|
Post by Zbigniew Boniek on Feb 29, 2024 22:00:23 GMT 1
Będę z Wami grać z dalekiego Rzymu. Proszę czytać moje posty z włoskim zaśpiewem i nonszalancją.
|
|
|
Post by Zbigniew Boniek on Feb 29, 2024 22:01:22 GMT 1
Ależ show braci Wiliams w Bilbao!
|
|
|
Post by Arthur Simon Santino on Feb 29, 2024 22:01:26 GMT 1
Zibi, czyli Boniek: przesympatyczny człowiek, pasjonat, gawędziarz, szermierz słowa, weteran piłkarskich polemik, bello di notte, Anioł Futbolu... Top. Zapomniałeś się w tym poście przelogować na Romka Kołtonia.
|
|
|
Post by Jacek Kutasik on Feb 29, 2024 22:02:05 GMT 1
Panie Zbigniewie witam serdecznie! Wielki to zaszczyt grać u Pana boku.
|
|
Prorok
MVP
Limit postów: 514
|
Post by Prorok on Feb 29, 2024 22:03:01 GMT 1
Spójrzmy prawdzie w oczy, w tym mieście jest miejsce tylko dla jednego wkurwiającego, starego dziada i nie jest on rudy.
|
|
Prorok
MVP
|
Post by Prorok on Feb 29, 2024 22:03:23 GMT 1
A ja jeszcze żyję, Ruda Małpo.
|
|
|
Post by Jacek Mejer on Feb 29, 2024 22:04:00 GMT 1
Dowiesz się w swoim czasie, osesku. Nie wszystko co zakryte trzeba odkryć. A to na razie artefakt zostaje w moim ekwipunku. Dalej zbieram podania na Tava. Mam dryg do gry, podaję jak Modrić Waleczny jak Szkoci sprawdź to, co Ci szkodzi Podziw wzbudzam kolejną bramką Biegnę flanką jak Blanco Szeroko jak na Camp Nou Publika krzyczy gola na całe gardło
|
|
|
Rozgrywka
Feb 29, 2024 22:04:05 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Feb 29, 2024 22:04:05 GMT 1
Dekret burmistrza: gadaj wszystko, co wiesz. Od dekretów jestem tutaj ja, Ty jesteś od bycia jebanym. Ja mogę być jebany, a ty możesz być jutro wyjebany xD Dobry wieczór jestem Jacek. Wnusia założyła mi konto. Na co dzień przebywam na emeryturze. Lubię sport, czytać książki o tematyce przygodowej i oglądać żużel. Skoro żużel, to co sądzisz o naszym czempionie, Bartoszu Zmarzliku? Imponuje Ci jego postawa?
|
|
|
Post by Shadowheart on Feb 29, 2024 22:05:26 GMT 1
A to na razie artefakt zostaje w moim ekwipunku. Dalej zbieram podania na Tava. Mam dryg do gry, podaję jak Modrić Waleczny jak Szkoci sprawdź to, co Ci szkodzi Podziw wzbudzam kolejną bramką Biegnę flanką jak Blanco Szeroko jak na Camp Nou Publika krzyczy gola na całe gardłoJest potencjał, ale musisz ułożyć coś na cześć Pani Shar.
|
|
|
Post by Jacek Mejer on Feb 29, 2024 22:05:56 GMT 1
Będę z Wami grać z dalekiego Rzymu. Proszę czytać moje posty z włoskim zaśpiewem i nonszalancją. Zostań liderem załóż koronę By pomóc innym stanąć w ich obronie Zdobądź mistrzostwo jak Platini i Boniek Możliwości są nieskończone
|
|
|
Post by Zbigniew Boniek on Feb 29, 2024 22:06:16 GMT 1
Zibi, czyli Boniek: przesympatyczny człowiek, pasjonat, gawędziarz, szermierz słowa, weteran piłkarskich polemik, bello di notte, Anioł Futbolu... Top. Zapomniałeś się w tym poście przelogować na Romka Kołtonia. No, noooo, nooooo... Romek jest dobry, Romek jest fantastyczny. To taki, można powiedzieć, prawdziwy... eeeeeee, pra-prawdziwy dziennikarz. Jeździ, szuka tematu, poszukuje, drąży.
