|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:01:52 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 15:01:52 GMT 1
Ale czemu zdrajco. Kogo on zdradził? Zdradził mnie jako kolegę i zdradził umiejętności wyciągania wniosków
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 15:02:42 GMT 1
no spiderman meme kurwa, zarzucasz nam że chuj robimy, a sam się obraziłeś jak panienka i robisz omgusa i ja nie zamierzam ciągnąć okładania się teraz maczugami, tylko graj se normalnie i atakuj kogo tam chcesz, może i mnie, ale przynajmniej niech to będzie w jakiś sposób pożyteczne a nie AEAEAEAEEE KURWA ZDRAJCY
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 15:03:18 GMT 1
Ja uważam, że Tolkien uważający, że mogę być w mafii to nierealistyczna rzecz.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 15:04:00 GMT 1
A Protasiewicza obrona zaczęła brzmieć jakby był niewinny. Pierwszy raz w grze.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:04:04 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 15:04:04 GMT 1
no spiderman meme kurwa, zarzucasz nam że chuj robimy, a sam się obraziłeś jak panienka i robisz omgusa i ja nie zamierzam ciągnąć okładania się teraz maczugami, tylko graj se normalnie i atakuj kogo tam chcesz, może i mnie, ale przynajmniej niech to będzie w jakiś sposób pożyteczne a nie AEAEAEAEEE KURWA ZDRAJCY A wymień 3 pożyteczne rzeczy które zrobiłeś Samemu w swoim mniemaniu Bo myślę że drzazgę w cudzym oku wytykasz samemu mając siekierę
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:04:52 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 15:04:52 GMT 1
nie no chłop jasełka robi i mi smutno bo wolałem drukarkę mieć w mafii a te jasełka są mafijne? Kawusia, kurwa
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 15:05:12 GMT 1
no spiderman meme kurwa, zarzucasz nam że chuj robimy, a sam się obraziłeś jak panienka i robisz omgusa i ja nie zamierzam ciągnąć okładania się teraz maczugami, tylko graj se normalnie i atakuj kogo tam chcesz, może i mnie, ale przynajmniej niech to będzie w jakiś sposób pożyteczne a nie AEAEAEAEEE KURWA ZDRAJCY A wymień 3 pożyteczne rzeczy które zrobiłeś Samemu w swoim mniemaniu Bo myślę że drzazgę w cudzym oku wytykasz samemu mając siekierę no właśnie na takie posty nie mam zamiaru odpowiadać pyskówkę już mieliśmy, jak chcesz to beze mnie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:05:13 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 15:05:13 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:05:42 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 15:05:42 GMT 1
mnie zdziwiło, że tolkien poczytał wkurw jacy za mafijne jasełka
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 15:06:49 GMT 1
mnie zdziwiło, że tolkien poczytał wkurw jacy za mafijne jasełka A ty co myślisz o wkurwieniu Jacka P.?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:07:40 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 15:07:40 GMT 1
mnie zdziwiło, że tolkien poczytał wkurw jacy za mafijne jasełka A ty co myślisz o wkurwieniu Jacka P.? fajne, no ale ja już pisałem, że prędzej widzę mafię w szczylu i osie niż w jacku
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:07:57 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 15:07:57 GMT 1
mnie zdziwiło, że tolkien poczytał wkurw jacy za mafijne jasełka No ok. Chłop na niego zagłosował praktycznie równolegle z tym postem, przy którym zadałeś pytanie. To pytanie to jakaś dziwna zapchajdziura.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:08:04 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 15:08:04 GMT 1
A wymień 3 pożyteczne rzeczy które zrobiłeś Samemu w swoim mniemaniu Bo myślę że drzazgę w cudzym oku wytykasz samemu mając siekierę no właśnie na takie posty nie mam zamiaru odpowiadać pyskówkę już mieliśmy, jak chcesz to beze mnie W takim razie pytam wszystkich pozostałych bo księżniczka jeszcze się może obrazic Czy szczyl zrobił coś albo pożytecznego albo jednoznacznie niewinnego Oprócz napisania posta ze drukarka i Wiktoria przeszły samych siebie za co potem chciał hardclear
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:08:24 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 15:08:24 GMT 1
Kawusia ty to taki dobry chłopak jesteś ogólnie.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:09:11 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 15:09:11 GMT 1
Kawusia ty to taki dobry chłopak jesteś ogólnie. tak
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 15:09:47 GMT 1
Nie zrobił, ale czy to oznacza, że jest w mafii?
