|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 16:05:03 GMT 1
Frank, Kwiczoł - aktualna opinia o Nikcie pls Zabawnie przekręca twój nick na Shitskansen, od czasu dopracowanego (aż podejrzanie za bardzo) posta tłumaczącego jego taką, a nie inną grę, wydaje mi się, że wszedł już na wyższy level, poddaje w wątpliwość twoją niewinność, którą uznałem na podstawie tego, co inni pisali, teraz już nie jestem taki pewien + Stępień wydaje mi się autentyczny ze swoją rezygnacją i protestowaniem (aczkolwiek sam fakt zaistnienia takiego zachowania jest pożal się Boże, no ale może ja za mało wczuty jestem, więc psów nie wieszam), a też poddaje twoją niewinność – to już zdecydowanie bardziej bezpośrednio – w wątpliwość. Minus ostatnie słowo z akapitu poprzedniego i obecny akapit to ten niesamowitej jakości post siedział tak napisany od około godziny, bo pomagałem wstawić drzwi do tarasu. Nie mam pojęcia co się dzieło od tej chwili, a muszę zjeść obiad, bo jadłem tylko plaster sera dzisiaj i już mnie z głodu łeb naparza. Franuś, dlaczego ty czujesz taką potrzebę tłumaczenia się ze swojego życia?
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 16:05:56 GMT 1
No nie? Chuj wam do tego w sumie.
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 21, 2024 16:05:59 GMT 1
Stępień w nocy zadałem Ci 2 pytania, czemu je olałeś?
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 16:07:21 GMT 1
nie wiem, czy czuję się urabiany, bo w sumie wiele razy takich rzeczy nie zauważałem, no ale uznałem już że tinfoilowanie przed mordem i tak jest skazane na porażkę ale wiem, że chętnie bym się dowiedział, jaki problem ma ze mną Stępień, czy rzeczywiście to jest cokolwiek rozsądnego, czy po prostu nie podoba mu się, że nie chcę zlinczować pociąga problem mam taki, że sobie stoisz w wygodnej pozycji z boku, idealnej dla mafiozy, ale przed mordem nie ma co tego roztrząsać
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 16:07:53 GMT 1
No nie? Chuj wam do tego w sumie. xD ok, w sumie zabawna odpowiedź ale sama potrzeba do tej pory i tak zastanawiająca, szczególnie że to nie tak, że byłeś, byłeś i nagle tajemniczo zniknąłeś, tylko przedstawiasz jakiś ułamek dnia jako usprawiedliwienie chuj wie po co, będąc i tak w grze mocno w kratkę
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 16:08:12 GMT 1
Stępień w nocy zadałem Ci 2 pytania, czemu je olałeś? a to coś nowego, że olewam? miałem dziś nie pisać, ale shinkansen mnie bardziej wkurwił niż boss i postanowiłem zawiesić protest, o co pytałeś?
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 16:09:51 GMT 1
nie wiem, czy czuję się urabiany, bo w sumie wiele razy takich rzeczy nie zauważałem, no ale uznałem już że tinfoilowanie przed mordem i tak jest skazane na porażkę ale wiem, że chętnie bym się dowiedział, jaki problem ma ze mną Stępień, czy rzeczywiście to jest cokolwiek rozsądnego, czy po prostu nie podoba mu się, że nie chcę zlinczować pociąga problem mam taki, że sobie stoisz w wygodnej pozycji z boku, idealnej dla mafiozy, ale przed mordem nie ma co tego roztrząsać no chyba kurwa z boku Montiego ewentualnie
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 16:11:24 GMT 1
No nie? Chuj wam do tego w sumie. xD ok, w sumie zabawna odpowiedź ale sama potrzeba do tej pory i tak zastanawiająca, szczególnie że to nie tak, że byłeś, byłeś i nagle tajemniczo zniknąłeś, tylko przedstawiasz jakiś ułamek dnia jako usprawiedliwienie chuj wie po co, będąc i tak w grze mocno w kratkę Bo chciałem, żeby ten post był wysłany zdecydowanie wcześniej, nie wiem w sumie jak wy widzicie z zewnątrz moją aktywność i jakie światło to może rzucać. Dunno, napisałem, to napisałem, już chuj z tym, nie pierwsza, nie ostatnia dziwna rzecz która zostanie przeze mnie napisana.
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 21, 2024 16:12:35 GMT 1
Stępień w nocy zadałem Ci 2 pytania, czemu je olałeś? a to coś nowego, że olewam? miałem dziś nie pisać, ale shinkansen mnie bardziej wkurwił niż boss i postanowiłem zawiesić protest, o co pytałeś? Jak grał Klocuch jako mafiozo oraz jak byś prowadził mafię przy takim setupie, jaką miałbyś taktykę.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 16:16:04 GMT 1
w ogóle Frank to też raczej sobie tak dzisiaj przemyka przy tych dymach Właśnie jak wracałem do domu to sobie o tym myslałem że Frank to pewnie MAFIA, zero chęci wpływu na gre u niego
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 16:18:01 GMT 1
No m.in. dlatego to napisałem, Kwiczoł.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 16:18:38 GMT 1
Na chuj wy te słowa na czarno kolorujecie, w dark theme nie idzie tego przeczytać.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 16:19:27 GMT 1
Sorry pokolorowałem na czerwono i nie wiedziałem jak wrócić do czarnego
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 21, 2024 16:20:28 GMT 1
Nie wybaczam, za pokolorowanie wuja Franka na czerwono jest i tak chuj w dupę.
|
|
|
Post by jeremi on Feb 21, 2024 16:25:56 GMT 1
Shinkansen jak wedlug Ciebie powinna wygladac teraz kolejka do linczowania?
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 16:27:51 GMT 1
ten Stępień może być w mieście bo nie da się tak spektakularnie głupot pisać w mafii xd no i to jest kolejny przykład jak sobie żonglując winą/niewinnościa dbasz o swoją pozycjęktoś Cię atakuje, to nazwij go głupcem, do tego dodaj że może być niewinny, chuj może się odczepi, a nawet jak nie, to może choć połowa osób uzna go za durnia, a twoja pozycja się nie pogorszy A czemu akurat mu to wytykasz kiedy robisz to samo? Mateja wczoraj niewinny dziś już winny BOSS w mafii a zaraz jednak Mateja-Shinkansen wygrywająca kolejka A jak wczoraj pałowałem Shinkansena w mafii to go broniłeś Nie można tak nieładnie to jest
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 16:29:29 GMT 1
ten Stępień może być w mieście bo nie da się tak spektakularnie głupot pisać w mafii xd Takie posty też mi się w chuj nie podobają
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 16:31:32 GMT 1
Mam prośbe do wszystkich miastowych - nie poruszajcie tematu StachurSSkiego do godziny 20
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 16:32:08 GMT 1
Mnie od 20 nie ma bo mam debate w Kanale Zero
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 16:32:18 GMT 1