|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 20:51:35 GMT 1
otóż nie tym razem ale jak się okaże, że szczyl na trzeciej stronie rozwiązał gierkę i się okaże, że drugim do pary będzie osa albo drukarka, to faktycznie będzie śmiechawa ale to jest całkowity unpairing wg ciebie? wydaje mi się, że ten post to już o jeden za dużo na ten temat, bo po wyspowiadaniu się z walenia konia obiecałem poprawę, no ale jaka jest alternatywa? że jestem w mafii z victorią, ona po dwóch postach dostaje od kuby, że jest w mafii, ja po minucie bez skonsultowania tego z kimkolwiek to popieram i wpierdalam chłopa na minę, a teraz w zasadzie gdy nikogo to nie interesuje sam się z tego wypierdalam zamiast czekać, aż ktoś to zauważy? no teoretycznie jest to możliwe, ale do granic absurdu mamy jeszcze trochę kilometrów
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:51:49 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 20:51:49 GMT 1
rozjebana drukarka xD
ale tak czy siak, dobra robota ziomki, jest gites, mafiozę ostatniego czeka trudna przeprawa
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:52:15 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 20, 2024 20:52:15 GMT 1
Powiedziałem mu parę razy półkreacyjnje, że jest starym dziadem, a chłop mnie zwyzywał od wulgarnych prymitywów xD jeżeli to nie jest overreact to ja wysiadam.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:52:48 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 20, 2024 20:52:48 GMT 1
Spierdalam stąd, do jutra.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 20:53:01 GMT 1
ja też mu powiedziałem że jest starym dziadem i mnie podejrzewać zaczął
cholibka
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 20:53:49 GMT 1
chyba trochę ciąg przyczynowo-skutkowy leżakuje
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:55:16 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 20:55:16 GMT 1
ale to jest całkowity unpairing wg ciebie? wydaje mi się, że ten post to już o jeden za dużo na ten temat, bo po wyspowiadaniu się z walenia konia obiecałem poprawę, no ale jaka jest alternatywa? że jestem w mafii z victorią, ona po dwóch postach dostaje od kuby, że jest w mafii, ja po minucie bez skonsultowania tego z kimkolwiek to popieram i wpierdalam chłopa na minę, a teraz w zasadzie gdy nikogo to nie interesuje sam się z tego wypierdalam zamiast czekać, aż ktoś to zauważy? no teoretycznie jest to możliwe, ale do granic absurdu mamy jeszcze trochę kilometrów stary, 45 minut po starcie rozgrywki to można wszystko napisać do ziomka, pisanie, że to cię uniewinnia jest wyjątkowo naiwne wtedy jest etap zaczepek, które później mało znaczą wtedy było chyba z 27 godzin do linczu bambo prośba
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 20:55:59 GMT 1
ja też mu powiedziałem że jest starym dziadem i mnie podejrzewać zaczął cholibka Ja nic takiego nie powiedziałem i też mnie podejrzewał. Stary dziad nieobliczalny jest.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 20:56:26 GMT 1
Kto by pomyślał, że tak cię łatwo wyprowadzić z równowagi. Więcej nie powiem, bo złamię regulamin, ale kurwa ogarnij się. Co mi tu pierdolisz. Ja se grałem na luźnej stopie, jesteś chamem i prymitywem, a regulamin dopuszcza możliwość obrażania się, ja natomiast jestem człowiekiem słabej woli i silnej retaliacji, więc jak rozjebana drukarka jrrt tak jrrt rozjebanej drukarce, więc utkaj pizdę, bo zlinczowaliśmy mafiozę, a Ty pijesz bimber i skorzystam z każdej możliwej okazji do końca gry, żeby obrażać kreację Urządzenie wielofunkcyjne HP i za kulturę gry i za potencjalną solidną mafijność, szczególnie, że Twoje odpowiedzi są za każdym razem zjebane, więc utwierdzam się w przekonaniu. Poza tym oczywiście na pewno bardzo Cię szanuję jako człowieka i gracza.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 20:56:30 GMT 1
wydaje mi się, że ten post to już o jeden za dużo na ten temat, bo po wyspowiadaniu się z walenia konia obiecałem poprawę, no ale jaka jest alternatywa? że jestem w mafii z victorią, ona po dwóch postach dostaje od kuby, że jest w mafii, ja po minucie bez skonsultowania tego z kimkolwiek to popieram i wpierdalam chłopa na minę, a teraz w zasadzie gdy nikogo to nie interesuje sam się z tego wypierdalam zamiast czekać, aż ktoś to zauważy? no teoretycznie jest to możliwe, ale do granic absurdu mamy jeszcze trochę kilometrów stary, 45 minut po starcie rozgrywki to można wszystko napisać do ziomka, pisanie, że to cię uniewinnia jest wyjątkowo naiwne wtedy jest etap zaczepek, które później mało znaczą wtedy było chyba z 27 godzin do linczu bambo prośba ty nic nie zrozumiałeś, prawda?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:56:43 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 20:56:43 GMT 1
ty nic nie zrozumiałeś, prawda? ja?
