ale ja miałem to samo wrażenie,
Przejedyny Burmistrz Miastai uważam, że coś, co zgubiło mafię to brak przygotowania merytorycznego pod zmiany zdania
można grać chujowo, można się mylić
ale zarówno Ty, jak i Kutasik nie mieliście w tym przez całą grę odrobiny refleksji
a refleksję trudno sfabrykować, trudno być autentycznym w poczuciu żalu
zajebanie lowridera i zajebanie keanu w wykonaniu kutasika to jest trudno, jedziemy dalej
zajebanie keanu i zajebanie lowridera w Twoim przypadku to jest wspomniane kładzenie głowy pod topór
i zrobiłeś jedną jeszcze rzecz
najpierw podejrzewałeś za uniewinnianie, a jak dostawałeś merytoryczne hammerfisty, to pisałeś, że skąd ta zmiana, to już ten slip z d1 o tobie nie świadczy? nigdy tak naprawdę nie zamierzałeś położyć głowy pod topór
spodziewam się też, że coś, co się stało wczoraj było kluczowe
egze zaczął cię atakować za clarksona, kutasik niby to poparł, ale dzisiaj rano walnął analizę
w analizie kluczową kwestią było 'nie głosowali'
tam nie było żadnego umocowania, uważam, że to miało wziąć pod chuja książula
natomiast opór pojawił się silny i dlatego zacząłeś jednak cofać swój stance i brać mnie za niewinnego - decidera
jednocześnie wykonałeś wcześniej taki sam slip
najbarzdiej jebałeś książula po linczu na borysie
książulo jebał ciebie
w momencie gdy nie pojawiły się konkrety od książula który szukał wsparcia u mnie i mejera, a mejer zaczął mnie uniewinniać poczułeś, że musisz to rozjebać
więc nie było mafii książulo - monti/książulo - mejer, tylko mafia monti - mejer
niby wziąłęś uniewinnienie mnie za granted, ale wielokrotnie szukałeś punktu zaczepeinia dzisiaj i wczoraj i u książula i u egze
a kutasik również od dwóch dni pisał:
burmistrz podejrzany
burmistrzowi w połowie ufam
burmistrzowi ufam całkowicie
wczoraj było wczoraj burmistrz nie ucieknie
reakcje burmistrza miastowe jednak jestem za nim sercem
w momencie gdy ja tego nie widziałem i wiem, że nie widział tego co najmniej książulo, kutasik zanotował najgorszą progrejsę jaką mógł zanotować
i to paradoksalnie świadczy o tym, co pisałeś
jest świeżakiem
jest zajebiście naturalny
ale nie umie w strategię i nawet z Tobą u boku tego nie ogarnął
co potwierdza też to jak zginął Angel, że doprowadzono do tego że dwóch mafiozów (Angel - Shadow) i tego, że ostatecznie nie daliście rady w strategię
a jak trzeba było ukurwić Borysa który jebał Kutasika jak mógł, to przerzut na inne cele spowodował, że naturalność zniknęła
bo to było zbyt trudne
taka jest moja prawda, z bogiem, w górę serca miasto
głos na Przejedynego Burmistrza MiastaPrzejebany miał rację od samego początku
KSIĄŻULOWOJEKPrzejedyny Burmistrz MiastaJacek KutasikE: przypominam żeby przeczytać moje analizy jeśli mam rację i zdechnę w mordzie
E2: wszyscy się deklarują o przyspieszeniu