|
Post by tomus on Mar 16, 2024 21:11:42 GMT 1
Na razie jestem 50,00001 % vs 49,99999 %. Lau zdobył małą przewagę, ponieważ wygrał batalię na gruncie muzycznym
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:11:57 GMT 1
No dałem, bo miałem wyjebane.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:12:38 GMT 1
Tomuś a właściwie to kim ty jesteś co tutaj robisz? Opowiedz coś o sobie.
|
|
|
Post by tomus on Mar 16, 2024 21:12:56 GMT 1
Jako, że nie znam was zbyt dobrze, czy moglibyście podpowiedzieć mi:
1. Co najbardziej w waszej grze zwykle świadczy o tym, że jesteście miastem? 2. Po czym najłatwiej zobaczę, że wasz przeciwnik wylosował mafię?
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:12:58 GMT 1
Rozmiar buta, zawód, szkoła skończona (lub nie).
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:13:07 GMT 1
Poza tym co to za danie się zlinczować trzema głosami – jednego mafiozy, jednego wajchującego od czapy, i jedynego jednego Volva który dał się na tę wajchę złapać.
|
|
|
Post by tomus on Mar 16, 2024 21:14:57 GMT 1
Tomuś a właściwie to kim ty jesteś co tutaj robisz? Opowiedz coś o sobie. No ja jestem niegdyś regularnym graczem MafiaCorner, mam kilka mocnych edycji, ale generalnie ludzie raczej ze mnie memują, że jestem chujowy xd Teraz gram już raczej tylko gościnnie, jak akurat trafi się moment, że mam ochotę na edycję, a więcej gram ZAGRANICO.
Jako sędzia mam 2/2, czyli 200% winrate'u!
Teraz Twoja kolej. I dlaczego zignorowałeś moje pierwsze pytanie?
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:15:06 GMT 1
Jako, że nie znam was zbyt dobrze, czy moglibyście podpowiedzieć mi: 1. Co najbardziej w waszej grze zwykle świadczy o tym, że jesteście miastem? 2. Po czym najłatwiej zobaczę, że wasz przeciwnik wylosował mafię? 1. Nigdy nie byłem w mafii i zawsze gram tak samo będąc w mieście. 2. Kutasik to pewniak kto nie stawia na Kutasika zostaje przegrywem edycji jak Książulo. Ten Książulo który pogrzebał szanse miasta na zwycięstwo mimo że Kutasik wyłożył mu skład mafii na tacy, pokrył go bitą śmietaną i dał odleżeć cały dzień w lodówce żeby ten notoryczny żarłok mógł przystąpić do konsumpcji o 21 w maksymalnie sprzyjających warunkach. Nie stawiasz na Kutasika przegrywasz. Kutasika trzeba stawiać.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:17:28 GMT 1
Jako, że nie znam was zbyt dobrze, czy moglibyście podpowiedzieć mi: 1. Co najbardziej w waszej grze zwykle świadczy o tym, że jesteście miastem? 2. Po czym najłatwiej zobaczę, że wasz przeciwnik wylosował mafię? To są bardzo problematyczne pytania. Ale postaram się spoważnieć najbardziej jak potrafię. 1. Grałeś ze mną jako z Kotem z Paczkomatu oraz ze Świąteczną dubeltówką kojarzę, więc gdybym chciał zaliczyć łatwą odpowiedź, to że wyglądam jak mafia, świadczy o mnie miastowo (po tym co mi się wydawało jak mnie czytaliście na początku gierki), ale wcale tak nie powiem, bo nie chcę łatwego zwycięstwa, imo zaliczam spory progres co najmniej mentalny. 2. No tu ci się ciężkie wylosowało, bo nawet jak sobie zerkniesz na mój komentarz co do pana Kutasika w poprzedniej edycji na cmentarzu, to uważam, że taka butność świadczy o nim miastowo, ale imo gość to cwaniak i spokojnie, zwłaszcza w tym formacie, mógłby zagrać dokładnie to samo jako mafioso, co grał jako miastowy, z tego co dotychczas widziałem.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:19:34 GMT 1
Kutasik, jak było w Dortmundzie na PSV?
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:19:35 GMT 1
Rokoko druga strona tematu a ty już masz ciężary z pytaniami, oj kiepściutko to o tobie świadczy, kogo wyście mi dali do rozgrywki? Ten chłop się załamie psychicznie.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:19:56 GMT 1
Rokoko już ci mówię.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:20:21 GMT 1
Już czekam na odpowiedź Lau.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:22:17 GMT 1
Liczyłem na Reda ale rozumiem że Volverin nie chciał wpuścić bohatera poprzedniej edycji, głodnego charyzmatycznego gracza na podstarzałego Reda który pewnie nawet nie ogarnął na cmentarzu że Przejebany i Przejedyny Burmistrz to dwie osobne kreacje i jest już na etapie mentalnym Szpakowskiego czy Kaczyńskiego.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:24:11 GMT 1
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:25:20 GMT 1
Bawmy się, no ale podobny z ciebie debeściak bez względu na frakcję, więc miałem na cmentarzu rację, kolejny punkt dodatni dla mnie.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:25:55 GMT 1
Wyjazd do Dortmundu udany. Nowy kebab wjechał ale smakował średnio. Co ciekawe nigdy nie widziałem tak rozbudowanego menu u Turka. Kebaby wiadomo, a oprócz tego dania z makaronem, currywurst, kiełbaski, owoce morza, pizza. Pojebane. Mecz względnie udany, emocji nie brakowało, prysznice piwne były. Nie ma na czym oka zawiesić w Niemczech. Nawet jak dupa z daleka wygląda dobrze (ciało, ubrania) to ryj na polskie warunki co najwyżej 6/10. Niemcy ubrani bez jakiegokolwiek dripu. Za każdym razem patrzę i się dziwie się jakie z tych helmutów bezguścia. Internet mają prehistoryczny. Polska gurom
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:26:50 GMT 1
Słyszałem o tym internecie niemieckim marnym na reddicie, Kutasik miasto.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:27:59 GMT 1
Albo to o urzędach i biurokracji było, dobra, to nieważne.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:28:15 GMT 1
Oczywiście nie chciałem cię obrazić Santino żarty z tym Redem. Nawet jak do Realu przyjeżdża Getafe to nie można lekceważyć rywala.
|
|