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 20:57:33 GMT 1
Chłopcy, wy musicie zrozumieć, że moje 'podejrzewanie', a moja nieuchronna ręka sprawiedliwości to są dwie różne rzeczy i czasami to podejrzewanie czeka sobie w norce na przygotowanym gruncie pod takie rzeczy jak przedlinczowa Wiktoria. Dopóki tego nie będziecie akceptować, to się nie będziemy rozumieć!
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:57:40 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 20:57:40 GMT 1
w zasadzie to mnie i kubę jedna z rzecz z logiki gry powinna prawie trochę hardclearować no na ile hard to mi powiedzcie jeszcze ale no widząc, że trafiasz do mafii z graczem, który raczej może mieć problemy z utrzymaniem się do drugiej połowy rozgrywki nie wpierdalasz mu chyba noża w plecy na trzeciej stronie, żeby od pierwszego posta miał pod górę ja piszę o tym imo jak dojebać ziomkowi z drużyny, to lepiej na trzeciej stronie, bo te początkowe strony to wiatr, zaczepki, kreacyjna zabawa
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 20:58:02 GMT 1
tak kawusia, ty
tu nie chodzi o to co piszesz do ziomka bo to wszyscy w dupie będą mieli tu chodzi o to, że w 98 uniwersach na 100 nie robisz ziomkowi, który ma trudności z grą po stronie mafii pod górę tylko po to, żeby w zasadzie nie wiem co uzyskać
nic do zyskania wiele do stracenia
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 20:59:01 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 20:59:01 GMT 1
tak kawusia, ty tu nie chodzi o to co piszesz do ziomka bo to wszyscy w dupie będą mieli tu chodzi o to, że w 98 uniwersach na 100 nie robisz ziomkowi, który ma trudności z grą po stronie mafii pod górę tylko po to, żeby w zasadzie nie wiem co uzyskać nic do zyskania wiele do stracenia no jak nic nie zyskać, jak teraz kapitalizujesz to sam z siebie
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 20:59:03 GMT 1
Przykładowo podejrzewanie Kuby bylo, żeby wykluczyć wariant atomowy Kuba - Protas z jasełkami, a podejrzewanie Szczyla jest po to, żeby innym nie umknęło, że to piskorz.
Podejrzewanie Drukarki natomiast jest podejrzewaniem linczowym. Podejrzenie Wiktorii spadło jak trzeba było i też zlinczowało.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 20:59:36 GMT 1
tak kawusia, ty tu nie chodzi o to co piszesz do ziomka bo to wszyscy w dupie będą mieli tu chodzi o to, że w 98 uniwersach na 100 nie robisz ziomkowi, który ma trudności z grą po stronie mafii pod górę tylko po to, żeby w zasadzie nie wiem co uzyskać nic do zyskania wiele do stracenia no jak nic nie zyskać, jak teraz kapitalizujesz to sam z siebie
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:00:29 GMT 1
Mi jakoś utknął moment, w którym konflikt Drukarki z Tolkienem eskalował. Wiem kiedy to było, ale nie pamiętam o co poszło. Tzn. nie tyle nie pamiętam co nie zwróciłem uwagi na ten fragment.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 21:01:52 GMT 1
tak kawusia, ty tu nie chodzi o to co piszesz do ziomka bo to wszyscy w dupie będą mieli tu chodzi o to, że w 98 uniwersach na 100 nie robisz ziomkowi, który ma trudności z grą po stronie mafii pod górę tylko po to, żeby w zasadzie nie wiem co uzyskać nic do zyskania wiele do stracenia no jak nic nie zyskać, jak teraz kapitalizujesz to sam z siebie no właśnie robię coś odwrotnego, bo jakbym chciał liczyć na to uniewinnienie, to powinienem siedzieć cicho i plantować ludziom w głowie ten wniosek, żeby oni do tego dotarli a ja o tym mówię wprost, bo mam se myśli różne i powiedzmy, że mi na teraz zamyka temat kuby, więc znowu bym wypierdalał asa żeby pobić jakąś siódemkę, kiedy no bądźmy szczerzy i bez tej całej hecy jest mi dużo bliżej cleara niż bycia podejrzewanym
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:03:32 GMT 1
Tolkien aktorsko gra za dobrze i za szybko reaguje, żeby być w mafii.
Jak se rozpisałem w głowie ten model oczekiwanego ruchu ciał to Tolkien idealnie w punkt reaguje. Wszystko się zgadza.
|
|