|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 18:52:04 GMT 1
w ogóle jak na ten syf, który był na pierwszych stronach osa-kawusia, to ten temat dopiero wszyscy w dupie teraz mają
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 18:52:12 GMT 1
Ja dzisiaj do Buenos Aires wylatuję.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 18:52:14 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 18:52:14 GMT 1
też siadam do kawusi
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 18:54:59 GMT 1
przejrzałem połowę postów i muszę ją dać nad osę
ale żeby coś uczciwiej powiedzieć to muszę odpalić temat od nowa
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 18:55:06 GMT 1
Kawusia jaką sobie szanse dajesz na wygraną jak jesteś w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 18:55:33 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 18:55:33 GMT 1
Kawusia jaką sobie szanse dajesz na wygraną jak jesteś w mafii? 40-50%
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 18:57:47 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 18:57:47 GMT 1
w sumie nawet mniej, jak pomyślałem o niewchodzących questach i potrzebie wyjebania chyba z pięciu osób
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 18:59:22 GMT 1
To wychodzi na to, że tylko ja mam odpowiednią mentalność w tej rozgrywce.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 19:03:00 GMT 1
w zasadzie to ze względu na potencjał na mema bym chciał, żeby w mafii była osa albo drukarka
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 19:06:59 GMT 1
szczyl co zagrałem mafijnego?
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 19:11:51 GMT 1
kolego, jak ja się oburzałem na podejrzenia, to najpierw przynajmniej raczyłem przedstawić swój punkt widzenia i to jak czytam pewne wydarzenia w kontekście winy victorii, a dopiero potem się zacząłem wkurwiać, że ktoś (pzdr kawusia) z "nie zgadzam się" robi bridge do "wyjebmy go za to że to napisał" ty przeskoczyłeś do ostatniego punktu i się po prostu wkurwiasz ale to nie moja wina, że przez całą grę nie napisałeś pół postu na temat wiktorii, jednocześnie liczyłeś na wyjebanie kuby, który przez tolkiena teoretycznie mógł uchodzić za kontrkandydata, a potem już po linczu w zasadzie z braku laku się odpaliłeś we mnie, gdy wcześniej byliśmy no na nie wiem, neutral plus pewnie czy czymś takim, no bo szczyl przecież linczowalny więc jeśli trzymam wysoko kubę, tolkiena i osę, z kawusią będę musiał się jeszcze oswoić, no i jest ta drukarka co w sumie huj wie, to w kontekście tego powyższego mi tak średnio leżysz teraz możesz wracać do wyzywania stary, pytanie "co zrobiłem mafijnego" to proszenie się o awanturę na każdego poza tobą byłem w stanie znaleźć jakieś rzeczy, które mi każą myśleć, że może być niewinny na ciebie nie, chociaż skoro już mi zostałeś drogą eliminacji, to mi mózg znalazł argumenty za potwierdzeniem, a nie za odrzuceniem tego nie mam zamiaru drzeć szat, że konkretnie ty musisz padać, przekonaj mnie/pozostałych, że jesteś niewinny albo lepiej odpalić inny cel no ja z sercem na dłoni w tej edycji jestem
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:13:06 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 19:13:06 GMT 1
przez chwilę myślałem że Szczyl konwersuje z samym sobą i byłoby to całkiem adekwatne
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 19:13:20 GMT 1
jedyny trop i szansa na mafioze ose to wariant mafia która ma wyjebane i się poddała
tylko jak w tym wszystkim wygląda głos na kawusie? wybrał sobie w tym wszystkim najbardziej niemożliwy do linczowania cel i stwierdził, że nie będzie go nawet forsował?