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 15:11:51 GMT 1
nie no, bez żartów, jest 16, chłopa nie było wczoraj w ogóle, wcale dzisiaj nie musiał zejść, ale i tak napierdala se Szczyla i Kubę, bo ONI GO ATAKUJĄ JAK ŚMIĄ
zero kminy, zero gry, coś se tam posegregował i teraz wielkie wkurwienie i przychodzi Kawusia i NO LOGIKA CZY EMOCJE
nie wiem czy Protas jest w mafii na bank, ale nie pomaga sobie, nie ma tu kminy tylko przerzucanie gnoju
Szczyl obraza majestatu
Protas obraza majestatu
kto następny
no tak, jest jeszcze Kubuś, co to NIE MOŻE BYĆ W MAFII
no chłopie, możesz być w mafii, nic nadzwyczajnego nie zagrałeś, raczej na pewno w tej mafii nie jesteś i zostawiam se 3%, ale zostawiam, są uniwersa gdzie robisz twista z Wiktorią żeby nabić creditsy, dzisiaj pierdolimy Protasa niewinnego, mafia dostaje mord i potem dojeżdżasz, bo masz jeszcze unsettled Osę i Drukarkę, a o mnie możesz se ponapierdalać NO TOLKIEN NIE WIDZIAŁBY WE MNIE MAFII
jest taka możliwość i ja zawsze takie możliwości będę brał pod uwagę, ale nie dożyję na tyle, żeby tym razem z tym decydować
klucz do gierki jest prosty
Osa, Protas, Drukarka
kto z Was jest niewinny, zamknąć japy i zacząć grać
kto jest winny według Was i dlaczego
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:13:00 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 15:13:00 GMT 1
nie no, bez żartów, jest 16, chłopa nie było wczoraj w ogóle, wcale dzisiaj nie musiał zejść, ale i tak napierdala se Szczyla i Kubę, bo ONI GO ATAKUJĄ JAK ŚMIĄ zero kminy, zero gry, coś se tam posegregował i teraz wielkie wkurwienie i przychodzi Kawusia i NO LOGIKA CZY EMOCJE nie wiem czy Protas jest w mafii na bank, ale nie pomaga sobie, nie ma tu kminy tylko przerzucanie gnoju Szczyl obraza majestatu Protas obraza majestatu kto następny no tak, jest jeszcze Kubuś, co to NIE MOŻE BYĆ W MAFII no chłopie, możesz być w mafii, nic nadzwyczajnego nie zagrałeś, raczej na pewno w tej mafii nie jesteś i zostawiam se 3%, ale zostawiam, są uniwersa gdzie robisz twista z Wiktorią żeby nabić creditsy, dzisiaj pierdolimy Protasa niewinnego, mafia dostaje mord i potem dojeżdżasz, bo masz jeszcze unsettled Osę i Drukarkę, a o mnie możesz se ponapierdalać NO TOLKIEN NIE WIDZIAŁBY WE MNIE MAFII jest taka możliwość i ja zawsze takie możliwości będę brał pod uwagę, ale nie dożyję na tyle, żeby tym razem z tym decydować klucz do gierki jest prosty Osa, Protas, Drukarka kto z Was jest niewinny, zamknąć japy i zacząć grać kto jest winny według Was i dlaczego Ty chyba totalnie nie rozumiesz co się dookoła dzieje
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:13:28 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 15:13:28 GMT 1
Jestem gotowy odbić każdy argument żeby pomóc zainteresowanym w znalezieniu mafii znaleźć mafie
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 15:13:37 GMT 1
nie no, bez żartów, jest 16, chłopa nie było wczoraj w ogóle, wcale dzisiaj nie musiał zejść, ale i tak napierdala se Szczyla i Kubę, bo ONI GO ATAKUJĄ JAK ŚMIĄ zero kminy, zero gry, coś se tam posegregował i teraz wielkie wkurwienie i przychodzi Kawusia i NO LOGIKA CZY EMOCJE nie wiem czy Protas jest w mafii na bank, ale nie pomaga sobie, nie ma tu kminy tylko przerzucanie gnoju Szczyl obraza majestatu Protas obraza majestatu kto następny no tak, jest jeszcze Kubuś, co to NIE MOŻE BYĆ W MAFII no chłopie, możesz być w mafii, nic nadzwyczajnego nie zagrałeś, raczej na pewno w tej mafii nie jesteś i zostawiam se 3%, ale zostawiam, są uniwersa gdzie robisz twista z Wiktorią żeby nabić creditsy, dzisiaj pierdolimy Protasa niewinnego, mafia dostaje mord i potem dojeżdżasz, bo masz jeszcze unsettled Osę i Drukarkę, a o mnie możesz se ponapierdalać NO TOLKIEN NIE WIDZIAŁBY WE MNIE MAFII jest taka możliwość i ja zawsze takie możliwości będę brał pod uwagę, ale nie dożyję na tyle, żeby tym razem z tym decydować klucz do gierki jest prosty Osa, Protas, Drukarka kto z Was jest niewinny, zamknąć japy i zacząć grać kto jest winny według Was i dlaczego Ty chyba totalnie nie rozumiesz co się dookoła dzieje nom, taki głuptas ze mnie, ONI przejmują władzę, otwórz oczy, włącz film z żółtymi napisami
|
|