|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:13:39 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 15:13:39 GMT 1
Może z tego skorzystaj
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 15:15:06 GMT 1
Osa gdzie jest twoja wola walki
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:15:41 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 15:15:41 GMT 1
nie no, bez żartów, jest 16, chłopa nie było wczoraj w ogóle, wcale dzisiaj nie musiał zejść, ale i tak napierdala se Szczyla i Kubę, bo ONI GO ATAKUJĄ JAK ŚMIĄ zero kminy, zero gry, coś se tam posegregował i teraz wielkie wkurwienie i przychodzi Kawusia i NO LOGIKA CZY EMOCJE nie wiem czy Protas jest w mafii na bank, ale nie pomaga sobie, nie ma tu kminy tylko przerzucanie gnoju Szczyl obraza majestatu Protas obraza majestatu kto następny no tak, jest jeszcze Kubuś, co to NIE MOŻE BYĆ W MAFII no chłopie, możesz być w mafii, nic nadzwyczajnego nie zagrałeś, raczej na pewno w tej mafii nie jesteś i zostawiam se 3%, ale zostawiam, są uniwersa gdzie robisz twista z Wiktorią żeby nabić creditsy, dzisiaj pierdolimy Protasa niewinnego, mafia dostaje mord i potem dojeżdżasz, bo masz jeszcze unsettled Osę i Drukarkę, a o mnie możesz se ponapierdalać NO TOLKIEN NIE WIDZIAŁBY WE MNIE MAFII jest taka możliwość i ja zawsze takie możliwości będę brał pod uwagę, ale nie dożyję na tyle, żeby tym razem z tym decydować klucz do gierki jest prosty Osa, Protas, Drukarka kto z Was jest niewinny, zamknąć japy i zacząć grać kto jest winny według Was i dlaczego Osa, Kuba Kawusia, Szczyl Tolkien, Protas To moje tiery na teraz od najbardziej podejrzanych. Kolejność w tierach przypadkowa.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 15:16:34 GMT 1
A w ogóle to kurwa czemu ty Jacula taki zdenerwowany jesteś na nas jak miasto wygrywa a zlinczowanie ciebie daje nam tylko dodatkowe informacje, żeby w przyszłości lepiej typować?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:16:50 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 15:16:50 GMT 1
Osa wbije o 18, powie że jesteśmy pojebani a on najniewinniejszy i pora na csa.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 15:17:43 GMT 1
Osa -> sparowanie z Wiktorią charakterologiczne, zjazd po linczu, performance; Protas -> symulator paprotki wniesiony na wyższy poziom, ciężary dźwigane emocjami, zero wpływu na grę; Drukarka -> moje subiektywne marzenie, ALE w mojej głowie zaistniały nowe okoliczności związane z tą personą i już nie jestem taki pewien, bo spodziewałem się trochę innych ruchów;
Osa -> Protas -> Drukarka
Osa na bank nie zostałaby wytypowana jako możliwy cel na lincz po wczoraj, potem zostanie Protas/Drukarka zwykłym strzałem, jeśli nie pyknie;
Kawusia jak nie jest w mafii, to następna do mordu, z powiedzmy settled issues zostaje ja, Kuba i Szczyl, zakładając jeden udany sidequest mafii to jest odpowiedni czas na to, żeby tu kogoś wyjaśnić
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 15:19:58 GMT 1
jestem w stanie wyobrazić sobie uniwersum w którym osa jest teraz całkowicie zrezygnowany
i też był taki właściwie od startu
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 15:20:17 GMT 1
Ja się mogę ze Szczylem i Tolkienem przepychać w meczówce jak się tam znajdę. Teraz mi się nie chce bo to by było przepychanie widmo.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:20:33 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 15:20:33 GMT 1
A w ogóle to kurwa czemu ty Jacula taki zdenerwowany jesteś na nas jak miasto wygrywa a zlinczowanie ciebie daje nam tylko dodatkowe informacje, żeby w przyszłości lepiej typować? Im bardziej zawalczę tym większa szansa że gorzej wypadnie kurwa mafijna która jest w tym umoczona Tylko dlatego
