Prorok
MVP
Limit postów: 514
|
Post by Prorok on Feb 29, 2024 21:16:11 GMT 1
Jak z USA to pionek, jak pionek to niechybnie - mafia.
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Feb 29, 2024 21:17:45 GMT 1
W ogóle ten Przejedyny to może być jakaś agentura. Potem nadchodzi potężny lew dwugłowy, który sprawi twój upadek. Słońce skryje się przed tobą, a ty będziesz długi czas siedzieć w ciemności. Będą wielkie powstania i wiele krwi niewinnej się przeleje. A kto wygra tę rozgrywkę, Proroku? Bo że ciemno będzie, to sam bym przewidział. Mam nadzieję, że szybko sobie ubzdurasz, że pokazałeś, że jesteś nieskazitelnie czysty i możesz sobie iść, przyjemniej tu będzie.
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
Limit postów: 482
|
Post by KSIĄŻULO on Feb 29, 2024 21:17:53 GMT 1
Witam was bardzo serdecznie proszę Państwa na moim kanale, dzisiaj zaczynamy serie z miasta. Coś posmakuję i poopowiadam wam jak tutaj karmią, a na koniec we wszystkim zgodzi się ze mną WOJEK
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Post by KSIĄŻULO on Feb 29, 2024 21:19:11 GMT 1
Zobaczymy sobie najpierw co tu można zjeść
|
|
|
Post by Arthur Simon Santino on Feb 29, 2024 21:19:12 GMT 1
Zbigniew Boniek Zbigniew Boniek – ten mężczyzna to nie tylko były piłkarz m.in. turyńskiego Juventusu oraz rzymskiej AS Romy i jakichś pomniejszych polskich klubików, ale również niedawny prezes PZPN (Polskiego Związku Piłki Nożnej), który musiał zostać zastąpiony przez innego prezesa. Nic dziwnego, Zibi próbował także swoich sił na ławce trenerskiej – z równie opłakanym skutkiem, który kolokwialnie można określić jako bycie spierdolonym ze stołeczka z wielkim hukiem. Na tę rozgrywkę sugerowałbym jednak ubranie butów piłkarskich (wzięcie korków), może nawet wygrana w mafii jest wówczas w zasięgu, gdyż "Pan" "Prezes" ma akurat doświadczenie w wygrywaniu organizacyjnie spaczonych turniejów vide finał Ligi Mistrzów 29 maja 1985 roku.
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Feb 29, 2024 21:19:15 GMT 1
PrzeJEBANY Burmistrz Miasta przyznaje się, że jest jebany. Pewnie jebie go całe miasto, mafia i wszyscy dookoła. A skoro jest jebany, to może też zostać zajebany. I na to liczę.
|
|
|
Post by Laura Breckenridge on Feb 29, 2024 21:19:26 GMT 1
A Laura będzie w mafii. Powtarzalne nudne przygrywki dla eunuchów. Może pewnego dnia tak będzie, ale nie tym razem.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 29, 2024 21:20:03 GMT 1
via mobile
Post by Shadowheart on Feb 29, 2024 21:20:03 GMT 1
Kto mi nazrywa nocnych orchidei?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 29, 2024 21:21:32 GMT 1
via mobile
Post by Borys Dejnarowicz on Feb 29, 2024 21:21:32 GMT 1
A Laura będzie w mafii. Powtarzalne nudne przygrywki dla eunuchów. Może pewnego dnia tak będzie, ale nie tym razem. Jesteś jak "Naiwne pytania" na domówce niezaldzielni.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 29, 2024 21:21:43 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Feb 29, 2024 21:21:43 GMT 1
W ogóle ten Przejedyny to może być jakaś agentura. A kto wygra tę rozgrywkę, Proroku? Bo że ciemno będzie, to sam bym przewidział. Mam nadzieję, że szybko sobie ubzdurasz, że pokazałeś, że jesteś nieskazitelnie czysty i możesz sobie iść, przyjemniej tu będzie. Oczywiście, że zrobimy inaczej. Ciebie zlinczujemy pierwszego, żebyś się grzecznie na cmentarzu za mnie modlił, gdy ja będę brał rozgrywkę za ryj i linczował mafiozów. Tobie przyjemnie, bo beze mnie, ja sobie pogram długo. Win-win.
|
|
|
Post by Nicest Man in Hollywood on Feb 29, 2024 21:21:46 GMT 1
Witajcie!
|
|
|
Rozgrywka
Feb 29, 2024 21:22:25 GMT 1
via mobile
Post by Shadowheart on Feb 29, 2024 21:22:25 GMT 1
Może pewnego dnia tak będzie, ale nie tym razem. Jesteś jak "Naiwne pytania" na domówce niezaldzielni. Jesteś wyznawcą Selune czy Bhaala?
