|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 22:06:18 GMT 1
To są projekcje.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 22:06:34 GMT 1
Jest zupełnie na odwrót.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 22:09:25 GMT 1
Kurwa no nie chcę się łapać najprostszych rzeczy, bo to znacznie imho unudniłoby gierkę, no ale chuj, możliwe że się zatrzymałeś na pewnym poziomie dna, i nie potrafisz od niego odbić.
Jak ci się grało w mafii na forum Fenerbahce czy gdzie tam, gdzie Gary wspominał że grałeś 10 lat temu? Mnie wtedy faktycznie jeszcze na świecie nie było.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 16, 2024 22:10:08 GMT 1
To ja narzucam tempo, to ja narzucam tematy. Sam nie wiesz czy to dobrze, czy źle. Jesteś przytłoczony. Stłamszony. Nawracające posty sugerujące zakłopotanie świadczą, że być może jeszcze nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale już masz pełne portki. Dlaczego? Bo twoja słaba psychika wysłała maila do nadciągającej kupy, że spotkanie jest w spodniach.
ROKOKO - WINNY.
WAJCHA NA ROKOKO
Na dziś kończę rozgrywkę do zobaczenia jutro. Miłego wieczoru i spokojnej nocy. Buziaczki. Całuski. Detektyw Kutasik. Stawiajcie na Kutasika.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 22:10:20 GMT 1
Ty szczwany lisek jesteś, ale chyba serio się nie spodziewałeś, że ten markotny Santino będzie tak szczypał z miejsca.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 22:10:48 GMT 1
No ja to w chuju mam, chcesz to możesz już teraz uciekać do norki.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 22:12:17 GMT 1
ROKOKO KIBIC BAYERNU
DEAL WITH IT
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 22:19:42 GMT 1
Powinienem szukać teraz jakichś mafijnych postów, co nie widzowie?
Ano pewnie powinienem. Pozdrawiam.
|
|
|
Post by tomus on Mar 16, 2024 22:22:35 GMT 1
Niekoniecznie. Mógłbyś też zrobić coś miastowego/mafijnego, żeby pomóc mi wykryć co wylosowałeś
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 22:24:29 GMT 1
No wjebałeś się solidnie, Tomaldo, nie powiem, że nie.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 22:27:08 GMT 1
Są jakieś poradniki do grania w tej gierce?
W sumie przejrzę co robili w ostatnich pojedynkach, może uda mi się coś przydatnego dla nas zreplikować.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 23:07:00 GMT 1
1. Kacperek (bobek) vs Pshemo 2. Monti vs egze 3. Njay vs piernikowy 4. egze vs Red 5. Pshemo vs Monti 6. Gary vs czuek 7. luczyk vs kshaq 8. egze vs piernikowy 9. Lewkoń vs egze 10. Laurent vs Rokoko
Ze wzoru wychodzi, że system """"""losowań"""""" układa się następująco: AB AB (BA AB BA AB) BA BA (AB BA AB BA)
*A – zielony, B – czerwony
Czyli w La Decimie pojedynków mafijnych wypadałoby na czerwonego Laurenta oraz zielonego Rokoko. Niesamowite.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 23:20:14 GMT 1
Nom, sprawdziłem jeszcze raz kolorki, i chyba niczego nie pomieszałem. W zasadzie to na skalpie Laurentego mi już nie zależy, rozjebałem cały system.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 16, 2024 23:21:43 GMT 1
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 17, 2024 12:45:55 GMT 1
Kurwa no nie chcę się łapać najprostszych rzeczy, bo to znacznie imho unudniłoby gierkę, no ale chuj, możliwe że się zatrzymałeś na pewnym poziomie dna, i nie potrafisz od niego odbić. Jak ci się grało w mafii na forum Fenerbahce czy gdzie tam, gdzie Gary wspominał że grałeś 10 lat temu? Mnie wtedy faktycznie jeszcze na świecie nie było. Szczerze mówiąc to nie pamiętam nawet że brałem udział w takiej edycji i to jeszcze z Garym.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 17, 2024 12:48:45 GMT 1
Jest dla mnie zaskoczenie że te turasy mają w Polsce forum. Pewnie połowa użytkowników prowadzi kebaby. Pisiembiorcy.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 17, 2024 13:08:33 GMT 1
Rokoko cieszy mnie że stosujesz tryb przypuszczalny. Ja w przeciwieństwie do ciebie z pełną szczerością, posiadając wiedzę o mojej miastowej tożsamości mogę stwierdzić że jesteś winny a ja niewinny. Dla ciebie to przypuszczenia bo wiesz że nie są prawdą.
|
|
lau
Gracz
|
Post by lau on Mar 17, 2024 13:13:41 GMT 1
Nom, sprawdziłem jeszcze raz kolorki, i chyba niczego nie pomieszałem. W zasadzie to na skalpie Laurentego mi już nie zależy, rozjebałem cały system. Nie zależy ci bo mentalnie już się poddałeś. Jesteś mafiozą który już czeka na wyrok i nie ma żadnego pomysłu jak przebić się z przekazem.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 17, 2024 13:15:43 GMT 1
Rokoko cieszy mnie że stosujesz tryb przypuszczalny. Ja w przeciwieństwie do ciebie z pełną szczerością, posiadając wiedzę o mojej miastowej tożsamości mogę stwierdzić że jesteś winny a ja niewinny. Dla ciebie to przypuszczenia bo wiesz że nie są prawdą. I będę go dalej używał w tego typu postach, bo moim zadaniem jest dojście do twojej czerwoności na podstawie widocznych dla wszystkich rzeczy, a nie tego, co tylko ja mogłem zobaczyć.
|
|
|
Post by rokoko on Mar 17, 2024 13:16:11 GMT 1
Ty mi lepiej powiedz jak podchodzisz do mojego odkrycia matematycznego. Będzie z tego jakiś tytuł MVP?
|
|