|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 23:26:30 GMT 1
z Garym to mam tak, że odetchnąłem jak go zobaczyłem w temacie, bo lubię go mieć po swojej stronie, ale w sumie z perspektywy czasu to ta rozprawka na temat "dlaczego nie mam czasu grać" jest niepokojąca bez względu na jego allegiance no bo jak jest w mieście, to zawsze będzie ten znak zapytania, że może jednak oportunistycznie wykorzystuje nawet i prawdziwe przeszkody irl a jak jest w mafii to wiadomo, wymówka na wszystko się znajdzie i kończysz potencjalnie w meczuwie z gościem, który zwykle jest mega mocnym punktem miasta, a w tej gierce pisze se 10 postów na dzień no ale to se gdybam na razie, zobaczymy jak w rzeczywistości to będzie wyglądać Ja absolutnie nie twierdzę, że trzeba mnie uniewinniać na podstawie mojego posta "dlaczego nie mam czasu grać". Napisałem go, żeby mnie nie jebano za sam fakt, że jest mnie mało. Mafia potrzebuje 4 linczów na niewinnych i nie chciałbym, żeby na mnie był jeden z nich. Będę grał na ile dam radę. A z tym wplątywaniem rodziny to też jakaś bzdura - nie używam tego jako uniewinnienie, tylko zwracam uwagę, że akurat w ten czwartek z czasem będzie źle. Część osób wie, jak moja Żona ma na imię, to i mogą sprawdzić, czy są wtedy jej imieniny. Ale jak nie chcesz wylądować ze mną w meczówie, to może znajdźmy mafię przed meczówką? Co sądzisz o Ulamie?
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 23:30:59 GMT 1
to z bossem gadaj on lubi se poprzednie gierki bez znaczenia w kontekście tej wspominać czekam jeszcze na 'no daje glorfindelowe wajby', ale Gary coś niemrawy Znaczy w sumie trochę mógłbym tak napisać, ale mam w Twoją stronę taki plan jak Ty wobec mnie: "tu trzeba usiąść, na spokojnie". Jak widzisz taktykę mafii przy tym setupie? Kreowanie linczów? Chowanie się w cieniu, licząc, że miasto samo się wybije? Robienie alibi na koledze? Szybkie uniewinnienie się i wejście do core, czy raczej bycie trochę w cieniu? To samo pytanie do Stępień .
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 23:39:26 GMT 1
Stępień za co uniewinniłeś Mateję? Podtrzymujesz to uniewinnienie? Bo jeśli tak i jesteś przekonany o winie BOSSa, to masz w miarę łatwą gierkę teraz. A nie wygląda, jakbyś czuł, że masz sporo klocków już poukładanych i się zastanawiam z czego to wynika.
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 23:41:08 GMT 1
Jacek Stachursky - skąd uniewinnienie Shitskansena? Na ile dasz sobie za niego rękę uciąć? Gdzie Twoim zdaniem jest mafia, skoro uniewinniłeś w zasadzie wszystkim z topu aktywności (i skilla)? Wylosował się słaby skład?
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 23:50:16 GMT 1
Ostatnie pytanie przed snem: Jacek Stachursky Stępień Kwicoł BOSS Shinkansen i ewentualnie jeszcze inni, którzy grali w edycji z Wiśniakiem: jak grał mafiozo Klocuch? Budował pozycję? Był merytoryczny? Czy pisał wkurzające rzeczy, czy raczej był przymilny?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 23:55:13 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 23:55:13 GMT 1
a który to Eneldo?
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 7:30:06 GMT 1
Ostatnie pytanie przed snem: Jacek Stachursky Stępień Kwicoł BOSS Shinkansen i ewentualnie jeszcze inni, którzy grali w edycji z Wiśniakiem: jak grał mafiozo Klocuch? Budował pozycję? Był merytoryczny? Czy pisał wkurzające rzeczy, czy raczej był przymilny? No jako Klocuch to w pewnym momencie na mafijnym napisał, że wyciągnie do mnie rękę żeby wziąć mnie pod włos, dlatego stawiam znak zapytania przy jego Rejtanieniu przed wczorajszym linczem. Z drugiej strony robił to też jako Szelestowski, więc nie można się tym sugerować. Ale prócz tego jednego posta to Klocucha nie pamiętam, to było dawno temu mafiacorner.boards.net/post/57698 a oto ten post
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 7:30:07 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 7:30:07 GMT 1
czy chodzi o lotnisko w Gujanie? XDDD przepraszam ale to już jest post edycji
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 7:31:21 GMT 1
Ja uważam że dziś trzeba polecieć z grubą rybą, bo jeśli w mafii są mocni zawodnicy i zlinczujemy dziś jakiegoś niewinnego glona typu Mateja czy Filthy Frank to jutro będzie już za późno żeby te gierkę uratować
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 7:33:09 GMT 1
to z bossem gadaj on lubi se poprzednie gierki bez znaczenia w kontekście tej wspominać czekam jeszcze na 'no daje glorfindelowe wajby', ale Gary coś niemrawy chujowe wajby, chujowa meta, chujowe posty, pozycjonowanie się, ciężko idzie - do odstrzału No tak, niektórzy mogą meta argumentów używać a inny nie
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 7:36:04 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 7:36:04 GMT 1
