|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 8:04:41 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 8:04:41 GMT 1
Nie twierdzę że to 100% potwierdzone info. Ale moim zdaniem do rozważenia. Poza tym, jeżeli uznamy że Victoria to słaby mafiozo, to i pomoc współmafiozów często niewiele daje. Więcej nie powiem, żeby nie dostać po łapach.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 8:07:17 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 8:07:17 GMT 1
Jak sobie porównam sposób traktowania mnie przez Drukarkę (naprzykład kilkukrotne dopytywanie się mnie skąd ta sztywność). A to jak traktował mnie Protasiewicz. Jakieś gadanie o wnykach, sidłach i chuj wie co jeszcze. To gra Drukarki znacznie bardziej organiczna i wypełniona czymś co można nazwać duszą. E pępek świata Protasiuk daj coś z wątroby. Albo chociaż z trzustki. Umiesz. Tak na moje zastępstwo. Bo dzisiaj se tylko rzuciłeś śmiesznymi hasełkami i się zmyłeś.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 8:08:43 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 8:08:43 GMT 1
może na mszę poszedł z Darią
|
|
|
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 8:10:39 GMT 1
kurwa zapomniałem smacznej kawusi
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 8:15:46 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 8:15:46 GMT 1
Właśnie wypiłem cappucinko pod słoneczkiem, pozdrawiam z rodzinką 🥰
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 8:27:44 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 8:27:44 GMT 1
Nie twierdzę że to 100% potwierdzone info. Ale moim zdaniem do rozważenia. Poza tym, jeżeli uznamy że Victoria to słaby mafiozo, to i pomoc współmafiozów często niewiele daje. Więcej nie powiem, żeby nie dostać po łapach. no to rozważaj, Kubuś, Kawusia, Tolkien, może uszereguj jakoś
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 8:32:46 GMT 1
No ale nie wiesz tak naprawdę, czy nie była. Victoria była mało aktywna, nie byłby to np. pierwszy raz, kiedy jeden mafiozo wyrabia sobie pozycję na drugim. Głosem, dajmy na to. Uwierz mi, że ja bym tutaj był pierwszym, który krzyczy, że drugi mafiozo próbował się na nim uniewinnić. Tylko problem jest taki, że gość dostał 3 głosy. 1 - mój I dwa od Kawki i Tolkiena, czemu Tolkiena tutaj nie mam za mafię już tłumaczyłem. Za szybko reaguje, zbyt dobrze odgrywałby tę pozę gdyby kłamał. Kawka, bo całość gry Kawki mi mocno pasuje + do tego ten fragment gdzie Wiktoria pierwsze co po wyjściu z kreacji to dostaje w mordę od Kawki, jeszcze na mocnym argumencie. Ale tutaj faktycznie przyznam, że o ile niewinności Tolkiena jestem pewien w 98% o tyle Kawki tak z 90%.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 9:35:45 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 9:35:45 GMT 1
No ale nie wiesz tak naprawdę, czy nie była. Victoria była mało aktywna, nie byłby to np. pierwszy raz, kiedy jeden mafiozo wyrabia sobie pozycję na drugim. Głosem, dajmy na to. Uwierz mi, że ja bym tutaj był pierwszym, który krzyczy, że drugi mafiozo próbował się na nim uniewinnić. Tylko problem jest taki, że gość dostał 3 głosy. 1 - mój I dwa od Kawki i Tolkiena, czemu Tolkiena tutaj nie mam za mafię już tłumaczyłem. Za szybko reaguje, zbyt dobrze odgrywałby tę pozę gdyby kłamał. Kawka, bo całość gry Kawki mi mocno pasuje + do tego ten fragment gdzie Wiktoria pierwsze co po wyjściu z kreacji to dostaje w mordę od Kawki, jeszcze na mocnym argumencie. Ale tutaj faktycznie przyznam, że o ile niewinności Tolkiena jestem pewien w 98% o tyle Kawki tak z 90%. A co ty na to, że tym wyrabiającym na niej pozycję mógłbyś być ty? Sam zauważyłeś, że bomby tam zaczęła słać kawusia, twoja analiza no była bardzo ładna, ale byłbyś w stanie antycypować, co się stanie i dorzucić do tego tem mityczny efforcik. Wiktoria chuja grała cały dzień, mimo że ludzie ją za nos wyciągali do gry. Albo ten szczyl, tak się szczyci tym że się dołożył do bomb kawusi, a głos posłał w bok.
