|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 15:37:49 GMT 1
Ja to jego A nie mówiłem odebrałem jako oczywisty troling. Self depreciating humour. tak, trolling chodzi mi o czas w ciagu minuty od wyniku wrocil do jednego z pierwszych postow zeby sie podbić wymuszone to
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 15:38:21 GMT 1
Kurde, pomyliłem się o 1.5 godziny spoko, siedziałby do 18 jakbym nie zaczal go napierdalać
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 15:38:23 GMT 1
trzymam kciuki żebyś był w mieście bo nie chce się wszędzie mylić
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 15:38:43 GMT 1
Ja to jego A nie mówiłem odebrałem jako oczywisty troling. Self depreciating humour. tak, trolling chodzi mi o czas w ciagu minuty od wyniku wrocil do jednego z pierwszych postow zeby sie podbić wymuszone to też nie jestem fanem tego zagrania
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 21, 2024 15:39:03 GMT 1
Ja to jego A nie mówiłem odebrałem jako oczywisty troling. Self depreciating humour. no przecież to było oczywiste zażartowanie z tego, że pod koniec broniłem mafiozę xD tutaj nawet proste żarty są mało rozumiane ;D
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 15:39:35 GMT 1
no ja uważam, że właśnie prędzej osa zrobił jakiegoś plejsa wokół victorii, niż że na całkowitym yolo zrobił to kuba nie no, osa jest zdecydowanie bardziej prawdopodobny niż kuba, trochę za dużo tom to latanie merytoryczne przy victorii w sensie, ja uwazam kazdy rozsadny miastowy ktory nie chce jej linczowac by se ja wsadzil na polke moze pozniej, napisal ze nie chce linczu na niej i tyle a tutaj troche detale zaczely wchodzic ty zobacz napisałeś dokładnie to co ja zrobiłem przypadek
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 15:40:01 GMT 1
chociaż kontekst dopowiedziany przez ose zmienia moje spojrzenie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:40:59 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 15:40:59 GMT 1
Ja pierdolę szczyl jaki ty jesteś self conscious w tej gierce.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 15:41:18 GMT 1
jak zawsze
ale więcej nie mogę na ten temat mówić bo regulamin zabrania
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 21, 2024 15:41:34 GMT 1
kurwa mać, cisnąłem że Victoria winna przez 3/4 wczorajszego dnia, potem stwierdziłem, ze jednak miała miastowe wejście i jej broniłem, więc widząc wynik zażartowałem a wy badacie jakiś tajming, to że to było wymuszone itp xD serio jesteście niemożliwi
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 21, 2024 15:42:32 GMT 1
myślałem, że bardziej dosłownie przekazać ironii się nie da jak ja w tamtych postach, ale najwidoczniej przeceniam siebie lub was xD
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 15:42:46 GMT 1
ale mogę ci zagadkę zadać
czy mogę być jednocześnie self counsious i własnoręcznie wpierdalać się z tejkami na temat swojej niewinności które regularnie przynoszą efekt odwrotny do zamierzonego
przynajmniej protasiewicz ma o czym gadać teraz (dobra jaca nie wkurwiaj się, sam zapowiadałem że nie chcę pyskówek, potraktuj to jako kosmonaucik)
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 15:43:04 GMT 1
dawaj osa obraź się idziemy na hattrick
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:43:50 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 15:43:50 GMT 1
Ale w inny sposób, moim zdaniem. Bo jedno to być świadomym swojej pozycji w rozgrywce, a drugie to być wyczulonym na "niesprawiedliwość" i wyłapywać takie "no u niego wyłapał X, a u mnie nie, a ja zrobiłem X", nk mnie pochwali
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 21, 2024 15:43:58 GMT 1
ja się nie obrażam, ja się wam po prostu dziwię
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:44:37 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 15:44:37 GMT 1
ale mogę ci zagadkę zadać czy mogę być jednocześnie self counsious i własnoręcznie wpierdalać się z tejkami na temat swojej niewinności które regularnie przynoszą efekt odwrotny do zamierzonego przynajmniej protasiewicz ma o czym gadać teraz (dobra jaca nie wkurwiaj się, sam zapowiadałem że nie chcę pyskówek, potraktuj to jako kosmonaucik) Nie wiem, muszę to przemyśleć.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 15:46:24 GMT 1
ja się nie obrażam, ja się wam po prostu dziwię Zamierzasz zacząć normalnie grać w tej edycji?
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 15:46:28 GMT 1
Ale w inny sposób, moim zdaniem. Bo jedno to być świadomym swojej pozycji w rozgrywce, a drugie to być wyczulonym na "niesprawiedliwość" i wyłapywać takie "no u niego wyłapał X, a u mnie nie, a ja zrobiłem X", nk mnie pochwali a to nie wiem, mnie to nie dotyczy, ja sam sobie przyznaję medale, więc się nie żalę żalić się mogę jak ktoś to czyta za mafijne bez włożenia wysiłku intelektualnego w próbę zrozumienia tego, ale no to tak na marginesie tylko
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:47:19 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 15:47:19 GMT 1
ale mogę ci zagadkę zadać czy mogę być jednocześnie self counsious i własnoręcznie wpierdalać się z tejkami na temat swojej niewinności które regularnie przynoszą efekt odwrotny do zamierzonego przynajmniej protasiewicz ma o czym gadać teraz (dobra jaca nie wkurwiaj się, sam zapowiadałem że nie chcę pyskówek, potraktuj to jako kosmonaucik) w angielskiej mafii mają ponoć taki zwrot, że ktoś jest solvy, czyli że próbuje rozwiązać gierkę no dziś jesteś trochę mniej solvy niż w d1, nie? wchodzi temat drukarki, to piszesz hp chodź na bajerę Kuba przekierowuje na protasa, to wytykasz mu trzy posty i "dude" weź chociaż mnie porozwiązuj, bo mnie trochę podejrzewasz, no liczyłem, że coś mi wyciągniesz, próbując dociec mojej przynależności dziś chyba nie dałeś żadnego fajnego tejka, a w d0/d1 mówiłeś, że degrengolada jak się czujesz w grze obecnie?
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 15:48:15 GMT 1
myślałem, że bardziej dosłownie przekazać ironii się nie da jak ja w tamtych postach, ale najwidoczniej przeceniam siebie lub was xD sprzedam ci sekret wszyscy wiedzieli, że trollujesz i dobitnie przekazywali to w temacie no, przynajmniej ja, Kawusia i Kuba może był tam też Szczyl nie chodzi o ironię chodzi o to, że w ciągu minuty i kilkudziesięciu sekund wróciłeś się do jednego ze swoich pierwszych postów, które mało co znaczyły w mojej opinii, żeby na tapecie wylądowało, że miałeś ją w winnych, a nie, że ją broniłeś, merytorycznie, jako jedyny i ja nawet nie mówię, czy obrona jest w Twoim przypadku koligacyjna z całokształtu źle wyglądasz ale Drukarka do dzisiaj wyglądała fatalnie, tymczasem postuje na tyle ok, że dramatyczny Jacek i nieobecny Osa się zdążyli przesunąć więc póki jest czas, to może potańczmy?
|
|