|
Post by rokoko on Mar 17, 2024 20:34:43 GMT 1
Żądamy zmiany sędziego. Miał być Volv.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 17, 2024 20:38:55 GMT 1
Kurwa Tomuś nie pytaj mnie kiedy nagram z balasami bangera Psia końcowo jak możesz czytać posty frajera W twoim urojonym świecie Rokoko, to ty z brudasami możesz napierdalać Volverina
Co jest? Ciągle napierdalam posty, trofea, dla ciebie ser spod golfa, bo materiału nie ma Tomuś nawet nie chce dowodu, bo się na liścia byś rozjebał I co mi, kurwa, powiesz, że się zobaczymy w sądzie? Ty, kurwo, nawet nigdy nie byłeś niczyim ziomkiem Jestem najlepszym miastowym w Mafii w Polsce Ja nie piszę postów, mnie poznasz po ruchach, chłopcze
|
|
|
Post by rokoko on Mar 17, 2024 20:39:51 GMT 1
|
|
|
Post by tomus on Mar 17, 2024 20:41:10 GMT 1
Możecie dać Volva, to w sumie ciekawy eksperyment jak by zasędziował.
To o wiele trudniejsze, bo oceniać stosunkowo nowych graczy, bo nie masz pewności na ile działa na nich to co wylosowali, ale mam wrażenie że:
Rokoko o wiele bardziej czuje ciężar swojej roli, podczas gdy Lauren jest w temacie znacznie bardziej wyluzowany. Większość interakcji to Lauren wygrywa. Może nawet wszystkie interakcje a nie chce mi się wierzyć, że miastowy przegrywałby te interakcje tak bardzo. Mam wrażenie, że rokoko sam z tematem wygląda bardzo niepewnie i robi dużo, jakby chciał coś udowodnić podczas gdy wyjebka laua wydaje mi się naturalna. Lau jest bardziej pewny swego (a to miastowy jest bardziej pewny swego zazwyczaj) Czuję też spięcie w rokoko w wielu pojedynczych postach.
A najbardziej chyba kupił mnie początek Laurenta i jego wjazd z pytaniem kim ja jestem, na strasznego bezczela, bardzo miastowo.
Jakieś ostatnie słowa? Komentarze do mojego wywdodu? Jeśli nie, to głosuję za 5 minut
|
|
|
Post by tomus on Mar 17, 2024 20:41:52 GMT 1
To chyba Twój najlepszy post w tej rozgrywce xd
|
|
|
Post by rokoko on Mar 17, 2024 20:41:58 GMT 1
Tylko na mnie później nie zwalaj i jesteśmy kwita.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 17, 2024 20:42:12 GMT 1
Rokoko ale spójrzmy prawdzie w oczy. Dobrze byłeś obsrany wczoraj. Dzisiaj złapałeś trochę wiatru w żagle, ja dopiero się rozkręcam po chujowym meczu, jest trochę lepiej. Ale dla każdego kumatego obserwatora powinno być jasne kto jest kto.
|
|
|
Post by tomus on Mar 17, 2024 20:42:24 GMT 1
To chyba Twój najlepszy post w tej rozgrywce xd
Nie no, parę było lepszych, ale ten na pewno najzabawniejszy!
|
|
|
Post by rokoko on Mar 17, 2024 20:42:45 GMT 1
Chłopie ja wczoraj po połówce wódki pisałem.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 17, 2024 20:43:29 GMT 1
Jaki obsrany, denerwuje mnie takie gadanie gdzie było zupełnie inaczej.
|
|
|
Post by tomus on Mar 17, 2024 20:43:44 GMT 1
Tylko na mnie później nie zwalaj i jesteśmy kwita. Spoko, zrozumiałe. To najmniej jednostronny pojedynek z tych, które sędziowałem imo, z paroma naszymi graczami z miejskim randem byś pewnie wygrał.
I przepraszam jeśli się mylę, no ale jestem dosyć pewien swojej decyzji
|
|
|
Post by rokoko on Mar 17, 2024 20:43:55 GMT 1
Jakby ktoś chciał mnie zgaslajtować, że się niby nie bawiłem dobrze.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 17, 2024 20:46:37 GMT 1
tomus profesjonalna robota, brawo. Nie mam nic do dodania, pokrywa się to z moimi obserwacjami. Ale jak to kurwa najśmieszniejszy post w temacie nie należy do mnie! To opowiem żart:
Rozmawia dziewczyna z chłopakiem po randce: - Dzięki, że nie łapałeś mnie za cycki, jesteś prawdziwym dżentelmenem! - Nie ma za co.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 17, 2024 20:46:54 GMT 1
Tylko na mnie później nie zwalaj i jesteśmy kwita. Spoko, zrozumiałe. To najmniej jednostronny pojedynek z tych, które sędziowałem imo, z paroma naszymi graczami z miejskim randem byś pewnie wygrał.
I przepraszam jeśli się mylę, no ale jestem dosyć pewien swojej decyzji
Spoko, według mnie też byłeś w TOP3 graczy tej edycji.
|
|
|
Post by tomus on Mar 17, 2024 20:47:24 GMT 1
Miło było was czytać, mam nadzieję, że dobrze się bawiliście. Jeszcze raz sorry jeśli się mylę, ale:
Głosuję na Rokoko - ostatecznie i definitywnie
|
|
|
Post by rokoko on Mar 17, 2024 20:48:11 GMT 1
gratki lauczyk
|
|
|
Post by Volverin on Mar 17, 2024 20:48:13 GMT 1
Poprawnie, Rokoko Mafia. O ile kurwiszon nie strollował na cmentarzu w spoilerze xD
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 17, 2024 20:48:30 GMT 1
Hahaha Jacek Kutasik znów wszystkich wyruchał, dałeś się podejść tomus
|
|
|
Post by tomus on Mar 17, 2024 20:49:09 GMT 1
Poprawnie, Rokoko Mafia. O ile kurwiszon nie strollował na cmentarzu w spoilerze xD czyli 3-0 w pojedynkach jako sędzia, dobrze
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 17, 2024 20:49:45 GMT 1
Żartuję Jacek Kutasik jak zawsze MIASTO Dziękuję za grę, przepraszam za wszystkie obelgi rzucane dla sportu, podaję rękę na zgodę i oddaję szacunek dla rywala Bójcie się Kutasika kurwa mać
|
|