|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 19:27:35 GMT 1
podpierdala mi ten sałntrak z the good the bad and the ugly Kuba
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 19:27:54 GMT 1
tylko żeby tu się jakaś akcja przede mną działa
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 19:29:31 GMT 1
stary, pytanie "co zrobiłem mafijnego" to proszenie się o awanturę na każdego poza tobą byłem w stanie znaleźć jakieś rzeczy, które mi każą myśleć, że może być niewinny na ciebie nie, chociaż skoro już mi zostałeś drogą eliminacji, to mi mózg znalazł argumenty za potwierdzeniem, a nie za odrzuceniem tego nie mam zamiaru drzeć szat, że konkretnie ty musisz padać, przekonaj mnie/pozostałych, że jesteś niewinny albo lepiej odpalić inny cel no ja z sercem na dłoni w tej edycji jestem omijanie tematu Wiktori uargumentowałem zgodnie z prawdą - nie chciałem podbijać celu swojego celu - i to jest jedyny kamyczek w moim ogródku z którym nie pohandluje, wygląda to z boku w oczywisty sposób chujowo(co też o czymś świadczy) tylko, że Ty wczoraj przed linczem w którym nie zagłosowałeś na Wiktorie sprawdzałeś nastroje na możliwe wajchowanie na mnie, generalnie cały wczorajszy dzień nie napisałeś na mój temat nic, ale swoją pozycją wyrażałeś że jestem potencjalnie winny czyli bez znajomości koloru Wiktorii było w mojej grze coś co Ci srogo nie pasowąło nie było to wbrew temu co właśnie zacytowałeś mocniejsze cleary na pozostałych. Nie wierzę w to, bo tych clearów nie napisałeś. Więc jest w tym co napisałeś coś w chuj nie pasującego czasowo - że główny argument bazuje na winie Wiktorii. Uważam, że jeżeli jesteś niewinny to już wcześniej wczoraj o 20.45 miałeś za moją winą sporo argumentów. Których w moim mniemaniu nie powinieneś mieć Więc słucham - opowiadaj jak to na prawdę było nie no, to raczej było tak, że przed linczem proponując wajchę myślałem czy nie odłożyć victorii na półkę "zawsze zdążymy zlinczować", no to kto zostaje, kuba nie, gandalf nie, drukarka nie (patrz na moje posty z, nie wiem, 17), w międzyczasie kuba dał białko na niewinną kawusie i zostaliście wy z osą, ty byłeś moją pierwszą myślą, potem przeklikałem jeszcze posty osy i zobaczyłem, że chce mnie wyjebać, to zaproponowałem jego xD no ale się nie poniosło i resztę mojego zachowania przy linczu masz wprost napisane w temacie: chyba kawusia się mnie zapytała czy chcę wajchować, ja odpowiedziałem, że w sumie nie mam w kogo i będzie misplay, więc się wycofałem z wajchy i temat zniknął potem jeszcze o 20:59 jak już było wiadomo, że victoria poleci, to se dałem na osę jako taki głos chuj wie co, powiedzmy że głos z własnym sumieniem przy umyciu rąk od linczu i tyle potem flipnęła winna, no to se myślę, że chyba jednak hp/osa i kończymy, potem wieczorem przeczytałem osę i se myślę, że w sumie niewinna, więc drogą eliminacji mi spadłeś niżej a potem w tym samym czasie co kuba o tobie napisał, ja przeglądałem twoje posty, doszły mi do tego myśli, że z tą victorą/kubą to mogłeś się lepiej zachować + szybki spin na mnie, a przecież ja w kolejce mafiozy być po prostu muszę, no to napisałem, że ręce do góry i resztę znasz
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 19:30:32 GMT 1
no ja też miałem, nazwijmy to, wątpliwości co do wiktorii ale pisałem już, że dla mnie próba pchania kuby d1 byłaby idiotyczna. równie dobrze on może być w mafii a ty byś nam d1 wygrał grę, no ale wciąż odbieram to za głupie. pytanie w eter, bo jacek sam nie umie: czy uważacie, że kuba był wczoraj linczowalny? dlaczego victoria mając idąc w kontrkandydata wskazała gandalfa i szczyla (1 głos) a kubę (też 1 głos już nie)? gandalf, ty nie chciałeś niby odpierdalać kuby? kurwa przecież pchanie Kuby, tak samo jak Kawusi, Ciebie czy kogokolwiek dla potrafiącego grać gracza z boku daje same profity, możecie się przyglądać i wyciągać wnioski. Jeżeli uważasz, że moje pierdolenie było nastawione na zlinczowanie go to jesteś w wielkim błędzie, ja w żadnym momencie nie wierzyłem w linczowanie go. A zapytany przez Tolkiena czy poszedłbym 1 za 1 z Kubą odpowiedziałem, że w żadnym wypadku bo to może być tylko szkodliwa destrukcja. Przedstawiasz rzeczy nie takie jak one były na prawde i po co to jacek sam nie umie? typeczku? przedstawiam rzeczy tak, jak je odebrałem