to się w ogóle nie trzyma kupy
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 19:15:06 GMT 1
Też mam wiele wątpliwości do Wiktorii, ale do Kuby też no ja też miałem, nazwijmy to, wątpliwości co do wiktorii ale pisałem już, że dla mnie próba pchania kuby d1 byłaby idiotyczna. równie dobrze on może być w mafii a ty byś nam d1 wygrał grę, no ale wciąż odbieram to za głupie. pytanie w eter, bo jacek sam nie umie: czy uważacie, że kuba był wczoraj linczowalny? dlaczego victoria mając idąc w kontrkandydata wskazała gandalfa i szczyla (1 głos) a kubę (też 1 głos już nie)? gandalf, ty nie chciałeś niby odpierdalać kuby?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:17:20 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 19:17:20 GMT 1
"czy uważacie, że kuba był wczoraj linczowalny"
nie, w ogóle nie wydawało mi się to wczoraj możliwe
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 19:18:42 GMT 1
oczywiście, że był
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 19:19:18 GMT 1
Drukara, Osa, jestescie?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:20:14 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 19:20:14 GMT 1
no to chyba jakieś zaćmienie by musiało się zadziać, imo zwłaszcza mafia by nie chciała brudzić łap takim linczem, to trochę wjebanie się
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 19:21:21 GMT 1
kolego, jak ja się oburzałem na podejrzenia, to najpierw przynajmniej raczyłem przedstawić swój punkt widzenia i to jak czytam pewne wydarzenia w kontekście winy victorii, a dopiero potem się zacząłem wkurwiać, że ktoś (pzdr kawusia) z "nie zgadzam się" robi bridge do "wyjebmy go za to że to napisał" ty przeskoczyłeś do ostatniego punktu i się po prostu wkurwiasz ale to nie moja wina, że przez całą grę nie napisałeś pół postu na temat wiktorii, jednocześnie liczyłeś na wyjebanie kuby, który przez tolkiena teoretycznie mógł uchodzić za kontrkandydata, a potem już po linczu w zasadzie z braku laku się odpaliłeś we mnie, gdy wcześniej byliśmy no na nie wiem, neutral plus pewnie czy czymś takim, no bo szczyl przecież linczowalny więc jeśli trzymam wysoko kubę, tolkiena i osę, z kawusią będę musiał się jeszcze oswoić, no i jest ta drukarka co w sumie huj wie, to w kontekście tego powyższego mi tak średnio leżysz teraz możesz wracać do wyzywania stary, pytanie "co zrobiłem mafijnego" to proszenie się o awanturę na każdego poza tobą byłem w stanie znaleźć jakieś rzeczy, które mi każą myśleć, że może być niewinny na ciebie nie, chociaż skoro już mi zostałeś drogą eliminacji, to mi mózg znalazł argumenty za potwierdzeniem, a nie za odrzuceniem tego nie mam zamiaru drzeć szat, że konkretnie ty musisz padać, przekonaj mnie/pozostałych, że jesteś niewinny albo lepiej odpalić inny cel no ja z sercem na dłoni w tej edycji jestem omijanie tematu Wiktori uargumentowałem zgodnie z prawdą - nie chciałem podbijać celu swojego celu - i to jest jedyny kamyczek w moim ogródku z którym nie pohandluje, wygląda to z boku w oczywisty sposób chujowo(co też o czymś świadczy) tylko, że Ty wczoraj przed linczem w którym nie zagłosowałeś na Wiktorie sprawdzałeś nastroje na możliwe wajchowanie na mnie, generalnie cały wczorajszy dzień nie napisałeś na mój temat nic, ale swoją pozycją wyrażałeś że jestem potencjalnie winny czyli bez znajomości koloru Wiktorii było w mojej grze coś co Ci srogo nie pasowąło nie było to wbrew temu co właśnie zacytowałeś mocniejsze cleary na pozostałych. Nie wierzę w to, bo tych clearów nie napisałeś. Więc jest w tym co napisałeś coś w chuj nie pasującego czasowo - że główny argument bazuje na winie Wiktorii. Uważam, że jeżeli jesteś niewinny to już wcześniej wczoraj o 20.45 miałeś za moją winą sporo argumentów. Których w moim mniemaniu nie powinieneś mieć Więc słucham - opowiadaj jak to na prawdę było
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 19:24:30 GMT 1
Też mam wiele wątpliwości do Wiktorii, ale do Kuby też no ja też miałem, nazwijmy to, wątpliwości co do wiktorii ale pisałem już, że dla mnie próba pchania kuby d1 byłaby idiotyczna. równie dobrze on może być w mafii a ty byś nam d1 wygrał grę, no ale wciąż odbieram to za głupie. pytanie w eter, bo jacek sam nie umie: czy uważacie, że kuba był wczoraj linczowalny? dlaczego victoria mając idąc w kontrkandydata wskazała gandalfa i szczyla (1 głos) a kubę (też 1 głos już nie)? gandalf, ty nie chciałeś niby odpierdalać kuby? kurwa przecież pchanie Kuby, tak samo jak Kawusi, Ciebie czy kogokolwiek dla potrafiącego grać gracza z boku daje same profity, możecie się przyglądać i wyciągać wnioski. Jeżeli uważasz, że moje pierdolenie było nastawione na zlinczowanie go to jesteś w wielkim błędzie, ja w żadnym momencie nie wierzyłem w linczowanie go. A zapytany przez Tolkiena czy poszedłbym 1 za 1 z Kubą odpowiedziałem, że w żadnym wypadku bo to może być tylko szkodliwa destrukcja. Przedstawiasz rzeczy nie takie jak one były na prawde i po co to jacek sam nie umie? typeczku?
|
|