|
|
|
Post by Jacek Kutasik on Feb 29, 2024 22:06:19 GMT 1
Od dekretów jestem tutaj ja, Ty jesteś od bycia jebanym. Ja mogę być jebany, a ty możesz być jutro wyjebany xD Dobry wieczór jestem Jacek. Wnusia założyła mi konto. Na co dzień przebywam na emeryturze. Lubię sport, czytać książki o tematyce przygodowej i oglądać żużel. Skoro żużel, to co sądzisz o naszym czempionie, Bartoszu Zmarzliku? Imponuje Ci jego postawa? Bartosz Zmarzlik to istotna persona w historii polskiego żużla, ale ciężko porównywać jego osiągnięcia z mistrzem Tomaszem Gollobem, który ścigał się w znacznie mniej sprzyjających warunkach, kiedy to żużel stał na wyższym poziomie. Niemniej, brawa dla Bartosza Zmarzlika. Tylko do diaska, niech on się nie odzywa!
|
|
|
Post by Angel of Darkness on Feb 29, 2024 22:07:19 GMT 1
Nie znacie dnia ani godziny kiedy mrok opanuje serca ludzkości.
|
|
Prorok
MVP
|
Post by Prorok on Feb 29, 2024 22:07:47 GMT 1
A to na razie artefakt zostaje w moim ekwipunku. Dalej zbieram podania na Tava. Mam dryg do gry, podaję jak Modrić Waleczny jak Szkoci sprawdź to, co Ci szkodzi Podziw wzbudzam kolejną bramką Biegnę flanką jak Blanco Szeroko jak na Camp Nou Publika krzyczy gola na całe gardłoJak podania, to nie od Pana Bońka, wszyscy wiedzą, że to egocentryczny prostak i gbur, który zagadałby Fidela Castro. Ponadto należy go bezpośrednio obwiniać za fakt, iż Deyna Kazimierz nie strzelił Argentyńczykom z pampy karnego na Campioni Del Mondo w roku tysiąc dziewięćset siedemdziesiątym ósmym, gdyż był go podjudził.
|
|
|
Post by Zbigniew Boniek on Feb 29, 2024 22:08:26 GMT 1
A ja jeszcze żyję, Ruda Małpo. Gość pierdolnięty? 😉
|
|
Prorok
MVP
|
Post by Prorok on Feb 29, 2024 22:08:32 GMT 1
Nie znacie dnia ani godziny kiedy mrok opanuje serca ludzkości. Doskonale natomiast znam godzinę, podówczas gdy opadnie mnie znużenie od czytania takich wypowiedzi jak ta. Otóż już się to zdarzyło.
|
|
|
Post by Jacek Mejer on Feb 29, 2024 22:08:50 GMT 1
Mam dryg do gry, podaję jak Modrić Waleczny jak Szkoci sprawdź to, co Ci szkodzi Podziw wzbudzam kolejną bramką Biegnę flanką jak Blanco Szeroko jak na Camp Nou Publika krzyczy gola na całe gardło Jest potencjał, ale musisz ułożyć coś na cześć Pani Shar. Kolejny sezon, czas pobić stary rekord, pokazać, że życie to nie tylko Shar-y beton Więcej obciążeń, więcej okrążeń, ja cały czas krążę nie tylko po pieniążek Po swoje, nie wchodzą w grę przestoje, słabi mafiozi to przedszkole, zaraz ich przeszkolę
|
|
|
Post by Zbigniew Boniek on Feb 29, 2024 22:09:27 GMT 1
Nie znacie dnia ani godziny kiedy mrok opanuje serca ludzkości. Ciemność jeszcze nami nie zawładnęła. Ani Tobą, ani mną.
|
|
|
Post by Arthur Simon Santino on Feb 29, 2024 22:09:30 GMT 1
Zapomniałeś się w tym poście przelogować na Romka Kołtonia. No, noooo, nooooo... Romek jest dobry, Romek jest fantastyczny. To taki, można powiedzieć, prawdziwy... eeeeeee, pra-prawdziwy dziennikarz. Jeździ, szuka tematu, poszukuje, drąży. Ja nie chcę wiedzieć, co "Pan" wie o jego drążeniu, "Panie" Boniek. Jeśli wiecie o co mi chodzi.
|
|
|
Post by Jacek Mejer on Feb 29, 2024 22:10:46 GMT 1
Nie znacie dnia ani godziny kiedy mrok opanuje serca ludzkości. Teraz pozwolę sobie sparafrazować kolegę po fachu: Aniele ciemności, proszę powiedz mi, czemu los miasta jest ci obojętny?
|
|