|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 22:09:21 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 22:09:21 GMT 1
będąc w mafii wolałbym go wywalić, bo nigdy nie wiadomo kiedy złapie noszenie nawet jak zaczyna lotem koszącym
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 22:17:09 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 22:17:09 GMT 1
Kwiczoł Jeremi Boss Stachursky
Stępień Nikt
Frank Ulam Mateja
hmm, paradoksalnie to wygląda niby bardzo dobrze jeśli do pierwszej szóstki wślizgnął się max jeden mafioza
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 22:29:36 GMT 1
między nami też teraz tylko z górki
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 22:30:16 GMT 1
uważam że ten post żeremiego akurat był jego najbardziej na siłę dziełem w tej edycji, a moje pytania na ten temat chyba zlał albo przeoczyłem odpowiedź ale tworzenie teorii (zresztą najprawdopodobniej już w jakiejś części niecelnych, skoro kurwiszon uniewinnion) na podstawie teorii co do których nie jest sam pewien, czy się zgadza, dla mnie nie wygląda dobrze, trochę content pod publiczkę natomiast abstrahując od tego, to koleżka wygląda raczej na niezestresowanego gierką chociaż realnego pressingu też raczej jeszcze nie dostał, więc nie odpuszczałbym tego slotu w taki sposób
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 22:33:14 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 22:33:14 GMT 1
uważam że ten post żeremiego akurat był jego najbardziej na siłę dziełem w tej edycji, a moje pytania na ten temat chyba zlał albo przeoczyłem odpowiedź ale tworzenie teorii (zresztą najprawdopodobniej już w jakiejś części niecelnych, skoro kurwiszon uniewinnion) na podstawie teorii co do których nie jest sam pewien, czy się zgadza, dla mnie nie wygląda dobrze, trochę content pod publiczkę natomiast abstrahując od tego, to koleżka wygląda raczej na niezestresowanego gierką chociaż realnego pressingu też raczej jeszcze nie dostał, więc nie odpuszczałbym tego slotu w taki sposób no ja se dodaje bardzo dobra znajomość mojego kolegi i na ten moment bym powiedział że to nie jest raczej post który by napisał w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 22:33:37 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 22:33:37 GMT 1
ze miasto na śmierć i życie bym nie powiedział, ale mam zaufanie
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 22:34:56 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 22:34:56 GMT 1
między nami też teraz tylko z górki wiesz że jak jesteś w mafii to za te brzydkie słowa jak tylko będę kiedyś mijał goluń dobrzyń to trzy razy przez prawe ramię splune i jeszcze solą posypie ziemię pamiętaj też że wisisz mi flaszka
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 22:39:36 GMT 1
via mobile
Post by BOSS on Feb 20, 2024 22:39:36 GMT 1
między nami też teraz tylko z górki pałe mu opierdol
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 22:40:23 GMT 1
uważam że ten post żeremiego akurat był jego najbardziej na siłę dziełem w tej edycji, a moje pytania na ten temat chyba zlał albo przeoczyłem odpowiedź ale tworzenie teorii (zresztą najprawdopodobniej już w jakiejś części niecelnych, skoro kurwiszon uniewinnion) na podstawie teorii co do których nie jest sam pewien, czy się zgadza, dla mnie nie wygląda dobrze, trochę content pod publiczkę natomiast abstrahując od tego, to koleżka wygląda raczej na niezestresowanego gierką chociaż realnego pressingu też raczej jeszcze nie dostał, więc nie odpuszczałbym tego slotu w taki sposób no ja se dodaje bardzo dobra znajomość mojego kolegi i na ten moment bym powiedział że to nie jest raczej post który by napisał w mafii a, bo wy się znacie na żywo, zapomniałem ale miej w podświadomości greenpixela, Jaca ci wytłumaczy jak to działa
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 22:41:01 GMT 1
między nami też teraz tylko z górki pałe mu opierdol xD boss wrzuca wyższy bieg
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 22:41:08 GMT 1
między nami też teraz tylko z górki pałe mu opierdol pare stron temu marudziłeś na brak współpracy uspokój się
|
|
|
Post by jeremi on Feb 20, 2024 22:41:43 GMT 1
no ja se dodaje bardzo dobra znajomość mojego kolegi i na ten moment bym powiedział że to nie jest raczej post który by napisał w mafii mimo ze piszesz prawde, to mam w tej wiadomosci mocne ozdoba vibes
