|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:39:24 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 20:39:24 GMT 1
Kuba możesz te lincze jeszcze raz rozpisać przy obecnym stanie? ile mamy?
z trafianiem w questa i nietrafianiem questów przez mafię
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 20:41:43 GMT 1
To znaczy te obliczenia to się chyba zdeaktualizowały po trafionym linczu.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:41:48 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 20:41:48 GMT 1
o Tolkienie trzeba też pomyśleć, bo on tam mówił, że Wiktoria niewinna, aż pojawił się spin "o ty suko nie daruję ci tego", gdy głosowanie na kontrkadydata to zarówno miastowe i mafijne zachowanie
remisu nie ryzykowali, bo Tolkien miał na sobie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:42:01 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 20:42:01 GMT 1
To znaczy te obliczenia to się chyba zdeaktualizowały po trafionym linczu. no dlatego proszę o ponowne obliczenie
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 20:42:30 GMT 1
Tak czysto teoretycznie przy założeniu, że drugi mafioza zagrał dookoła Victorii dobrą gierkę wiedząc, że ona padnie prędzej czy później to jest nim Kawa.
No ale tak z samej gry to ja tej Kawie ufam dosyć.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 20:43:00 GMT 1
A mogło być też tak, że drugi mafiozo nie do końca kontrolował sytuację bo ma ograniczoną dyspozycyjność. Wiktoria ewidentnie grała tak jakby nikt jej nie doradzał.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 20:44:49 GMT 1
w zasadzie to mnie i kubę jedna z rzecz z logiki gry powinna prawie trochę hardclearować no na ile hard to mi powiedzcie jeszcze ale no
widząc, że trafiasz do mafii z graczem, który raczej może mieć problemy z utrzymaniem się do drugiej połowy rozgrywki nie wpierdalasz mu chyba noża w plecy na trzeciej stronie, żeby od pierwszego posta miał pod górę
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:45:44 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 20:45:44 GMT 1
o Tolkienie trzeba też pomyśleć, bo on tam mówił, że Wiktoria niewinna, aż pojawił się spin "o ty suko nie daruję ci tego", gdy głosowanie na kontrkadydata to zarówno miastowe i mafijne zachowanie remisu nie ryzykowali, bo Tolkien miał na sobie Mogliśmy wyjebać Szczyla albo pchać Drukarkę w takim przypadku.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:46:02 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 20:46:02 GMT 1
no powiedzieć, że dałeś "nóż w plecy" to chyba przesadzone, bo ty tam chyba napisałeś tylko, że "wybitne wejścia drukarki i victorii" xD
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:46:15 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 20, 2024 20:46:15 GMT 1
Zakładanie że wszyscy głosujący na mafiozę są niewinni, jest turbo naiwne. Za to widzę, że bardzo ta koncepcja spodobała się Tolkienowi, który zrobił z mordy szmatę i nie dał się wyjebać. Do przemyślenia, dlaczego Wiktoria na niego zagłosowała, no ale jakby padła NIE głosując na kontrkandydata, to już by było pozamiatane.
Idę pić dalej bimber, pogadamy jutro.
