|
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 21:25:08 GMT 1
może po prostu zlinczujmy to HP i skonczmy gre co? a co z tym
ilu znacie mafiozów którzy w takiej chwili szli by na wojnę z całym światem?
co ogólem masz na drukarkę?
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:26:26 GMT 1
Mi w tej sytuacji zostaje głosowanie na szczyla czy Tolkiena. Zostałam zmuszona do zagłosowania na kontrkandydata zamiast zagłosować zgodnie z sumieniem na drukarkę. Osa z takim początkiem nagle nie uczestniczy prawie w wydarzeniach przedlinczowych. Zaskakuje mnie to że taki aktywny gracz nawet na chwilę nie zerknie w temat wyglądając przy tym jakby miał bezpieczną pozycję. Dziesięć minut, żeby ukurwić Drukarkę, ja się pojawiam, a ten zamiast iśc ze mną w Drukarkę - niewinnego, to pisze o Osie?
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:28:35 GMT 1
No jeżeli Victoria jest w mafii z Drukarką to słabo to rozegrała, bo tam optymalnie było będąc w mafii z Drukarką próbować wyjebać Drukarkę.
Z drugiej strony Victoria mogła się bać, że nawet jak wypierdoli kolegę Drukarką to sama nie dociągnie.
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 20, 2024 21:28:36 GMT 1
nic z tym, zdanie sie zmienia albo nie zmienia, jak sie zmienia to sie zmienia bo sie zmienia albo sie zmienia bo tak pasuje, ja zmieniam bo zmieniam i mam w dupie czy pasuje ci to czy nie kawusiu. a jak ci nie pasuje to zmienie tak ze cie zlinczujemy zanim zlinczujemy hp
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:29:28 GMT 1
Ja jeszcze mam taką koncepcję, że grali na rozparowanie max i sparowanie z miastowym.
Wiktoria tak, żeby nie uniewinnić Kuby za siebie.
A Drukarka pod Protasa.
|
|
|
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 21:29:46 GMT 1
nic z tym, zdanie sie zmienia albo nie zmienia, jak sie zmienia to sie zmienia bo sie zmienia albo sie zmienia bo tak pasuje, ja zmieniam bo zmieniam i mam w dupie czy pasuje ci to czy nie kawusiu. a jak ci nie pasuje to zmienie tak ze cie zlinczujemy zanim zlinczujemy hp
ja rozumiem, ze zdanie sie zmienia, ale potem drukarka miala fajny fragment gry, i twoje slowa sie sprawdzily, bo faktycznie szla na wojne
pytam, co sie zmienilo, czemu chcesz wyjebac drukarke
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:29:57 GMT 1
No jeżeli Victoria jest w mafii z Drukarką to słabo to rozegrała, bo tam optymalnie było będąc w mafii z Drukarką próbować wyjebać Drukarkę. Z drugiej strony Victoria mogła się bać, że nawet jak wypierdoli kolegę Drukarką to sama nie dociągnie. Nie no, zawsze tutaj poświęcasz Wiktorię przed Drukarką, zawsze.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 21:30:05 GMT 1
Mi w tej sytuacji zostaje głosowanie na szczyla czy Tolkiena. Zostałam zmuszona do zagłosowania na kontrkandydata zamiast zagłosować zgodnie z sumieniem na drukarkę. Osa z takim początkiem nagle nie uczestniczy prawie w wydarzeniach przedlinczowych. Zaskakuje mnie to że taki aktywny gracz nawet na chwilę nie zerknie w temat wyglądając przy tym jakby miał bezpieczną pozycję. Dziesięć minut, żeby ukurwić Drukarkę, ja się pojawiam, a ten zamiast iśc ze mną w Drukarkę - niewinnego, to pisze o Osie? może liczył, że zrobimy wajchę z kubą? no albo to takie proste
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:30:34 GMT 1
Wojna Drukarki o niczym pozytywnym nie świadczy, wręcz bym powiedział jest dla mnie czynnikiem uwinniającym bardziej, niż uniewinniającym.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:31:00 GMT 1
