|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 21:27:10 GMT 1
ale w zasadzie odwrócę pytanie
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 21:28:41 GMT 1
Co taki głos daje miastowemu Bossowi?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 21:28:55 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 21:28:55 GMT 1
Serio uważasz, że mafiozo tak by ryzykownie poszedł i zostawił na sobie taki głos? no taki głos w zasadzie daje mu immunitet na resztę gry, co ma do stracenia? widziałeś go kiedyś w mafii? No nie widziałem ale to jest w chuj risky ruch, szczególnie jak na debiutanta
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 21:29:25 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 21:29:25 GMT 1
Co taki głos daje miastowemu Bossowi? No w zasadzie to nic, poza tym że może skończyć jego męki
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 21:31:45 GMT 1
zagłosowałem na Bossa i spokojnie czekałem jak się głosy rozłożą, wchodzę w wyniki a tam masówka z dupy, ze dwóch nie oddało głosu a najbardziej podejrzany mógł na luzie oddać głos na siebie. Dlaczego najbardziej podejrzany mógł na luzie oddać głos na siebie? Musiałby wiedzieć, że nie leci, czyli z Twojej teorii wychodzą 2 głosy mafijne na Pignonie a już na pewno nie ma mafii w niegłosujących. To chyba dobry lincz w takim razie, dużo nam mówi?
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 21:32:10 GMT 1
Bo ja przedstawie jak to było z mojej strony: Podejrzewałem, że po tym całym cyrku mafiozy Shinkansena mogę nie zlecieć i będzie blisko, a naprawdę nie chciało mi się z nim użerać, więc zagłosowałem na siebie Stępień pisze, że skąd do kurwy nędzy miałem przed linczem wiedzieć jaki będzie wynik? zagłosowałem na Bossa i spokojnie czekałem jak się głosy rozłożą, wchodzę w wyniki a tam masówka z dupy, ze dwóch nie oddało głosu a najbardziej podejrzany mógł na luzie oddać głos na siebie. No jedyna sytuacja w której mafijny ja oddaje głos na siebie, to kiedy moi koledzy z mafii mówią mi - BOSS dawaj na siebie, my przepchniemy jakiegoś gołębia z pizdy, na luziku Czyli jeśli jestem w mafii, to w grupie głosujących na Pignona powinny być dwie mafie a MINIMUM jedna - takie wyciągam wnioski z tego toku rozumowania
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 21:32:17 GMT 1
dobra idę spać, a mafii gratuluję gry przeciw gangowi olsena
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 21:33:02 GMT 1
To było tak, w zeszłym tygodniu jak byłem na urlopie napisał do mnie Volv, że pewnie nie czytam Discorda, ale rusza edycja w 20 lutego, maksymalnie 13 osób, kto pierwszy ten lepszy. Miałem mieszane uczucia, bo z jednej strony nie lubię jak mnie coś omija, ale z drugiej termin edycji słaby, no ale lepiej się zapisać niż żałować, to potwierdziłem grę. Po powrocie widziałem, że nic się z tym nie dzieje, na forum nie ma działu, nie ma kreacji, to nastawiłem się, że jednak nie gramy i trochę w sumie mi ulżyło. A tu w niedzielę Volv napisał, że w poniedziałek start i żeby robić kreację. No trochę byłem rozdarty, ale nie chciałem się wycofywać, to zrobiłem taką a nie inną kreację i uznałem, że najwyżej polecę w pierwszym mordzie. A tu wczoraj ukazał się setup i okazuje się, że mord jest jeden. To uznałem, że nie ma co mocno startować, przez brak czasu pewnie i tak w tym mordzie nie polecę jak inni mocni gracze wejdą mocno, ale z większą aktywnością. To stwierdziłem, że będę grał na ile mogę, byle nie zostać zlinczowanym. Wczoraj dodatkowo stwierdziłem, że jak pojawią się jakieś nawiązania do mnie, to coś popiszę w kontekście bycia nikim, a ja nie, to robię inne rzeczy i czytam. Raz, że brak weny, tak jak na PMSie w D0, a dwa, że co mi po mocnym D0, jak dziś wiedziałem, że będę glonował. Niestety, gdybym od początku wiedział, że start 19/02 a nie 20/02, to bym nie grał. Wtorek to u mnie najgorszy dzień na pierwszy lincz a środa jest drugim najgorszym dniem, więc de facto najważniejszy czas będzie się toczył w dni, które mi nie pasują. Tak więc czuję zniechęcenie, jestem w niedoczasie i mam marne perspektywy na poprawę. Tak jak pisałem, najprędzej w piątek pogram tak, jak umiem i lubię. A te wtorki to jakiś dramat. Ja jestem w biurze prawie codziennie - mój wybór. W firmie mamy obowiązkowy jeden dzień, u mnie to wtorek. Część osób na przyjazdy w inne dni reaguje alergicznie, więc większość jakichś spotkań na tematy przeróżne jest ustawiana na wtorek, więc co wtorek mam kalendarz zajebany pod kurek. Irytuje mnie to, bo niby ma to być dzień integracji, a nie ma się kiedy integrować, bo ciągle są spotkania. I nie ma czasu na mafię. Brzmi to dość niewiarygodnie, ale nie wyczuwam byś próbował mnie okłamać 😎 No ale rozumiem że w drugiej połowie gry są perspektywy na poprawę No od piątku, bo w czwartek Żona ma imieniny. PS. Co w tym poście niewiarygodnego?
