|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 15:48:55 GMT 1
ale mogę ci zagadkę zadać czy mogę być jednocześnie self counsious i własnoręcznie wpierdalać się z tejkami na temat swojej niewinności które regularnie przynoszą efekt odwrotny do zamierzonego przynajmniej protasiewicz ma o czym gadać teraz (dobra jaca nie wkurwiaj się, sam zapowiadałem że nie chcę pyskówek, potraktuj to jako kosmonaucik) w angielskiej mafii mają ponoć taki zwrot, że ktoś jest solvy, czyli że próbuje rozwiązać gierkę no dziś jesteś trochę mniej solvy niż w d1, nie? wchodzi temat drukarki, to piszesz hp chodź na bajerę Kuba przekierowuje na protasa, to wytykasz mu trzy posty i "dude" weź chociaż mnie porozwiązuj, bo mnie trochę podejrzewasz, no liczyłem, że coś mi wyciągniesz, próbując dociec mojej przynależności dziś chyba nie dałeś żadnego fajnego tejka, a w d0/d1 mówiłeś, że degrengolada jak się czujesz w grze obecnie? brawo kawusia, czasem trzeba napisać to co wszyscy myślą
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 21, 2024 15:49:14 GMT 1
ja się nie obrażam, ja się wam po prostu dziwię Zamierzasz zacząć normalnie grać w tej edycji? a nie wiem w sumie
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 15:49:43 GMT 1
ja się nie obrażam, obrażam wszystkich wokół
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 21, 2024 15:50:11 GMT 1
myślałem, że bardziej dosłownie przekazać ironii się nie da jak ja w tamtych postach, ale najwidoczniej przeceniam siebie lub was xD sprzedam ci sekret wszyscy wiedzieli, że trollujesz i dobitnie przekazywali to w temacie no, przynajmniej ja, Kawusia i Kuba może był tam też Szczyl nie chodzi o ironię chodzi o to, że w ciągu minuty i kilkudziesięciu sekund wróciłeś się do jednego ze swoich pierwszych postów, które mało co znaczyły w mojej opinii, żeby na tapecie wylądowało, że miałeś ją w winnych, a nie, że ją broniłeś, merytorycznie, jako jedyny i ja nawet nie mówię, czy obrona jest w Twoim przypadku koligacyjna z całokształtu źle wyglądasz ale Drukarka do dzisiaj wyglądała fatalnie, tymczasem postuje na tyle ok, że dramatyczny Jacek i nieobecny Osa się zdążyli przesunąć więc póki jest czas, to może potańczmy? kurwa mać ale to wrócenie do tego co napisałem było częścią tego trollingu a nawet nie trollingu, tylko żartu sytuacyjnego xD
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 15:52:52 GMT 1
ale mogę ci zagadkę zadać czy mogę być jednocześnie self counsious i własnoręcznie wpierdalać się z tejkami na temat swojej niewinności które regularnie przynoszą efekt odwrotny do zamierzonego przynajmniej protasiewicz ma o czym gadać teraz (dobra jaca nie wkurwiaj się, sam zapowiadałem że nie chcę pyskówek, potraktuj to jako kosmonaucik) w angielskiej mafii mają ponoć taki zwrot, że ktoś jest solvy, czyli że próbuje rozwiązać gierkę no dziś jesteś trochę mniej solvy niż w d1, nie? wchodzi temat drukarki, to piszesz hp chodź na bajerę Kuba przekierowuje na protasa, to wytykasz mu trzy posty i "dude" weź chociaż mnie porozwiązuj, bo mnie trochę podejrzewasz, no liczyłem, że coś mi wyciągniesz, próbując dociec mojej przynależności dziś chyba nie dałeś żadnego fajnego tejka, a w d0/d1 mówiłeś, że degrengolada jak się czujesz w grze obecnie? no bo ja nie wierzę w bycie solvy przy 6-1 i nie lubię grać małych formatów, bo tu się nie szuka mafii więc ja można powiedzieć w ogóle nie jestem solvy tylko se siedzę w gierce i przekazuję co se myślę i gadam z ludźmi i patrzę co się dzieje na koniec dnia wszystko i tak się będzie sprowadzało do tego, żeby kogoś dobrze uniewinnić na meczówkę albo gra się skończy wcześniej i tyle obecnie czuję się nieźle i jest fajnie, wcześniej się stiltowałem jak mnie zacząłeś podejrzewać o głupie rzeczy i przyszedł gandalf co to podbijał
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 15:54:48 GMT 1
moim fajnym tejkiem może być to, że to twój chyba najlepszy post w gierce, tzn. pierwszy raz poczułem, że ci zależy na poznaniu odpowiedzi na pytania
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 15:55:40 GMT 1
no kawusia super też się dobrze poczułem
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 15:58:03 GMT 1
A moim zdaniem ten post nie był aż taki super, ale nie wiem czy to coś zmienia.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 15:58:24 GMT 1
Natomiast super jest to, że rozmawiamy, wszyscy już mają jakąś dusze.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 15:58:56 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 15:58:56 GMT 1
Coś jeszcze wymyśliłem ale powiem potem żeby nie spalić przypomnijcie mi
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 15:59:39 GMT 1
Natomiast o ile Protasiewicz początkowo przyjął wkurwiającą postawę i dzisiaj z niej wyszedł i da się z nim w miarę normalnie gadać.
O tyle Osa brnie w zaparte i jakimś sztucznym kutasem wymachuje.
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 16:02:52 GMT 1
Natomiast o ile Protasiewicz początkowo przyjął wkurwiającą postawę i dzisiaj z niej wyszedł i da się z nim w miarę normalnie gadać. O tyle Osa brnie w zaparte i jakimś sztucznym kutasem wymachuje. w mojej opinii ostatni mafiozo tak czy inaczej byłby zmuszony do przyjęcia kooperacyjnej postawy
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 16:05:44 GMT 1
ogólnie niezależnie od strony nikt tu nie ma interesu w odpadnięciu, kurwa, jeśli tak jest(a ja jeszcze do końca tego nie czuje bo osa nic dziisaj nie zagrał) to taka logika powinna być uniewinniająca
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 16:07:48 GMT 1
No ale to jak chcesz wyjebać kogoś kto się stara to masz do wyboru tylko mnie, Kawę, Tolkiena, Szczyla.
Najprawdopodobniejszy z tego jest szczyl, ale dla mnie on sobie normalnie niewinnie gra. Na nadwiedzy uważam że by inaczej zagrał.
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 16:10:07 GMT 1
tak, to są trudne wybory
i nie uważam żeby drukara na przykład się nie starał
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 16:21:49 GMT 1
To ja przeczuwam, że gorący lincz będzie dzisiaj.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 16:24:32 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 16:24:32 GMT 1
Osa pomóż trochę kto jest mafia i czemu
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 16:24:46 GMT 1
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 16:27:49 GMT 1
Ogólnie zjebana sytuacja bo ja bym mógł napisać jakiegoś posta z argumentem, który trochę uniewinnia Osę, ale tego nie zrobię jak on sam się nie zamierza bronić.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 16:28:13 GMT 1
I tak samo mógłbym np trochę spróbować pomóc Protasiewiczowi w szukaniu mafiozy, ale jakoś wydaje mi się, że większa wartość będzie jak to się między głównymi zainteresowanymi rozstrzygnie.
|
|