|
Post by Francois Pignon on Feb 20, 2024 20:27:21 GMT 1
Kwicoł szedł se polną drogą Drogą polną zając kicoł, Kwicoł obiad babie obicoł, Ale zając mądrzejszy niż Kwicoł I se dalej pokicoł a Kwicoł dalej kwicoł
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 20:28:17 GMT 1
Nie no, Boss? Gra swoją grę. Zadał nawet parę godzin temu takie pytanie, które tylko on mógłby zadać. Linczowanie go dzisiaj to głupota.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 20:29:02 GMT 1
Nie no, Boss? Gra swoją grę. Zadał nawet parę godzin temu takie pytanie, które tylko on mógłby zadać. Linczowanie go dzisiaj to głupota. Zresztą zapewne nie tylko dzisiaj.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 20:29:15 GMT 1
No chyba że co innego wskaże maszyna losująca!
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:29:16 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 20:29:16 GMT 1
Panie Kwicoł 153 posty pan napisoł, jakieś 100 wincyj ode mnie, a mógłbym streścić je w dwóch słowach panie Kwicoooł, ''no debil''. Pozdrowienia, panie Kwicoooł No i jebać ciebie też, elo Jak będzie większość to ja tego pidżona spokojnie mogę dzisiaj
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 20:30:00 GMT 1
Zresztą, za łatwo idzie na Bossa. Jeśli mafia nie jest wśród glonów, to tutaj byłaby ostrzejsza gra o to nazwisko.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 20:31:48 GMT 1
No, Bossik też nie, ja to se chyba nawet wiem, kto to jest i w kontekście tego przychylam się raczej ku zieloności.
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 20:31:55 GMT 1
Bo ja szedłem z tematem, po prostu poprzednie posty uznałem za niewarte odpisania czy raczej nie pasowało mi do kreacji się do nich odnosić. A minusa dostałem zaraz po tym jak napisałem posta, gdy nawet jakbym chciał, to bym na inne rzeczy nie zdążył odpisać. Czy czuję się pokrzywdzony? Nie. Uznałem to za lekko złą wolę, ale krzywda mi się od tego nie stała. Przeczytam posty Stachurskiego, ale to już z domu, chcę wreszcie zjeść obiad w spokoju, będę za godzinę, może półtorej. Pan nikt ty weź mi powiedz tylko, dlaczego do tej pory się tak kitrałeś? Nie ma ról, jest jeden mord więc szanse na padnięcie w taki sposób też relatywnie mniejsze Nie widzę specjalnie powodu żeby ograniczać swój firepower Przewrotnie odpowiem pytaniem na pytanie: co rozumiesz przez kitranie się oraz który okres mojej gry uważasz za kitranie się? Obiecuję na pytanie szczerze odpowiedzieć po linczu, teraz skupiam się na nadrabianiu i wybraniu celu na lincz. Ten Stachursky wygląda dziwnie, ale nie wiem, czy mafijnie i wolałbym go dziś nie odpalać.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 20:32:02 GMT 1
Nie macie wrażenia, że Pignon idzie ciężej niż Boss?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 20:34:28 GMT 1
Gruba świnia z niego.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:34:36 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 20:34:36 GMT 1
swoboda Bossa względem standardowych rozgrywek jest kilka razy mniejsza
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:35:01 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 20:35:01 GMT 1
Nie macie wrażenia, że Pignon idzie ciężej niż Boss? zdecydowanie ciężej Boss ale o czym to ma świadczyć? trochę tekst z podręcznika
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 20:35:09 GMT 1
Czy zaśmianie się z tego żartu też jest pedalskie?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:35:25 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 20:35:25 GMT 1
Pan nikt ty weź mi powiedz tylko, dlaczego do tej pory się tak kitrałeś? Nie ma ról, jest jeden mord więc szanse na padnięcie w taki sposób też relatywnie mniejsze Nie widzę specjalnie powodu żeby ograniczać swój firepower Przewrotnie odpowiem pytaniem na pytanie: co rozumiesz przez kitranie się oraz który okres mojej gry uważasz za kitranie się? Obiecuję na pytanie szczerze odpowiedzieć po linczu, teraz skupiam się na nadrabianiu i wybraniu celu na lincz. Ten Stachursky wygląda dziwnie, ale nie wiem, czy mafijnie i wolałbym go dziś nie odpalać. No nie zwykłeś jakoś specjalnie się kreować, a tu i tego trochę było, i aktywność jakąś mniejszą niż zwykle prezentowałeś, prezentujesz dalej w sumie Najlepiej o tym chyba świadczy to wrzucenie cię do grupki gloniastej-szarej strefy, z tego co pamietam to nie tylko przeze mnie xD A jaki okres, no to tak od początku gry do wtedy co mniej więcej Monti cię rozpoznał
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:35:33 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 20:35:33 GMT 1
Dobra Kwicoł: Kwicoł Sinkansen Ułam raczej niewinni Sinkansen daje duży effort i próbuje ciągnąć gre do przodu i daje zielone światło na to, chyba że wyjebie dwóch niewinnych z rzędu wtedy będzie do sprawdzenia Stachursky Filty Rich Robert Mateja Nie wiem co z Francois Pignon, Jeremi i Pan Nikt - za mało materiału To jest w ogóle bardzo zbawne bo ja rano wrzuciłem Shinkansen do core, a kilka minut później spróbowałem zrobić lep na mafiozów i zarzucić jego temat, sprawdzić reakcje, a temat tak się rozwinął że już sam nie wiem co jest prawdą a co fałszem damage control
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 20:36:01 GMT 1
Nie macie wrażenia, że Pignon idzie ciężej niż Boss? zdecydowanie ciężej Boss ale o czym to ma świadczyć? trochę tekst z podręcznika No takie rzeczy trzeba analizować przy tych proporcjach i liczbie glonów.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 20:36:08 GMT 1
Czy zaśmianie się z tego żartu też jest pedalskie? Tak, ale w tej rozgrywce to akurat żaden wstyd.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:37:40 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 20:37:40 GMT 1
Dla mnie podstawowym narzędziem pracy jest czutka i momenty w których myśle sobie - o kurka, on będzie niewinny I taki moment miałem kiedy zrozumiałem Kwicoła Rano zrugał moją niekonsekwencje, że pcham Filthy Richa a Pana Nikta chce zostawiać przy gierce. Argumentował to w taki sposób, że Filthy Rich zostaje w kreacji pomimo strzałów w jego strone - bo według niego jest to bardziej zagranie antymiejskie niż mafijne.(A) W momencie kiedy Filthy wyszedł z kreacji to Kwicoł zaczął rozkminiać, że być może coś tu jest nie tak, bo przecież miejski Filthy zostałby w kreacji, sam to założył(A), wyszedł z kreacji więc może być w mafii(B). od (A) do (B) następuje progresja a jednak konsekwencja Tak ja uważam czy ktoś to rozumie? D1 i niewinny Boss pisze takie posty?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:38:30 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 20:38:30 GMT 1
chujowe wajby, chujowa meta, chujowe posty, pozycjonowanie się, ciężko idzie - do odstrzału
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 20:38:42 GMT 1
No bo nikt o zdrowych zmysłach nie chce gadać o mojej winie, czaisz? Nikt jest o zdrowych zmysłach i chętnie pogada o Twojej winie.
|
|