BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 20:40:26 GMT 1
Jednak tylko 5, może da rade
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:40:30 GMT 1
bo kurwa jak padnie dziś niewinna plotka to na 100 procent braknie linczow, jak padne ja, to moze ktos jeszcze pojdzie po rozum do glowy z tym co pisalem
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 20:42:02 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:42:02 GMT 1
jak padnie Mateja winny to jak to świadczy o Stępniu? jako Stępień w mafii byście tak pisali?
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:42:08 GMT 1
tym bardziej, ze wiem ze jesli kogokolwiek mam przekonac do swoich typow to pewnie mafie ktora sie podepnie na koniec jak zle cos wytypuje
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 20:42:14 GMT 1
1. Jacek Stachursky 6. Shinkansen 8. Stępień 5. BOSS
7. jeremi 4. Stanisław Ulam 2. Kwicoł
10. Filthy Frank 3. Pan nikt 9. Robert Mateja
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 20:43:02 GMT 1
dyskutujemy dziisaj tylko nad ostatnią trójką, wychodzącym poza nią ODBIERAM PRAWO GŁOSU
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 20:43:05 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:43:05 GMT 1
Frank/Mateja dzisiaj
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 20:43:11 GMT 1
jak padnie Mateja winny to jak to świadczy o Stępniu? jako Stępień w mafii byście tak pisali? jeżeli byliby obaj w mafii? why not, szczególnie że bronił go wczoraj również
|
|
|
Post by Robert Mateja on Feb 21, 2024 20:43:14 GMT 1
Pisałem to jeszcze raz o tym, że się nie znam, że mnie nie było itp. itd. by usprawiedliwić to, że nie potrafię tak naprawdę nikogo oskarżyć, mimo że wiem że wielu tu czeka aż wskażę swoich faworytów do linczu. Tak, to jest mocno bezwartościowe dla miasta, mieć taką osobę, ALE po prostu jestem zdania, że moja śmierć miastu dziś nic nie da. Za mało będzie informacji. Ktoś powie marna próba przedłużenia sobie żywota, możliwe, zrobicie jak uważacie
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 20:43:28 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:43:28 GMT 1
nie zakurwie Nikta przy tym co odstawia Stępień
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:44:02 GMT 1
no i kurwa taka z Toba gra jest
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 20:44:03 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:44:03 GMT 1
Pisałem to jeszcze raz o tym, że się nie znam, że mnie nie było itp. itd. by usprawiedliwić to, że nie potrafię tak naprawdę nikogo oskarżyć, mimo że wiem że wielu tu czeka aż wskażę swoich faworytów do linczu. Tak, to jest mocno bezwartościowe dla miasta, mieć taką osobę, ALE po prostu jestem zdania, że moja śmierć miastu dziś nic nie da. Za mało będzie informacji. Ktoś powie marna próba przedłużenia sobie żywota, możliwe, zrobicie jak uważacie mafijna perspektywa imo z tymi informacjami
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 20:44:05 GMT 1
idę nadrobić szybko Mateje i Nikta, pociąg znajdź mi post mówiący cokolwiek na temat fliki flaka
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 20:44:05 GMT 1
No grałem z nim w drugiej zapoznawczej i meta jest bardzo podobna, tam jednak dawał troszkę więcej od siebie ale MINIMALNIE. Doszedł do meczówki i wygraliśmy jako miasto. Może być niewinny jednak a w kontekście tego wallposta co teraz wysłał? Kurwa nie wiem Kwicoł, brzmi to sensownie ale z drugiej strony przypomina mi się post on go nie chce zlinczować on chce żeby wyglądało że go chce zlinczować To dotyczy Shinkansena jbc
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 20:44:28 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:44:28 GMT 1
kto myśli o tym że chce pożyć bo nie da informacji?
