|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:39:29 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 20:39:29 GMT 1
I taki moment miałem kiedy zrozumiałem Kwicoła Rano zrugał moją niekonsekwencje, że pcham Filthy Richa a Pana Nikta chce zostawiać przy gierce. Argumentował to w taki sposób, że Filthy Rich zostaje w kreacji pomimo strzałów w jego strone - bo według niego jest to bardziej zagranie antymiejskie niż mafijne.(A) W momencie kiedy Filthy wyszedł z kreacji to Kwicoł zaczął rozkminiać, że być może coś tu jest nie tak, bo przecież miejski Filthy zostałby w kreacji, sam to założył(A), wyszedł z kreacji więc może być w mafii(B). od (A) do (B) następuje progresja a jednak konsekwencja Tak ja uważam czy ktoś to rozumie? D1 i niewinny Boss pisze takie posty? Mi się ten post podobał, bo ładnie o mnie pisał xD no ale straszne sztywniactwo jest zaprezentowane, to fakt
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 20:39:52 GMT 1
No bo nikt o zdrowych zmysłach nie chce gadać o mojej winie, czaisz? Nikt jest o zdrowych zmysłach i chętnie pogada o Twojej winie. Gadać se możesz, wiedzieć nie musisz. KMWTW
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:40:51 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 20:40:51 GMT 1
To ja wam napisze co zaznaczyłem na openmafia: Czerwona kropka: Shinkansen Stępień Robert Mateja Filthy Frank Zółta kropka: Francois Pignon Jaca Stachursky Zielona kropka: Jeremi Stanisław Ulam Pan nikt Kwicoł BOSS Zw idę pograć 15 minut w Colin McRae Rally 04 bo ja się tutaj produkuje od godziny a Shinkansen-Stępień to się pojawiają dopiero jak ich dwie osoby przywołają do tablicy. Ja głos zostawiam na Shinkansen Lincz na Pignonie jest trochę lewniy, zobacz proszę Kwicoł jak potężnie on się pchwa w gips. Albo jest niewinny albo jako winny robi decoy dla jakiegoś silniejszego mafiozy(Stępień?) Pignon, a co ty o Bossie sądzisz?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 20:40:55 GMT 1
D1 i niewinny Boss pisze takie posty? Mi się ten post podobał, bo ładnie o mnie pisał xD no ale straszne sztywniactwo jest zaprezentowane, to fakt A ten BOSS to generalnie nie jest taki pozytywnie sztywny?
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 20:40:58 GMT 1
Boss będzie niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:41:44 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 20:41:44 GMT 1
Mi się ten post podobał, bo ładnie o mnie pisał xD no ale straszne sztywniactwo jest zaprezentowane, to fakt A ten BOSS to generalnie nie jest taki pozytywnie sztywny? nie, Boss to największy luzak społeczności a tu ma kija w dupie i awatar dobrze oddaje jego charakter próbuje połączyć swoją metę z pseudo pchaniem gry ale wychodzi to pokracznie
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:42:41 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 20:42:41 GMT 1
Mi się ten post podobał, bo ładnie o mnie pisał xD no ale straszne sztywniactwo jest zaprezentowane, to fakt A ten BOSS to generalnie nie jest taki pozytywnie sztywny? No właśnie imo nie jest sztywny, jak się czuje pewnie to się po mieście jak rezus buja
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 20:45:06 GMT 1
D1 i niewinny Boss pisze takie posty? Mi się ten post podobał, bo ładnie o mnie pisał xD no ale straszne sztywniactwo jest zaprezentowane, to fakt 4vs2 mój drugi post a Shinkansena najchętniej bym obraził ale nie zachowam klase bo mi to nawet odpowiada dzisiaj zlecieć
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 20:46:47 GMT 1
Dziękuję, musimy kiedyś wspólnie i merytorycznie podziałać, jak za dawnych czasów
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:47:22 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 20:47:22 GMT 1
Ulam czy ty pisałeś gdziekolwiek dlaczego, czy tak se rzucasz?
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 20:47:31 GMT 1
Mówię po raz ostatni, bo zaraz będę sobie robił kolację na mecz: idziemy zgodnie z losowaniem, losowanie wskazało Stępnia, a Bossa odpuszczamy, bo jest najprawdopodobniej niewinny. Losowanie w D1 to strategia korzystna dla miasta w kazdym wariancie.
|
|
|
Post by Francois Pignon on Feb 20, 2024 20:48:31 GMT 1
To ja wam napisze co zaznaczyłem na openmafia: Czerwona kropka: Shinkansen Stępień Robert Mateja Filthy Frank Zółta kropka: Francois Pignon Jaca Stachursky Zielona kropka: Jeremi Stanisław Ulam Pan nikt Kwicoł BOSS Zw idę pograć 15 minut w Colin McRae Rally 04 bo ja się tutaj produkuje od godziny a Shinkansen-Stępień to się pojawiają dopiero jak ich dwie osoby przywołają do tablicy. Ja głos zostawiam na Shinkansen Lincz na Pignonie jest trochę lewniy, zobacz proszę Kwicoł jak potężnie on się pchwa w gips. Albo jest niewinny albo jako winny robi decoy dla jakiegoś silniejszego mafiozy(Stępień?) Pignon, a co ty o Bossie sądzisz? Wreszcie ktoś zapytał mnie o zdanie! Nie wiem, nic nie sądze o Bossie bo na tym etapie gry skupiam się na tym czyj avatar wygląda najbardziej mafijnie. Padło na Stanisława Ulama na którego oddałem głos i zdanie nie zmienię.
