych nadac inicjatywe, wydaje mi sie ze jeden z nich powinien w takim przypadku byc mafioza Fajnie kminisz Jeremi Nie wiem czy poprawnie ale fajnie ze kminisz
|
|