|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:43:46 GMT 1
Co ty porównujesz? Borussia nie rozkupuje żadnych klubów, a Bayern już tak. No ostatnimi laty dywagowałbym mocno, porównaj sobie, może zaraz ja za ciebie to zrobię, ale pójdę się odlać pierw.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:44:17 GMT 1
Przykłady or it diddnt happen
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:46:39 GMT 1
Samo to że kibicujesz Bayernowi a ja Borussii to jak walka dobra ze złem Bayern czerwone barwy kojarzące się z krwią Borussia żółte barwy kojarzące się z pszczołami (bez pszczół nie ma życia na ziemi) i słońcem. Wasi prezesi odsiadują wyroki za oszustwa podatkowe. Nasi prezesi kupują upośledzonych piłkarzy bo oni też mają prawo do życia i grania.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:48:23 GMT 1
Prawdziwy miastowy nie ma pęcherza Santino. Prawdziwy miastowy ma pompę paliwową. Szczaj w gacie Santino. A nie uciekasz spod topora.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:48:39 GMT 1
XD
No taki Hoeness odsiadywał, bo jako jedyny ponosił za to odpowiedzialność pełną, jakoś nikt nie wypomina takich samych rzeczy Ronaldo czy Messiemu, bo mieli akurat wyroki w zawieszeniu.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:49:43 GMT 1
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:50:49 GMT 1
Nie wiem czy znasz historię że Hoeness przeżył katastrofę lotniczą. Z całą moją nienawiścią do Bayernu, jak już siedzi na emeryturze to muszę przyznać że z nim byście nie zginęli. Wielka barwna postać. Teraz kończy się już Bayern jaki znamy i całe szczęście. Przyda wam się trochę lodu na głowy.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:50:59 GMT 1
Samo to że kibicujesz Bayernowi a ja Borussii to jak walka dobra ze złem Bayern czerwone barwy kojarzące się z krwią Borussia żółte barwy kojarzące się z pszczołami (bez pszczół nie ma życia na ziemi) i słońcem. Wasi prezesi odsiadują wyroki za oszustwa podatkowe. Nasi prezesi kupują upośledzonych piłkarzy bo oni też mają prawo do życia i grania. No i dlatego jesteś frajerem, wybrałeś sobie łatwe życie, miałeś top uniewinnienie w ostatniej edycji tą kreacją, i wziąłeś akurat ten awatar. Ja się bez bicia przyznaję do wspierania villaina futbolu.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:52:12 GMT 1
Nie wiem czy znasz historię że Hoeness przeżył katastrofę lotniczą. Z całą moją nienawiścią do Bayernu, jak już siedzi na emeryturze to muszę przyznać że z nim byście nie zginęli. Wielka barwna postać. Teraz kończy się już Bayern jaki znamy i całe szczęście. Przyda wam się trochę lodu na głowy. Znam, kocham jego osobowość. Ale nawet wtedy jestem w stanie przyznać, że to ona sprawiła, że Bayern znalazł się w pewnych chwiejnych okresach. Ale bez niego nigdy nie znaleźlibyśmy się u szczytu.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:52:28 GMT 1
Nie no co to jest za zestawienie. Kupowanie piłkarzy z Bundesligi nie równa się rozkupowaniu piłkarzy od największych rywali.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:53:03 GMT 1
Lau propozycja nie do odrzucenia – wysłuchasz?
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:53:35 GMT 1
No zapraszam
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:53:48 GMT 1
Nie no co to jest za zestawienie. Kupowanie piłkarzy z Bundesligi nie równa się rozkupowaniu piłkarzy od największych rywali. No akurat w przypadku BVB może się równać. Stosunkowo bliżej im właśnie do takich klubów aniżeli BVB do Bayernu.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:54:48 GMT 1
Losujemy jeden z ostatnich 10 wyników Bayernu z BVB (może nawet jakaś inna pula być) – jeśli wyjdzie zwycięstwo Bayernu to wygrywam, jeśli wyjdzie BVB to ty wygrywasz, jeśli remis, to gramy dalej. EDIT
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 21:55:38 GMT 1
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 21:59:33 GMT 1
Niebywałe ile upokorzeń przyniósł mi w ostatniej dekadzie ten klub. Aż wstyd się czasem zachować wobec kibiców Bayernu. Dlatego też życzę wam kibicowsko wszystkiego co najgorsze. Dużo cierpienia, naprawdę dużo. Jedyny klub którego szczerze nienawidzę i jestem żądny zemsty.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 22:00:48 GMT 1
No nie przestajesz być zabawny.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 22:01:02 GMT 1
Kurwa to ci muszę oddać, nie?
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 22:01:49 GMT 1
Zacznij się mścić na mnie tu i teraz.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 22:05:45 GMT 1
Powiedz mi Santino jak to jest grać z takim chorym pojebem jak ja. Wrzucili cię - małego szczura wodnego do terrarium z pytonem. Wydawało ci się że wygrzebiesz trochę odpadów spod węża ogrodowego a dziwnym trafem on cię przytulił i jakby coraz mniej powietrza napływa do mózgu. Stąd takie głupoty jak to rozkupowanie rywali przez Borussię.
|
|