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:31:07 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 19:31:07 GMT 1
Ja pierdole
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:31:26 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 19:31:26 GMT 1
Chłopaki czy on mnie manipuluje?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:32:37 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 19:32:37 GMT 1
moze
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:33:03 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 19:33:03 GMT 1
Kawusia jesteś
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:34:06 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 19:34:06 GMT 1
jestem
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 19:34:50 GMT 1
a czemu byłem u Ciebie top3 do linczowania
przecież takie granie i postawienie siebie obok kółka wzajemnej adoracji to jest proszenie sie o wpierdol
i jest grupka ludzi tutaj dla których było to oczywiste
czemu tak dużo mocniejszy hardclear masz na przykład na Tolkienie, szczególnie czemu miałeś na wczorajszy stan gry o którym teraz gadamy
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 19:34:55 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:35:03 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 19:35:03 GMT 1
daj swoich podejrzancyh w tabelceie czy coś
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:35:15 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 19:35:15 GMT 1
Protas masz zdjąć ten głos z siebie i zagłosować na swojego podejrzanego
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:36:42 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 19:36:42 GMT 1
daj swoich podejrzancyh w tabelceie czy coś na teraz osa szczyl potem nie wiem, bym musiał pomyśleć, jakby to były dwie zielenie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:38:09 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 19:38:09 GMT 1
reszty teraz nie podejrzewam, bo
protas chujowy pozycjoning + rzeczy, które pisałem drukarka była imo celem wyjebania victorii Kuba i Tolkien miastowa gra
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 19:38:31 GMT 1
a czemu byłem u Ciebie top3 do linczowania przecież takie granie i postawienie siebie obok kółka wzajemnej adoracji to jest proszenie sie o wpierdol i jest grupka ludzi tutaj dla których było to oczywiste czemu tak dużo mocniejszy hardclear masz na przykład na Tolkienie, szczególnie czemu miałeś na wczorajszy stan gry o którym teraz gadamy ten fragment 21-21.30 wczoraj to był dla mnie mocny miejski ferment bez tego tolkien jest kolosem na glinianych nogach, no ale chłop mi się pokazał wtedy z dobrej strony byku no w takiej małej edycji jak wyłączam z równania siebie, victorię odkładam na półkę i mam dwa nicki, których nie chcę ruszać, top3 do zlinczowania to spośród rozpatrywanych graczy drugi od końca gracz, którego bym wyjebał, a nie jakiś zajebisty most wanted, tu w chuj się dzieje z braku laku na ten moment to ja myślę, że każdy powinien we łbie przekminić cleary na kubie i gandalfie, jak tam nie będzie miscleara to to raczej wygramy, bo reszta jakoś się dotrze (nie liczyłem)
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 19:44:36 GMT 1
w zasadzie to gra osy wygląda w ten sposób, że czytasz wszystkie posty, ruchy i podejrzenia i dajesz okejkę i jest taka kurewska plama w postaci tej victorii
to nie jest bardziej mafijne niż miastowe? że sobie budujesz obraz a w kluczowym momencie jak trzeba to robisz jednego pusha swoją pozycją, żeby zagrać dla mafii?
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 19:45:01 GMT 1
kawusia czy on mnie manipuluje
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:46:09 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 19:46:09 GMT 1
ja myślę że osa będzie w mafii
nie pasuje mi nieobecność drukarki
i Szczyl im więcej pisze tym gorzej wygląda ale to może być mój defekt
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 19:46:25 GMT 1
jak zagłosuję na gościa o którym pół godziny temu pisałem, że byłby to misplay to dopiero bingo odhaczymy, siedź spokojnie jaca
|
|