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 20:49:40 GMT 1
Przewrotnie odpowiem pytaniem na pytanie: co rozumiesz przez kitranie się oraz który okres mojej gry uważasz za kitranie się? Obiecuję na pytanie szczerze odpowiedzieć po linczu, teraz skupiam się na nadrabianiu i wybraniu celu na lincz. Ten Stachursky wygląda dziwnie, ale nie wiem, czy mafijnie i wolałbym go dziś nie odpalać. No nie zwykłeś jakoś specjalnie się kreować, a tu i tego trochę było, i aktywność jakąś mniejszą niż zwykle prezentowałeś, prezentujesz dalej w sumie Najlepiej o tym chyba świadczy to wrzucenie cię do grupki gloniastej-szarej strefy, z tego co pamietam to nie tylko przeze mnie xD A jaki okres, no to tak od początku gry do wtedy co mniej więcej Monti cię rozpoznał Nie kitrałem się w sensie tożsamości - ale też chciałem zagrać trochę kreacyjnie, bo nie miałem weny. Jak mnie rozpoznacie, to luz, jak nie, to też spoko. To był plan na wczoraj. A dziś nie miałem czasu. Dzień pracy z biura, więc do 16 spotkania (finalnie do 16.35, bo się ostatnie przedłużyło) i potem odkopywanie maili, które spłynęły, gdy byłem na spotkaniach. Miałem sporo zaległości, więc mamy to co mamy. Mogę Ci to jeszcze rozpisać dokładniej po linczu jak chcesz.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 20:50:13 GMT 1
Ulam czy ty pisałeś gdziekolwiek dlaczego, czy tak se rzucasz? Oczywiście, nie była to rozbudowana analiza, bo czasu teraz nie ma, ale nie zgadzam się całkowicie z zarzutem o braku luzu. Zadał parę razy pytania, które zasadniczo zadaje tylko on, nie tuneluje się, w sposób naturalny zmienia swoje poglądy na rozgrywkę i szuka, sprawia wrażenie poszukiwania prawdy. Tak z grubsza.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 20:50:19 GMT 1
o kurwa teraz sobie zdałem sprawę, że wy nie wykminiliście, że Andrzej Cyganiks (były piłkarz Widzewa Łódź m.in.) to nawiązanie do krzyżówki Andrzeja Leppera i Cigano Ronaldo, a nie Njaya xD
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:51:43 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 20:51:43 GMT 1
No nie zwykłeś jakoś specjalnie się kreować, a tu i tego trochę było, i aktywność jakąś mniejszą niż zwykle prezentowałeś, prezentujesz dalej w sumie Najlepiej o tym chyba świadczy to wrzucenie cię do grupki gloniastej-szarej strefy, z tego co pamietam to nie tylko przeze mnie xD A jaki okres, no to tak od początku gry do wtedy co mniej więcej Monti cię rozpoznał Nie kitrałem się w sensie tożsamości - ale też chciałem zagrać trochę kreacyjnie, bo nie miałem weny. Jak mnie rozpoznacie, to luz, jak nie, to też spoko. To był plan na wczoraj. A dziś nie miałem czasu. Dzień pracy z biura, więc do 16 spotkania (finalnie do 16.35, bo się ostatnie przedłużyło) i potem odkopywanie maili, które spłynęły, gdy byłem na spotkaniach. Miałem sporo zaległości, więc mamy to co mamy. Mogę Ci to jeszcze rozpisać dokładniej po linczu jak chcesz. Spoko, możesz rozpisać, pewniej bym się czuł mając pewność co do tego, czy jesteś w mieście xd
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 20:51:59 GMT 1
Czerwona kropka: Shinkansen Stępień Robert Mateja
Zółta kropka: Francois Pignon - jak jutro nic od siebie nie da to jest do odjebania, ale nie w pierwszej kolejności, najpierw gruba ryba Stępień-Shinkanssen Jaca Stachursky Filthy Frank
Zielona kropka: Jeremi Stanisław Ulam - tutaj warto uważać bo on już mnie raz brał pod chuja jako mafia, próbował mnie urobić obroną mojej osoby Pan nikt Kwicoł BOSS
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 20:52:10 GMT 1
Ulam czy ty pisałeś gdziekolwiek dlaczego, czy tak se rzucasz? Oczywiście, nie była to rozbudowana analiza, bo czasu teraz nie ma, ale nie zgadzam się całkowicie z zarzutem o braku luzu. Zadał parę razy pytania, które zasadniczo zadaje tylko on, nie tuneluje się, w sposób naturalny zmienia swoje poglądy na rozgrywkę i szuka, sprawia wrażenie poszukiwania prawdy. Tak z grubsza. Zresztą jego wejście w rozgrywkę było z pompą, nie wyglądało jakby parę minut wcześniej dostał powiadomienie od Volverina.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 20:52:43 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 20:52:43 GMT 1
Ulam czy ty pisałeś gdziekolwiek dlaczego, czy tak se rzucasz? Oczywiście, nie była to rozbudowana analiza, bo czasu teraz nie ma, ale nie zgadzam się całkowicie z zarzutem o braku luzu. Zadał parę razy pytania, które zasadniczo zadaje tylko on, nie tuneluje się, w sposób naturalny zmienia swoje poglądy na rozgrywkę i szuka, sprawia wrażenie poszukiwania prawdy. Tak z grubsza. Jakie to są pytania które zadaje tylko Cigano Ronaldo?
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 20:52:58 GMT 1
o kurwa teraz sobie zdałem sprawę, że wy nie wykminiliście, że Andrzej Cyganiks (były piłkarz Widzewa Łódź m.in.) to nawiązanie do krzyżówki Andrzeja Leppera i Cigano Ronaldo, a nie Njaya xD A Stachursky Ci to jeszcze za minus poczytał.
|
|