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 22:42:48 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 22:42:48 GMT 1
to z bossem gadaj on lubi se poprzednie gierki bez znaczenia w kontekście tej wspominać
czekam jeszcze na 'no daje glorfindelowe wajby', ale Gary coś niemrawy
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 22:47:43 GMT 1
z Garym to mam tak, że odetchnąłem jak go zobaczyłem w temacie, bo lubię go mieć po swojej stronie, ale w sumie z perspektywy czasu to ta rozprawka na temat "dlaczego nie mam czasu grać" jest niepokojąca bez względu na jego allegiance
no bo jak jest w mieście, to zawsze będzie ten znak zapytania, że może jednak oportunistycznie wykorzystuje nawet i prawdziwe przeszkody irl
a jak jest w mafii to wiadomo, wymówka na wszystko się znajdzie
i kończysz potencjalnie w meczuwie z gościem, który zwykle jest mega mocnym punktem miasta, a w tej gierce pisze se 10 postów na dzień
no ale to se gdybam na razie, zobaczymy jak w rzeczywistości to będzie wyglądać
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 22:48:08 GMT 1
no ja se dodaje bardzo dobra znajomość mojego kolegi i na ten moment bym powiedział że to nie jest raczej post który by napisał w mafii mimo ze piszesz prawde, to mam w tej wiadomosci mocne ozdoba vibes rozwiń te wajby
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 22:50:01 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 22:50:01 GMT 1
z Garym to mam tak, że odetchnąłem jak go zobaczyłem w temacie, bo lubię go mieć po swojej stronie, ale w sumie z perspektywy czasu to ta rozprawka na temat "dlaczego nie mam czasu grać" jest niepokojąca bez względu na jego allegiance no bo jak jest w mieście, to zawsze będzie ten znak zapytania, że może jednak oportunistycznie wykorzystuje nawet i prawdziwe przeszkody irl a jak jest w mafii to wiadomo, wymówka na wszystko się znajdzie i kończysz potencjalnie w meczuwie z gościem, który zwykle jest mega mocnym punktem miasta, a w tej gierce pisze se 10 postów na dzień no ale to se gdybam na razie, zobaczymy jak w rzeczywistości to będzie wyglądać no ja też się ucieszyłem bo myślałem że będę gadał tylko z Tobą, ale również jestem nieprzekonany jeszcze trochę Lapońskie sygnały, aczkolwiek ja też zajebany robota więc tu trzeba usiąść, na spokojnie
|
|
|
Post by jeremi on Feb 20, 2024 23:00:31 GMT 1
wygodne przetrzymanie mnie do meczowki, z mozliwoscia wajchy na mnie w dowolny dzien, jezeli bedzie taka potrzeba. nikt inny nie jest w stanie stwierdzic jak moge zagrac
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 23:03:49 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 23:03:49 GMT 1
wygodne przetrzymanie mnie do meczowki, z mozliwoscia wajchy na mnie w dowolny dzien, jezeli bedzie taka potrzeba. nikt inny nie jest w stanie stwierdzic jak moge zagrac problem w tym że to NAI
|
|
|
Post by jeremi on Feb 20, 2024 23:05:19 GMT 1
czy chodzi o lotnisko w Gujanie?
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 23:19:31 GMT 1
Dlaczego najbardziej podejrzany mógł na luzie oddać głos na siebie? Musiałby wiedzieć, że nie leci, czyli z Twojej teorii wychodzą 2 głosy mafijne na Pignonie a już na pewno nie ma mafii w niegłosujących. To chyba dobry lincz w takim razie, dużo nam mówi? no Ty znając swój kolor i mając te wszystkie okoliczności powinieneś teraz mieć łatwo wytypować mafię. a co do tego ruchu to im większa szansa że i tak poleci/że nie poleci tym ten głos był mniej ryzykowny a dający większe możliwe profity. Był ryzykowny jedynie przy wyniku na styku, a głos na Bossa zadeklarowało ile osób? Żeby łatwo wytypować mafię musiałbym mieć pewność co do winy BOSSa. A jej nie mam. Może za szybko go uniewinniłem po tym głosie, ale też w drugą stronę to nie jest sytuacja, że oczywisty mafiozo, pewne info telefoniczne i szukamy pozostałych. A co do deklaracji, to Ty pisałeś, że masz na nim, kKwicoł też, do tego z mojego posta można było wysnuć taki wniosek: mafiacorner.boards.net/post/101944/threadA nie wiem czy kolejny post 3 minuty później, że mogę w Pignona lub Ułama pozostawiał wystarczająco dużo czasu na reakcję. Dla mnie ryzykowne zagranie, zwłaszcza, gdy nie trzeba linczować całej mafii.
|
|