No jeżeli Victoria jest w mafii z Drukarką to słabo to rozegrała, bo tam optymalnie było będąc w mafii z Drukarką próbować wyjebać Drukarkę. Z drugiej strony Victoria mogła się bać, że nawet jak wypierdoli kolegę Drukarką to sama nie dociągnie. Nie no, zawsze tutaj poświęcasz Wiktorię przed Drukarką, zawsze. To znaczy mówiąc optymalnie to ja mówię, że optymalnie by to było gdybym Victorią grał ja.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 21:31:37 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 21:31:37 GMT 1
Wojna Drukarki o niczym pozytywnym nie świadczy, wręcz bym powiedział jest dla mnie czynnikiem uwinniającym bardziej, niż uniewinniającym. on tam miał fajny moment (16:30-17:30), że czepiał się połowy stawki, skulminował to wojną z tobą, podobała mi się ta gra
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 21:34:07 GMT 1
Wojna Drukarki o niczym pozytywnym nie świadczy, wręcz bym powiedział jest dla mnie czynnikiem uwinniającym bardziej, niż uniewinniającym. on tam miał fajny moment (16:30-17:30), że czepiał się połowy stawki, skulminował to wojną z tobą, podobała mi się ta gra zgadzam sie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 21:36:43 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 21:36:43 GMT 1
ogólnie imo Victoria grała na wyjebanie drukarki
dziś rano były ciemne chmury nad drukarką, gdy drukarka wjechała tym sztywnym podsumowaniem rozgrywki
1. wyśmiał je szczyl 2. przyszedł od razu po szczylu Tolkien, że drukarka z Mordoru
i wbija Victoria cała na biało z krucjatą na drukarkę, drukarka zło najgorsze i to na naciąganych argumentach
jeśli zakładamy, a myślę, że słusznie, że Victoria raczej nie miała dojechać na drukarce, to drukarka będzie niewinna
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:37:23 GMT 1
Drukarka jest w mafii.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 21:39:01 GMT 1
wg mojego rozumienia tematu drukarka jest jedną z dwóch osób, które próbowały rozbrajać minę, na której siedziała victoria (druga była kawusia)
fakt, nie opinia
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 21:40:34 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:40:34 GMT 1
Zgadzam się. Później rozpisze więcej.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 21:40:45 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:40:45 GMT 1
Bo idę oglądać Fallouta.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:41:22 GMT 1
To może tak dla zdrowotności jak wy się macie zająć Drukarką to ja się zajmę wszelkimi alternatywnymi scenariuszami tak jakbym wiedział już, że Drukarka jest niewinna.
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 20, 2024 21:47:17 GMT 1
wy za duzo myslicie stanowczo
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 21:47:27 GMT 1
Drukarka rozważa, Kuba jest przekonany, ja mocno rozważam, no to chyba jest zagrożenie linczem w ośmioosobowej grze? co to za odpowiedź? xd słuchał Viki, jeśli ty niewinna, to na kogo byś mi polecała oddać głos, jeśli nie na ciebie? dlaczego nie chcesz zrobić krótkiej rozpiski? Drukarka obecnie rozważa bardziej Tolkiena więc jedna osoba dawno odpadła i się skupiła na czymś innym. Tolkien dziwi mnie że go na pomarańczowo go dałeś, kiedy to jest gracz którego łatwiej będzie ocenić później niż po samym d1.
Drukarka pomarańczowa . Jakby nie miała paść dziś to w następnych dniach powinna paść.
Kuba z takimi wjazdami w kogoś ( w tym w przypadku we mnie) raczej zielony będzie.
. Szczyl raczej zielony będzie Osa znak zapytania w tym momencie.
Protasiewicz to znak zapytania mocny i potencjalnie do sprawdzenia jest w kolejnych dniach. No z tobą [Sową] mam problem taki na ile ty mi chcesz podać pomocną dłoń, a na ile chcesz mi rękę podczas tego gestu uciąć. nie rozumiem tego tejka nt. tolkiena jakby nie chciał robić spewa, to ta trójka osa-protasiewicz-sowa jako "znaki zapytania" pewnie sztampowo by weszła, przy czym dla mnie ta sowa tutaj na doczepkę jakoś jest
|
|