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 9:40:56 GMT 1
No ale Jacku. Musisz spojrzeć prawdzie w oczy i przyznać, że wszyscy graczy oprócz ciebie i poniekąd Drukarki są od początku w dosyć bliskiej współpracy z miastem. Pojawiają się, komentują wydarzenia. Rozmawiają. Inaczej mówiąc nawiązali w tym mieście jakieś więzi. Outsiderów jest dwóch, ty i poniekąd Drukarka. Mówię poniekąd bo Drukarka chociaż postawiła się w opozycji do miasta to jednak tak jak pisałem wcześniej miała swoje fajne momenty gdzie ta rozmowa z miastem była. A ty wchodzisz rzadko. Jak już wejdziesz piszesz jakimiś szaradami o sidłach. Nie nawiązałeś z nikim w tym mieście relacji. Chyba jedyna osoba, która w jakiś sposób z tobą sympatyzowała to Drukarka. I teraz postaw się w mojej sytuacji. Jak widzę całe niewinne miasto, które ze sobą rozmawia i obok ciebie z taką grą. To jak ja mam cię nie chcieć zlinczować? Jesteś kurewsko do bólu logiczny w tej gierce i to tak logiczny, że aż niebezpieczny. Z tego powodu dalej zostawie sobie jeszcze otwartą furtkę na Twoją winę. Zagrałem D1 jak totalny pojebus i super się przy tym bawiłem, a przy warunkach normalnej gierki, pociągnąłbym tak jeszcze dzień i miał w chuj interakcji i wniosków na temat ludzi dookoła. Tutaj mi jeszcze trochę brakuje ale gierka ułożyła się tak, że teraz już należy podejść do niej inaczej Bazując na tym mogłem sobie pozielenić Kawusie, mieć duże wątpliwości do Ciebie, Broniła mnie drukarka co było różnie interpretowane, Szczyl milczący na mój temat, ale zgłaszający gotowość do wygłosowania mnie i ilość tych treści i ruchów którą sobie wokół siebie wyrobiłem jest zajebista i ja się nią jaram. Jakbym chciał znaleźć się w kółku wzajemnej adoracji, które zgrabnie nakreśliłeś to uwierz mi kolego współpracowałbym z wami dużo chętniej i mafiozo w takiej sytuacji powinien tak robić. Ja z jakiegoś powodu przełożyłem nad to granie na opak. I to, że przy dwóch mafiozach jednym była chujowo grająca Viktoria sprawia, że całe zagranie w naturalny sposób wygląda chujowo i jest zerowym pozycjonowaniem się mafijnym. Jeżeli mnie o takie podejrzewasz to przypał. A sama interpretacja, że moja gra zaczyna sie i kończy na sidłach i wnykach - to jest akurat post który napisała Wiktoria i oboje kręciliśmy sobie z niego beke, jest mega chujowy z Twojej strony. Sama logika z tym, że Viktorii nikt w mafii nie pomagał ma ręce i nogi - pasuje do wariantu ja + viktoria - ale gdybym chciał odnieść się do mety i dać pewien przykład to i Ciebie i tą logikę zaorałbym w taki sposób, że sam byś w nią zwątpił. Jeżeli masz w tym punkcie racje, to ta logika musi obejmować kogoś jeszcze, a spokojnie może więc okej, narazie nie obalam.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 9:45:47 GMT 1
Uwierz mi, że ja bym tutaj był pierwszym, który krzyczy, że drugi mafiozo próbował się na nim uniewinnić. Tylko problem jest taki, że gość dostał 3 głosy. 