Props za trafienie dla niewinnych.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:46:25 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 20:46:25 GMT 1
To jest hardclear, nawet nie polemizuje, zostaw głos na sobie niewinnym i wbij pięć minut przed linczem żeby ukurwić mafioze to pogadamy na ile to mafijne.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:46:25 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 20:46:25 GMT 1
o Tolkienie trzeba też pomyśleć, bo on tam mówił, że Wiktoria niewinna, aż pojawił się spin "o ty suko nie daruję ci tego", gdy głosowanie na kontrkadydata to zarówno miastowe i mafijne zachowanie remisu nie ryzykowali, bo Tolkien miał na sobie Mogliśmy wyjebać Szczyla albo pchać Drukarkę w takim przypadku. to prawda, muszę to przemyśleć
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:47:08 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 20:47:08 GMT 1
Zakładanie że wszyscy głosujący na mafiozę są niewinni, jest turbo naiwne. Za to widzę, że bardzo ta koncepcja spodobała się Tolkienowi, który zrobił z mordy szmatę i nie dał się wyjebać. Do przemyślenia, dlaczego Wiktoria na niego zagłosowała, no ale jakby padła NIE głosując na kontrkandydata, to już by było pozamiatane. Idę pić dalej bimber, pogadamy jutro. Props za trafienie dla niewinnych. Skasuj konto.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 20:47:26 GMT 1
no powiedzieć, że dałeś "nóż w plecy" to chyba przesadzone, bo ty tam chyba napisałeś tylko, że "wybitne wejścia drukarki i victorii" xD No i to mi się podoba otóż nie tym razem ale jak się okaże, że szczyl na trzeciej stronie rozwiązał gierkę i się okaże, że drugim do pary będzie osa albo drukarka, to faktycznie będzie śmiechawa
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:47:57 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 20, 2024 20:47:57 GMT 1
Zakładanie że wszyscy głosujący na mafiozę są niewinni, jest turbo naiwne. Za to widzę, że bardzo ta koncepcja spodobała się Tolkienowi, który zrobił z mordy szmatę i nie dał się wyjebać. Do przemyślenia, dlaczego Wiktoria na niego zagłosowała, no ale jakby padła NIE głosując na kontrkandydata, to już by było pozamiatane. Idę pić dalej bimber, pogadamy jutro. Props za trafienie dla niewinnych. Skasuj konto. Żenujące.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:48:07 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 20:48:07 GMT 1
no powiedzieć, że dałeś "nóż w plecy" to chyba przesadzone, bo ty tam chyba napisałeś tylko, że "wybitne wejścia drukarki i victorii" xD otóż nie tym razem ale jak się okaże, że szczyl na trzeciej stronie rozwiązał gierkę i się okaże, że drugim do pary będzie osa albo drukarka, to faktycznie będzie śmiechawa ale to jest całkowity unpairing wg ciebie?
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 20:48:40 GMT 1
w sumie to jakby się zastanowić to brak jakiegoś pusha w stronę teoretycznie linczowalnych tolkiena czy mnie faktycznie powinien być zastanawiający xdddd albo nawet tej drukarki kurwa
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:49:02 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 20:49:02 GMT 1
Wiktorię chciałem trzymać głównie dlatego że jesteś moim mafioza i jako jedyny uważam masz potencjał jako HP Rozjebana Drukarka żeby powiezc samemu więc takich lamusów trzeba dociskać. Pisałem, że argumenty na Wiktorię są trafne, ale nie było to rozstrzygające. Rozstrzygające okazało się jej zachowanie przed linczem, bo to był po prostu outting do którego doprowadziłem głosem na siebie. Więc nie pierdol że nie dałem się wyjebać bo już i tak jestem na Ciebie wkurwiony że nie mogę sobie grać luźno przez wulgarnego prymitywa.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 20:49:43 GMT 1
Jeżeli drugi mafiozo był miłym gościem, który nie chciał wykurwiać po prostu Victorii bo jest miły i do końca liczył, że nie poleci to jest to Osa.
Jak drugi mafiozo miał mocno ograniczoną dyspozycyjność i po prostu znalazł się w sytuacji, w której już i ratowanie Victorii i dopychanie jej na ostatniego byłoby podejrzane to jest to Drukarka/Protas.
Jak mafiozo głosował Victorię to kurwa Kawusia albo Tolkien, ale no z samej gry dla mnie niewinni. Dziwna sytuacja.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:50:41 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 20, 2024 20:50:41 GMT 1
Kto by pomyślał, że tak cię łatwo wyprowadzić z równowagi. Więcej nie powiem, bo złamię regulamin, ale kurwa ogarnij się.
|
|