|
Post by Volverin on Feb 24, 2024 21:03:34 GMT 1
Lista graczy:1. Jeremi - barrti 2. Filthy Frank - rokoko 3. BOSS - kurwiszon 4. Jacek Stachursky - Kacperek 5. Pan Nikt - Gary 6. Shinkansen - Monti 7. Stępień - egze 8. Stanisław Ulam - Eneldo 9. Kwicoł - kshaq 10. Robert Mateja - zizu 11. Francois Pignon - Laurent Mafia:Jacek Stachursky - Kacperek Kwicoł - kshaq Stanisław Ulam - Eneldo
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 24, 2024 21:05:44 GMT 1
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 24, 2024 21:07:26 GMT 1
|
|
|
Post by Robert Mateja on Feb 24, 2024 21:08:08 GMT 1
Gratulacje dla mafii. Przynajmniej wstyd nie tak duży, bo jednak napisałem Shinkansen LUB Kwicoł. Ale jednak prawie robi wielką różnicę. Co było game changerem? Jak Shinkansen z niemal 100% niewinnego zrobił ze mnie 100% winnego ? Meh. Nie no przesadziłem z tym game changerem. Chyba po prostu ciągle jest żal w sercu
|
|
|
Post by piernikowy on Feb 24, 2024 21:40:22 GMT 1
props dla kshaqa, wiele barier przełamanych, zwłaszcza strach wobec egzego
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 24, 2024 22:48:44 GMT 1
No elko
Szkoda że dzisiaj cały chuj pograłem ale w kontekście całości mega fajnie że udało się dowieźć
Super współpraca z Eneldo, kacperek nawet po linczu na sobie podrzucał cenne wskazówki
Wygrana edycja, która po tym botowym losowaniu wydawała się przegrana, mega fajnie że udało się namieszać w percepcji tego, że ci głosujący na Kacperka są niewinni
I od powrotu do grania w zeszłym roku 3/3 w mafii 😎
Nie wiem czy jutro dam radę wejść na głosówkę ale postaram się jakiś insight głębszy zostawić!
No i na koniec - mega mocne miasto, które samo rozwaliło się od środka, szkoda bo gdybyście zrobili krok w tył to wygraną mieliście na wyciągnięcie ręki
|
|
|
Post by Francois Pignon on Feb 25, 2024 15:59:05 GMT 1
Czyli mistrz Pignon jechał z dwoma mafiozami jeszcze przed pierwszym linczem a został zlinczowany przez bandę nieudaczników wajhowiczów którzy nie wiedzą co to kultura, poczucie humoru i prawdziwa gra z jajami. Ale słabe jednostki tak już mają i ponoszą pełna odpowiedzialność za porażkę miasta. Za ostry na mafię, za mocny na miasto. Biorąc pod uwagę poprzednią edycję w której brał udział Amidamaru i do drugiego linczu wytypował niemal cały skład mafii poprawnie to zastanówcie się co wy robicie. Kogo ty Volv zapraszasz do gry. Dajcie mi Reda, dajcie Garego, największych schabów mi dajcie i jadę z wami jak Kubica.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 25, 2024 16:07:01 GMT 1
|
|
|
Post by Volverin on Feb 25, 2024 23:54:46 GMT 1
|
|
|
Post by Lewkoń: Pan i Władca on Feb 26, 2024 0:33:07 GMT 1