|
Rozgrywka
Feb 29, 2024 22:39:38 GMT 1
via mobile
Post by Borys Dejnarowicz on Feb 29, 2024 22:39:38 GMT 1
Jutro Wam wszystko rozpiszę co i jak. Poczekam aż wszyscy się wypowiedzą. Szczególnie czekam na Boga neosoulu.
|
|
|
Post by Paulie Gualtieri on Feb 29, 2024 22:41:10 GMT 1
Borys, Borys, co ty tak klekoczesz bez sensu?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 29, 2024 22:42:57 GMT 1
via mobile
Post by Jeremy Clarkson on Feb 29, 2024 22:42:57 GMT 1
|
|
|
Post by Jacek Mejer on Feb 29, 2024 22:42:58 GMT 1
Skoro już mowa o screenach, to ja dwukrotnie wylosowałem miastowego. Któryś z samozwańczych forumowych matematyków mógłby się zająć tym tematem. Intuicja podpowiada mi, że rachunek prawdopodobieństwa może tutaj namieszać.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 29, 2024 22:45:16 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Feb 29, 2024 22:45:16 GMT 1
Skoro już mowa o screenach, to ja dwukrotnie wylosowałem miastowego. Któryś z samozwańczych forumowych matematyków mógłby się zająć tym tematem. Intuicja podpowiada mi, że rachunek prawdopodobieństwa może tutaj namieszać. Te, poczułeś potrzebę podkreślić, że wylosowałeś miasto?
|
|
|
Post by Paulie Gualtieri on Feb 29, 2024 22:45:29 GMT 1
Kolejny sezon, czas pobić stary rekord, pokazać, że życie to nie tylko Shar-y beton Więcej obciążeń, więcej okrążeń, ja cały czas krążę nie tylko po pieniążek Po swoje, nie wchodzą w grę przestoje, słabi mafiozi to przedszkole, zaraz ich przeszkolę Świetnie, przyda nam się tak zacny bard w drużynie! kleryk bitewny (wcale nie jestem tak naprawdę supportem, nie opłaca się healować) - ja :3 bard - Jacek Ale ogłoszenie na Tava dalej pozostawię otwarte. Potrzebuję jeszcze łotrzyka i barbarzyńcy! Mogę być Barbarzyńcą.
|
|
|
Post by Jacek Mejer on Feb 29, 2024 22:47:23 GMT 1
Skoro już mowa o screenach, to ja dwukrotnie wylosowałem miastowego. Któryś z samozwańczych forumowych matematyków mógłby się zająć tym tematem. Intuicja podpowiada mi, że rachunek prawdopodobieństwa może tutaj namieszać. Te, poczułeś potrzebę podkreślić, że wylosowałeś miasto? Raczej nie, plotę sobie. A co?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 29, 2024 22:49:04 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Feb 29, 2024 22:49:04 GMT 1
Te, poczułeś potrzebę podkreślić, że wylosowałeś miasto? Raczej nie, plotę sobie. A co? No ja nie czuję jakoś potrzeby, żeby obwieszczać, ni stąd, ni zowąd, że wylosowałem miasto, tylko gram se swoje. A co?
|
|
|
Post by Shadowheart on Feb 29, 2024 22:51:40 GMT 1
Te, poczułeś potrzebę podkreślić, że wylosowałeś miasto? Raczej nie, plotę sobie. A co?
|
|
|
Post by Shadowheart on Feb 29, 2024 22:52:51 GMT 1
Świetnie, przyda nam się tak zacny bard w drużynie! kleryk bitewny (wcale nie jestem tak naprawdę supportem, nie opłaca się healować) - ja :3 bard - Jacek Ale ogłoszenie na Tava dalej pozostawię otwarte. Potrzebuję jeszcze łotrzyka i barbarzyńcy! Mogę być Barbarzyńcą. Pan mi wygląda na dystyngowanego jegomościa, nie siepacza, panie Paulie. Chce pan być siepaczem? I jeżeli tak, to kogo posiekałby Pan najpierw?