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 21:34:55 GMT 1
Kwicoł okulary załuż bo zaczne cię podejrzewać
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 21:35:08 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 21:35:08 GMT 1
Brzmi to dość niewiarygodnie, ale nie wyczuwam byś próbował mnie okłamać 😎 No ale rozumiem że w drugiej połowie gry są perspektywy na poprawę No od piątku, bo w czwartek Żona ma imieniny. PS. Co w tym poście niewiarygodnego? To cytat z Gothica 2 xD nie przywiązuj do niego wielkiej wagi Tzn no zostałem zaskoczony tak potężną ilością szczegółów, ale nie jest to wystarczający powód żeby z tego jakieś wnioski wyciągać 🤷🏼♂️
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 21:36:15 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 21:36:15 GMT 1
Kwicoł okulary załuż bo zaczne cię podejrzewać Ale że czego nie widzę?
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 21:36:27 GMT 1
Hahahaha daj spokój Kwicoł, czy ktoś tutaj wcześniej włączał swoją rodzinę do gierki żeby się uniewinnić?
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 21:36:44 GMT 1
Kwicoł okulary załuż bo zaczne cię podejrzewać Ale że czego nie widzę? Tego że Shinkansen gra tak jak w 4vs2
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 21:36:56 GMT 1
Nawet Stachurski wczoraj o tym pisał
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 21:37:28 GMT 1
zagłosowałem na Bossa i spokojnie czekałem jak się głosy rozłożą, wchodzę w wyniki a tam masówka z dupy, ze dwóch nie oddało głosu a najbardziej podejrzany mógł na luzie oddać głos na siebie. Dlaczego najbardziej podejrzany mógł na luzie oddać głos na siebie? Musiałby wiedzieć, że nie leci, czyli z Twojej teorii wychodzą 2 głosy mafijne na Pignonie a już na pewno nie ma mafii w niegłosujących. To chyba dobry lincz w takim razie, dużo nam mówi? no Ty znając swój kolor i mając te wszystkie okoliczności powinieneś teraz mieć łatwo wytypować mafię. a co do tego ruchu to im większa szansa że i tak poleci/że nie poleci tym ten głos był mniej ryzykowny a dający większe możliwe profity. Był ryzykowny jedynie przy wyniku na styku, a głos na Bossa zadeklarowało ile osób?
|
|
|
Post by jeremi on Feb 20, 2024 21:38:23 GMT 1
napisałem, że w mafii będzie pewnie Pan Nikt, ale nie chcę go linczować, bo fajnie sobie gra. Mateja jest pewnie niewinny. Kwicoł gra swoje zawody i jak jest w mafii to dobrze to sobie wykombinował. Shinkansen odpierdala dziwne cyrki i raz go mam za winnego raz nie, a Jeremi nie wiem kim jest, więc też może być winny. ja gralem raz jako Tytus Banka i z tego co zrozumialem BOSS to Andrzej Lepper (a przynajmniej vibe ma identyczny), dlatego do samej wajchy sie z checia przylaczylem, bo glos na BOSSa byl wbrew mojemu sumieniu
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 21:38:23 GMT 1
idę spać, bo już papieska minęła a ja nadal się nie wyciszyłem przez was
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 21:38:33 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 21:38:33 GMT 1
Tego że Shinkansen gra tak jak w 4vs2 Nwm stary, muszę go jutro na spokojnie poczytać, bo sporo założeń poczyniłem na podstawie założenia czerwonego Jacy albo ciebie
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 21:39:54 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 21:39:54 GMT 1
Hahahaha daj spokój Kwicoł, czy ktoś tutaj wcześniej włączał swoją rodzinę do gierki żeby się uniewinnić? No mi się zdarzało, w sensie jako oświecony centrysta się tłumaczyłem imprezką rodzinną xD
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 21:42:12 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 21:42:12 GMT 1
Boss jesteś niewinny ale to nie zmienia faktu że gluptas
Jak już mnie masz to się skup na znalezieniu dwóch innych, w końcu się na coś przydasz
|
|