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 20:44:42 GMT 1
to weź zapierdol mnie Monti
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 21, 2024 20:44:44 GMT 1
no i kurwa taka z Toba gra jest ciężko się z nim współpracuje ale to świadczy na jego niewinność jak nie możesz z nim współpracować to współpracuj ze mną
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 20:44:49 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 20:44:49 GMT 1
a w kontekście tego wallposta co teraz wysłał? Kurwa nie wiem Kwicoł, brzmi to sensownie ale z drugiej strony przypomina mi się post on go nie chce zlinczować on chce żeby wyglądało że go chce zlinczować To dotyczy Shinkansena jbc i co to znaczy?
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 21, 2024 20:45:27 GMT 1
Zapytałem Cię o to, dlaczego uniewinniłeś Jeremiego. Nie odpowiedziałeś. A pytam Ciebie o Ciebie, bo właśnie staram się współpracować a głupio by mi było nazwać współpracą zadanie pytań o Ciebie komuś innemu bez próby wyjaśnienia najpierw z Tobą Twoich motywacji i ciągów myślowych. Tylko że Ty na to reagujesz alergicznie, nie tylko w tej edycji i odmawiasz współpracy, więc widząc, że tak jest i teraz, zapytałem innych. No to teraz twierdzisz, że sprawdzam, co się przyczepi. No nie, wolałbym, żebyś mi sam poodpisywał, np. kogo miałeś na myśli w tych 2 niewinnych, co to ich wczoraj miałeś. Idę kopać piłkę. Ja pisałem czemu mam Jeremiego za niewinnego, więc jeśli chcesz więcej informacji to rozszerz albo skonkretyzuj pytanie. Kogo miałem za niewinnego też wydaje mi się nie jest trudno rozstrzygnąć mając jakaś kotwice w gierce ale powiedzmy wstawię sobie tu kawiat na to że może faktycznie jesteś zajechany. Miałem za niewinnego na tamtym etapie Stępnia i Kwiczoła. Za winnego miałem Stachurskiego. Stachursky z tego wyszedł, Stępień zaczął grać na rozbijanie core i to kontynuuje do tej pory, został mi wówczas tylko Kwiczoł na niewinnym. Jak Kwiczoł jest w stanie tak odzwierciedlić w tym momencie swoją miastowa metę utylizując do tego kreację przez newralgiczny moment to ja zdejmuje czapę i się kłaniam, ale moim zdaniem jest miastowym. Może problem jest w tym, że uważam, że Twoje pytania nie dają nic, może niesłusznie, ale ostatnim razem jak mieliśmy taka wymianę to Ty byłeś mafijnym Lapończykiem który też nie miał czasu a ja niewinnym Kevinem. Nie przeszkadza mi Twój powrót na meczówkę, nie liczyłem tego, ale nawet jeśli jesteś w mafii i wtedy dasz z wątroby wciąż zostaje ewentualnie kwestia Twojego partnerstwa. No tylko bez fałszywej skromności napiszę, że aktywny ja, to ktoś, z im trzeba się liczyć. I jak nie wiesz, czy trzeba mi ufać i nie masz mojego zaufania, to zostawienie mnie może rozjebać grę. Bo mogę jako miastowy ciągnąć w inną stronę niż Ty miastowy, mogę też być w mafii i naganiać tak, żeby wygrać grę, mogę kogoś zbałamucić. No nie podoba mi się, że tak sobie lekceważysz moją obecność w grze, bo ostrzegam, że w piątek nie będę stał już z boku. A co do wcześniejszego wyjaśnienia, to skoro było 2 niewinnych, Kwicoł i Stępień, to czemu wplotłeś to w akapit i moim wejściu? Co to miało do rzeczy? Wróciłem, kogo bijemy? Mam 15 stron zaległości.
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 20:45:28 GMT 1
a w kontekście tego wallposta co teraz wysłał? Kurwa nie wiem Kwicoł, brzmi to sensownie ale z drugiej strony przypomina mi się post on go nie chce zlinczować on chce żeby wyglądało że go chce zlinczować To dotyczy Shinkansena jbc no ale mamy 20:45 i on dalej ciśnie mateję jako kandydata, to już wychodzi imo poza definicję "chcenia żeby wyglądało"
|
|