|
|
|
Post by Jacek Mejer on Feb 29, 2024 22:55:00 GMT 1
Raczej nie, plotę sobie. A co? No ja nie czuję jakoś potrzeby, żeby obwieszczać, ni stąd, ni zowąd, że wylosowałem miasto, tylko gram se swoje. A co? No, ale za to czujesz potrzebę schylania się po nisko wiszący owoc, a o potrzebie napisania jakichś postów to jeszcze możliwe, że będziemy mieli okazję porozmawiać. W każdym razie, ja dwukrotnie wylosowałem miasto.
|
|
|
Post by Zbigniew Boniek on Feb 29, 2024 22:55:02 GMT 1
Raczej nie, plotę sobie. A co? No ja nie czuję jakoś potrzeby, żeby obwieszczać, ni stąd, ni zowąd, że wylosowałem miasto, tylko gram se swoje. A co? Może nie wylosowałeś? 😉
|
|
|
Post by Paulie Gualtieri on Feb 29, 2024 22:58:55 GMT 1
Lubię się bić, ale nie można wybierać niepotrzebnych walek.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win."
Sun Tzu, chiński Machiavelli
|
|
|
Rozgrywka
Feb 29, 2024 22:59:05 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Feb 29, 2024 22:59:05 GMT 1
No ja nie czuję jakoś potrzeby, żeby obwieszczać, ni stąd, ni zowąd, że wylosowałem miasto, tylko gram se swoje. A co? No, ale za to czujesz potrzebę schylania się po nisko wiszący owoc, a o potrzebie napisania jakichś postów to jeszcze możliwe, że będziemy mieli okazję porozmawiać. W każdym razie, ja dwukrotnie wylosowałem miasto. Pisz mniej zawoalowanie, ja prosty burmistrzyna. Sugerujesz, że pozoruję aktywność, czy że to miastowa nadgorliwość? Widzisz na tym etapie jakieś wyżej wiszące owoce?
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Feb 29, 2024 22:59:18 GMT 1
Raczej nie, plotę sobie. A co? No ja nie czuję jakoś potrzeby, żeby obwieszczać, ni stąd, ni zowąd, że wylosowałem miasto, tylko gram se swoje. A co? Bo drugi raz wylosowałeś mafię?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 29, 2024 22:59:52 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Feb 29, 2024 22:59:52 GMT 1
No ja nie czuję jakoś potrzeby, żeby obwieszczać, ni stąd, ni zowąd, że wylosowałem miasto, tylko gram se swoje. A co? Może nie wylosowałeś? 😉 Może tak, może nie!
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Feb 29, 2024 23:02:45 GMT 1
Muszę z tego miejsca bardzo podziękować naszemu MG, że specjalnie dla mnie otworzył zapisy na Ołpenmafii, żebym mógł dołączyć po czasie. Najwyraźniej czuł, że to miasto z Przezjebanym Burmistrzem daleko nie zajedzie i potrzebny jest prawdziwy, Jedyny Burmistrz.
|
|
|
Post by Jacek Mejer on Feb 29, 2024 23:05:29 GMT 1
No, ale za to czujesz potrzebę schylania się po nisko wiszący owoc, a o potrzebie napisania jakichś postów to jeszcze możliwe, że będziemy mieli okazję porozmawiać. W każdym razie, ja dwukrotnie wylosowałem miasto. Pisz mniej zawoalowanie, ja prosty burmistrzyna. Sugerujesz, że pozoruję aktywność, czy że to miastowa nadgorliwość? Widzisz na tym etapie jakieś wyżej wiszące owoce? Ja nic nie sugeruję i nic nie widzę. Pisałem już - ja sobie plotę.
|
|
Prorok
MVP
Limit postów: 514
|
Post by Prorok on Feb 29, 2024 23:06:31 GMT 1
Muszę z tego miejsca bardzo podziękować naszemu MG, że specjalnie dla mnie otworzył zapisy na Ołpenmafii, żebym mógł dołączyć po czasie. Najwyraźniej czuł, że to miasto z Przezjebanym Burmistrzem daleko nie zajedzie i potrzebny jest prawdziwy, Jedyny Burmistrz. Koniec lutego, a już wiemy kto nie zostanie MG roku.
|
|
|
Post by Zbigniew Boniek on Feb 29, 2024 23:07:17 GMT 1
Po ptokach.
|
|