1 - mój I dwa od Kawki i Tolkiena, czemu Tolkiena tutaj nie mam za mafię już tłumaczyłem. Za szybko reaguje, zbyt dobrze odgrywałby tę pozę gdyby kłamał. Kawka, bo całość gry Kawki mi mocno pasuje + do tego ten fragment gdzie Wiktoria pierwsze co po wyjściu z kreacji to dostaje w mordę od Kawki, jeszcze na mocnym argumencie. Ale tutaj faktycznie przyznam, że o ile niewinności Tolkiena jestem pewien w 98% o tyle Kawki tak z 90%. A co ty na to, że tym wyrabiającym na niej pozycję mógłbyś być ty? Sam zauważyłeś, że bomby tam zaczęła słać kawusia, twoja analiza no była bardzo ładna, ale byłbyś w stanie antycypować, co się stanie i dorzucić do tego tem mityczny efforcik. Wiktoria chuja grała cały dzień, mimo że ludzie ją za nos wyciągali do gry. Albo ten szczyl, tak się szczyci tym że się dołożył do bomb kawusi, a głos posłał w bok. Teoretycznie mógłbym, ale to jest już twoja robota żeby przejrzeć przez to co jest powierzchowne i wejrzeć głębiej. Bo ja byłem nie tylko tym co dał ładną teorię i posłał głos, ale. Ja Wiktorii spieprzyłem wejście w temat, potem cały dzień go cisnąłem. Nie byłaby to przesada trochę? Przecież gdyby nie ja Wiktoria by żyła. No i samo wykonanie oceń. Reakcję na jej śmierć i tak dalej. Sposób rozmawiania z miastem, całokształt. No jakie szanse dajesz, że w mafii jestem?
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 9:47:11 GMT 1
Bo ja nie dorzuciłem teorii do głosu na żywego trupa. Ja spierdoliłem Wiktorii wejście i wykreowałem ten lincz od zera. Teoria była później.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 9:51:33 GMT 1
Co jest złego w byciu logicznym?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 9:55:48 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 9:55:48 GMT 1
często mafiozi opierają się mocno na logice, w sensie, że wszystko potrafią wytłumaczyć jakimś ciągiem logicznym, jest to wynikiem tego, że jak jesteś w mafii, to swoją grę planujesz na spójną i przemyślaną
oczywiście różni są mafiozi, ale często miastowy jest brak logiki i chodzenie za sercem wbrew logice
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 9:56:46 GMT 1
Przepraszam, że nie gram jak Osa.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 10:08:41 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 10:08:41 GMT 1
dziwny był stosunek Victorii do Osy
Osa w ogóle nie istniała w jej grze, ani jednej wzmianki, nic
aż jej nie wyszarpałem tej rozpiski z gardła + ten post o 20:56 z dupy o Osie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 10:09:34 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 10:09:34 GMT 1
Protasiewicz i Wiktoria Sprawiedliwości muszą jednak dać coś więcej od siebie, żebym czuł komfort z zielem fajkowym i mógł się rozsiąść, bo nie da się zaprzeczyć, szara strefa istnieje i obie te postaci w niej się znajdują. Protasiewicz, Wiktorio, moja Wiktorio! Zadanie dla Was. Przyłbice na głowy i NAPIERDALAJCIE. Zróbcie content, żebyśmy byli kontent. Nie mogę sobie myśleć, że Kawusia śmierdzi Drukarką, jak dwoje gadów jeszcze rozgrywki nie zaczęło. Atak frontalny. Na zamek! A co jeśli któreś z dwójki ja/Protasiewicz nie podołałby temu zadaniu? a tu nie wiem, czy umieściłaby się razem z partnerem, chyba nie?
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 10:12:26 GMT 1
Mogłaby myślę. To był relatywnie mało znaczący moment.
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 10:12:37 GMT 1
w naturalnym odruchu słabego mafiozy nie podbijałaby tego posta
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 10:12:58 GMT 1
Mogłaby myślę. To był relatywnie mało znaczący moment. przecież Ty spierdoliłeś jej już samo wejście!
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 10:13:10 GMT 1
przestań być taki gibki, Kubulek
|
|