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Feb 29, 2024 21:22:47 GMT 1
Widać, że losowanie było niedługo przed startem, dlatego tak mało graczy się odzywa, mafia siedzi na mafijnym i ustala strategię i siedzi cicho, tylko Przejebanego wysłali dla niepoznaki.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 29, 2024 21:23:16 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Feb 29, 2024 21:23:16 GMT 1
Największym minusem "Skandalu" Molesty jest fakt pojawienia się na polskiej scenie takich liryczno-bitowych poczwar jak Mezo czy Liber. O współudziale PZta w zbrodni jaką jest "Otwieram wino" przez grzeczność nie wspomnę. Co Ty gadasz człowieku, jak Liber i Mezo. scenę wyprzedzili o dwie dekady. A "Skandal" się zestarzał bynajmniej nie jak wspomniane wcześniej wino.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 29, 2024 21:23:32 GMT 1
via mobile
Post by Shadowheart on Feb 29, 2024 21:23:32 GMT 1
Mam nadzieję, że szybko sobie ubzdurasz, że pokazałeś, że jesteś nieskazitelnie czysty i możesz sobie iść, przyjemniej tu będzie. Oczywiście, że zrobimy inaczej. Ciebie zlinczujemy pierwszego, żebyś się grzecznie na cmentarzu za mnie modlił, gdy ja będę brał rozgrywkę za ryj i linczował mafiozów. Tobie przyjemnie, bo beze mnie, ja sobie pogram długo. Win-win. Który z was to doppelganger? Ta Orin ciągle miesza :/
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Post by KSIĄŻULO on Feb 29, 2024 21:23:41 GMT 1
Przejedyny uważaj bo zrobisz sie niesmaczny
|
|
|
Post by Laura Breckenridge on Feb 29, 2024 21:23:52 GMT 1
Może pewnego dnia tak będzie, ale nie tym razem. Jesteś jak "Naiwne pytania" na domówce niezaldzielni. Niestety, nie wiem do czego jest to nawiązanie. Czy mógłbyś wytłumaczyć o co chodzi?
|
|
|
Post by Jacek Mejer on Feb 29, 2024 21:24:35 GMT 1
Największym minusem "Skandalu" Molesty jest fakt pojawienia się na polskiej scenie takich liryczno-bitowych poczwar jak Mezo czy Liber. O współudziale PZta w zbrodni jaką jest "Otwieram wino" przez grzeczność nie wspomnę. Mafiuszka wam w uszka zło sączy jak kwicoł Lajner Mez Jacuś brat gorący jak kurwiszon
|
|
|
Post by Angel of Darkness on Feb 29, 2024 21:24:55 GMT 1
Jestem Aniołem ciemności. Przynoszę mrok ze sobą. Nie lubię światłości. Moim celem jest sianie mroku na świecie i zmienianie radosnych chwil z chwile pełne ciemności.
|
|
|
Post by Jacek Mejer on Feb 29, 2024 21:25:09 GMT 1
Największym minusem "Skandalu" Molesty jest fakt pojawienia się na polskiej scenie takich liryczno-bitowych poczwar jak Mezo czy Liber. O współudziale PZta w zbrodni jaką jest "Otwieram wino" przez grzeczność nie wspomnę. Mafiuszka wam w uszka zło sączy jak kwicoł Lajner Mez Jacuś brat gorący jak kurwiszon
Jestem dużo lepszy i dużo bardziej rapowy niż stękające kurwy jak Żabson czy inne pizdy, którymi jarają się tylko niedojebańcy oraz Mateusz Natali.
|
|