|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 21:16:38 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 21:16:38 GMT 1
a jeszcze Tolkien rozważ mnie jako opcję, bo dziś robił pode mnie podchody szczyl, ty imo mogłeś też mnie zagłosować, bo pisałeś drukarka/kawusia, a potem wbiła wiktoria, że siedzę Kubie na plecach
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:17:03 GMT 1
Ale Victoria nie mogła zagłosować na mnie po tym jak mnie uniewinniała tyle czasu. To by ją totalnie wjebało. Zagłosowała na mnie i to ją totalnie wyjebało.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:17:52 GMT 1
Ale Victoria nie mogła zagłosować na mnie po tym jak mnie uniewinniała tyle czasu. To by ją totalnie wjebało. Zagłosowała na mnie i to ją totalnie wyjebało. Można tu ewentualnie wartościować, że byłem po prostu najbezpieczniejszą opcją, ale no, naprawdę by się spodziewali ze Szczylem, że nie będę przy linczu i dam się tak łatwo wjebać?
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 21:18:34 GMT 1
czy ty mnie właśnie obrażasz
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:19:07 GMT 1
No ogólnie fakt jak blisko było mojej śmierci lub twojej brak stanowczej reakcji Szczyla jest trochę inkryminujący.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:19:42 GMT 1
Ale Victoria nie mogła zagłosować na mnie po tym jak mnie uniewinniała tyle czasu. To by ją totalnie wjebało. Zagłosowała na mnie i to ją totalnie wyjebało. No tak, ale coś musiała zrobić, a gdyby zagłosowała na mnie to z uwagi na to co pisała wcześniej by było jeszcze gorzej.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:19:55 GMT 1
kawa | victoria | szczyl | | osa | szczyl | tolkien | tolkien | hp | tolkien | protasiewicz | kuba | victoria | szczyl | kuba | victoria |
W mafii z Osą i głosem na Szczyla już wjeżdża kombinatoryka, bo nie ma głosu Szczyla, który po prostu może pierdolnąć Wiktorię, a ja jestem nieobliczalny w takim razie.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:20:23 GMT 1
Więc trochę była pomiędzy wyborym złym a jeszcze gorszym no i logicznie wybrała zły.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:21:03 GMT 1
a jeszcze Tolkien rozważ mnie jako opcję, bo dziś robił pode mnie podchody szczyl, ty imo mogłeś też mnie zagłosować, bo pisałeś drukarka/kawusia, a potem wbiła wiktoria, że siedzę Kubie na plecach Hmm. Ale Wika dała wprost Szczyl/Tolkien i wrzuciła na mnie, tutaj ciężej imo, bo musieliby się nakombinować we dwójkę ze Szczylem.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 21:21:21 GMT 1
No ogólnie fakt jak blisko było mojej śmierci lub twojej brak stanowczej reakcji Szczyla jest trochę inkryminujący. w ogóle nie było blisko
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:21:42 GMT 1
Ale też ci powiem, że jakbym ja był w mafii to bym na bank rzucił call na mafijnym, żeby głosu tolkiena na siebie nie liczyć bo go zmieni. A na kogo go zmieni to już nie wiem co bym powiedział.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 21:22:20 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 21:22:20 GMT 1
w ogóle zakładanie, że mafia nie zakładała, że tolkien zmieni słów głos, jest imo sci-fi
dla mnie było oczywiste, że tolkien zmieni
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 21:23:05 GMT 1
przecież antura by mu tego głosu na siebie nawet nie policzył jako ważnie oddanego xddd
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:23:08 GMT 1
Ten fragment gdzie Victoria ciśnie Kawę o siedzenie mi na plecach jest bardzo interesujący. Bo jak na podstawie tego fragmentu uniewinnimy Kawę to już mamy 100% pewność, że drugi mafiozo nie głosował na Victorię.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:23:20 GMT 1
przecież antura by mu tego głosu na siebie nawet nie policzył jako ważnie oddanego xddd A tego to ja nie wiem.
|
|
|
Post by smaczna kawusia on Apr 20, 2024 21:23:50 GMT 1
przecież antura by mu tego głosu na siebie nawet nie policzył jako ważnie oddanego xddd już ponoć można na siebie i jest to legalne ale zostawmy to
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:23:58 GMT 1
w ogóle zakładanie, że mafia nie zakładała, że tolkien zmieni słów głos, jest imo sci-fi dla mnie było oczywiste, że tolkien zmieni No ja jako miastowy trochę się cykałem, że go poniesie, ale jako mafiozo na bank bym na spokojnie stwierdził, że tu trzeba zakładać, że zmieni.
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 20, 2024 21:24:11 GMT 1
może po prostu zlinczujmy to HP i skonczmy gre co?
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:24:57 GMT 1
No to teraz pytanie -> Drukarka. Skoro ja bym zmienił głos, to najchętniej na Drukarkę. Wiktoria głosuje zgodnie ze swoimi podejrzeniami. kawa | victoria | szczyl | | osa | szczyl | tolkien | drukarka | hp | tolkien | protasiewicz | kuba | victoria | drukarka | kuba | victoria |
No i czy tu nie robią się ciężary? Skoro mafia musiała antycypować, przynajmniej w miarę ogarnięta mafia, że się pojawię i jak Wiktoria da głos zgodnie z tym co pisze w temacie, to czy nie będzie remisu Wiktoria - Drukarka - Tolkien i przy Drukarce w mafii to jest 66% na zejście mafiozy? A do tego mamy Szczyla, który chyba prędzej by ukurwił Drukarza niż mnie. I ten kuriozalny głos o 20:59 Wiktorii.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:24:59 GMT 1
No jak mafia to Victoria i HP to się pięknie wpierdolili na początku
|
|