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 15:20:55 GMT 1
protas jeśli jesteś w mieście jestem zażenowany, w chuju mam te twoje piramidki, może zerknij na osę i powiedz co uważasz? zerknij na szczyla i powiedz czemu gra jak gra? bo gra jak paprotka, owszem
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 15:21:25 GMT 1
A w ogóle to kurwa czemu ty Jacula taki zdenerwowany jesteś na nas jak miasto wygrywa a zlinczowanie ciebie daje nam tylko dodatkowe informacje, żeby w przyszłości lepiej typować? chujowy post
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 15:21:47 GMT 1
ruszenie dupy przez protasa da o wiele więcej niż zwykłe zlinczowanie go
tylko ten wkurw niech nie będzie ukierunkowany na ego, a na solving
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:22:48 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 15:22:48 GMT 1
protas jeśli jesteś w mieście jestem zażenowany, w chuju mam te twoje piramidki, może zerknij na osę i powiedz co uważasz? zerknij na szczyla i powiedz czemu gra jak gra? bo gra jak paprotka, owszem Wytknąłem dwa posty osy napisane na wejście Wiktorii i uważam że to był prawdziwy kij w szprychy a nie to co pisał wtedy Kuba z Szczylem
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:22:51 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 15:22:51 GMT 1
Ja się mogę ze Szczylem i Tolkienem przepychać w meczówce jak się tam znajdę. Teraz mi się nie chce bo to by było przepychanie widmo. Chłop chce se zostawić dwóch mafijnych kozaków na meczówkę, zamiast dążyć do jakiegoś uproszczenia zwiększającego szanse dobrego wyboru. Gdzie ta twoja logika, Kubuś.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 15:24:32 GMT 1
Victoria, Kawusia, Drukarka - trzy kocice, tylko jedna dziewica Kluczem do sukcesu mafii może być sposób wyjścia lub niewyjścia Drukarki z kreacji. Victoria jest raczej obsrana. mocna sekwencja WCZORAJ KOŁO POŁUDNIA? A NIE MOŻESZ ŁASKAWCU NAPISAĆ JESZCZE RAZ? CZEGOŚ DŁUŻSZEGO?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:25:03 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 15:25:03 GMT 1
protas jeśli jesteś w mieście jestem zażenowany, w chuju mam te twoje piramidki, może zerknij na osę i powiedz co uważasz? zerknij na szczyla i powiedz czemu gra jak gra? bo gra jak paprotka, owszem Wytknąłem dwa posty osy napisane na wejście Wiktorii i uważam że to był prawdziwy kij w szprychy a nie to co pisał wtedy Kuba z Szczylem A gdzie był jego głos? Put your money where your mouth is.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 15:25:09 GMT 1
ruszenie dupy przez protasa da o wiele więcej niż zwykłe zlinczowanie go tylko ten wkurw niech nie będzie ukierunkowany na ego, a na solving Tam był ukryty przekaz.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 15:26:02 GMT 1
nie wiem co tam jest mocnego, generalnie wy wszyscy chyba sobie myślicie, ze jak coś napiszecie to się oponent obsrywa XD
wyklarujmy
ŻADEN Z GRACZY NIE SPOWODOWAŁ, ŻE POD WIKTORIĄ SIĘ PALIŁO, ANI NIE SPOWODOWAŁBY, ŻE MIAŁA TRUDNIEJSZE WEJŚCIE
wszyscy zagraliście mimotycznie w tym zakresie
więc nie widze sensu nawet tego analizować
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:26:04 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 15:26:04 GMT 1
Poza tym, on tej Wiktorii bronił potem przecież.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 15:26:57 GMT 1
ruszenie dupy przez protasa da o wiele więcej niż zwykłe zlinczowanie go tylko ten wkurw niech nie będzie ukierunkowany na ego, a na solving Tam był ukryty przekaz. tak to se można tłustego kota linczować na forum
|
|