z Garym to mam tak, że odetchnąłem jak go zobaczyłem w temacie, bo lubię go mieć po swojej stronie, ale w sumie z perspektywy czasu to ta rozprawka na temat "dlaczego nie mam czasu grać" jest niepokojąca bez względu na jego allegiance no bo jak jest w mieście, to zawsze będzie ten znak zapytania, że może jednak oportunistycznie wykorzystuje nawet i prawdziwe przeszkody irl a jak jest w mafii to wiadomo, wymówka na wszystko się znajdzie i kończysz potencjalnie w meczuwie z gościem, który zwykle jest mega mocnym punktem miasta, a w tej gierce pisze se 10 postów na dzień no ale to se gdybam na razie, zobaczymy jak w rzeczywistości to będzie wyglądać Ja absolutnie nie twierdzę, że trzeba mnie uniewinniać na podstawie mojego posta "dlaczego nie mam czasu grać". Napisałem go, żeby mnie nie jebano za sam fakt, że jest mnie mało. Mafia potrzebuje 4 linczów na niewinnych i nie chciałbym, żeby na mnie był jeden z nich. Będę grał na ile dam radę. A z tym wplątywaniem rodziny to też jakaś bzdura - nie używam tego jako uniewinnienie, tylko zwracam uwagę, że akurat w ten czwartek z czasem będzie źle. Część osób wie, jak moja Żona ma na imię, to i mogą sprawdzić, czy są wtedy jej imieniny. Ale jak nie chcesz wylądować ze mną w meczówie, to może znajdźmy mafię przed meczówką? Co sądzisz o Ulamie? No fajnie by było O Ulamie sądzę, że czas na uniewinnianie go za typową ekscentryczność minął. Tzn widziałem u niego pewne objawy miastowości typowe dla niego, ale te dziwne uniewinnienia bez przesłanek z początku i pójście pod prąd to za mało żeby jechał na tym kolejny dzień. To losowanie to był ewidentny performance i nawet nie za bardzo tego wylosowanego Stępnia pchał, mimo że miałem wrażenie, że na tym jego gra ma się opierać. Skoro napisał że to mafia będzie szukać innych strategii, a Stępień nie dał się zlinczować, no to chyba powinno być dla niego łatwo 😎 Z drugiej strony mam wrażenie, że ostatnia edycja jako murzyn też była pewnym outlierem dla niego, tzn on nigdy tak agresywnie i bezpardonowo w mieście nie grał, więc nie używałbym jej jako skali porównawczej Podsumuję tak - podobał mi się na początku dnia, z biegiem czasu coraz mniej, mam go obecnie raczej w dolnej części tabeli
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 7:37:48 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 7:37:48 GMT 1
Ostatnie pytanie przed snem: Jacek Stachursky Stępień Kwicoł BOSS Shinkansen i ewentualnie jeszcze inni, którzy grali w edycji z Wiśniakiem: jak grał mafiozo Klocuch? Budował pozycję? Był merytoryczny? Czy pisał wkurzające rzeczy, czy raczej był przymilny? Imo grał raczej nie na przymilanie się, bardziej na samodzielność ale pozytywne mimo wszystko wajby, natomiast tam też była zupełnie inna kreacja Mam wrażenie że był też aktywniejszy niż tutaj
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 7:38:38 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 7:38:38 GMT 1
No Ulam murdo, co ty jakieś zaćmienie masz, że tak oczywistych osobistości nie rozpoznajesz w tej edycji?
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 7:39:26 GMT 1
Głupa zgrywa mafioza
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 7:46:58 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 7:46:58 GMT 1
Ja uważam że dziś trzeba polecieć z grubą rybą, bo jeśli w mafii są mocni zawodnicy i zlinczujemy dziś jakiegoś niewinnego glona typu Mateja czy Filthy Frank to jutro będzie już za późno żeby te gierkę uratować Masz pewnie rację Natomiast ja akurat co do Mateji zacząłem nabierać wątpliwości, chłop wczoraj praktycznie nie istniał, napisał że ciężko mu wyciągnąć wnioski, dołączył się do głosowania i elo W poprzedniej edycji mimo że też nie grzeszył aktywnością, to pokazywał samodzielne myślenie, potrafił zaskoczyć autorskim fajnym wnioskiem, nie bał się z nimi wychodzić A tu? Jakaś popierdółka na razie
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 7:49:27 GMT 1
A kto pilotuje Mateją?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 7:51:54 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 7:51:54 GMT 1
Co do pociąga, no to ja m taki argument na jego brak winy w podejście do Stachura
No bo chłop w ten pierwszy dzień strasznie się w niego wpierdolił, naparzał nawet w nocy, w pewnym momencie to już overkill był xD
A potem dobę później niweczy sam własną robotę, uniewinniając go i wajchując najpierw na ciebie, potem na Pidżona
Jaki miałby w tym sens? Imo mafioza próbowałby przepchnąć taki lincz do końca bo wiedziałby, że jeśli nie zrobi tego teraz, to potem może być raczej po ptokach, wystarczy sobie przypomnieć jak kolanem dopychał tego Papieża
A tak zamienił wyjebanie kacperka na wyjebanie jakiegoś lewkonia
Jeżeli zrobiłby coś takiego w mafii, to sam by sobie szkodził
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 7:52:14 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 7:52:14 GMT 1
No chyba kleyo, nie? Janosik, Ania Gotuje
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 8:35:43 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 8:35:43 GMT 1
No Ulam murdo, co ty jakieś zaćmienie masz, że tak oczywistych osobistości nie rozpoznajesz w tej edycji? przecież to Sidor?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 8:38:04 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 8:38:04 GMT 1
oj kłopoty, kłopoty Ulama
|
|