|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 19:46:44 GMT 1
ja myślę że osa będzie w mafii nie pasuje mi nieobecność drukarki i Szczyl im więcej pisze tym gorzej wygląda ale to może być mój defekt no zdziwiłbym się jakbyś napisał inaczej kiedykolwiek
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:46:49 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 19:46:49 GMT 1
chodzi o to że osa gra modelowo tak jak wyobrażalbym sobie grę biorąc pod uwagę co się zadziało z linczem
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:48:02 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 19:48:02 GMT 1
kawusia czy on mnie manipuluje nie wiem z jednej strony jakiś pogubiony, myli mu się, kto co napisał z drugiej no w mojej ocenie nie grałeś na wyjebanie Kuby i szczyl gra konformistycznie ale ważne też jest, co czujesz, jeśli czujesz, że ktoś cię zalewa odpowiedzią, gdzie niby logicznie się zgadza, ale tu czujesz lekkie naciągnięcie, tam czujesz lekkie naciągnięcie, takie wiesz, niby się zgadza, ale nie do końca, no to lampka się powinna zapalić, czujesz tak?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:49:03 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 19:49:03 GMT 1
Osa broń się
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 19:49:14 GMT 1
kawusia czy on mnie manipuluje nie wiem z jednej strony jakiś pogubiony, myli mu się, kto co napisał z drugiej no w mojej ocenie nie grałeś na wyjebanie Kuby i szczyl gra konformistycznie ale ważne też jest, co czujesz, jeśli czujesz, że ktoś cię zalewa odpowiedzią, gdzie niby logicznie się zgadza, ale tu czujesz lekkie naciągnięcie, tam czujesz lekkie naciągnięcie, takie wiesz, niby się zgadza, ale nie do końca, no to lampka się powinna zapalić, czujesz tak? no sama odpowiedź jakby mi się podobała w chuj ale są właśnie te punkciki które tam się nie zgrywają
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 19:49:25 GMT 1
no to wajcha na szczyla i będzie po bólu
potem jak osa albo hp w mafii to mvp dla niego, a jak nie to trudno, może kiedyś się nauczycie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:50:06 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 19:50:06 GMT 1
no to źle, też to czułem w casusie wbijania noża victorii
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 19:50:10 GMT 1
wyłożyłem przed to jeszcze taki komfort, że wam pasuje ta osa która mi nie pasuje i najwyżej jak nie macie racji to niby można o nim myśleć no ale wydaje mi się to być trudną zagadką
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:50:19 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 19:50:19 GMT 1
chłopie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:50:48 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 19:50:48 GMT 1
Drukarka ale ty nie możesz na utkanej siedzieć
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 19:51:21 GMT 1
kawusia czy on mnie manipuluje nie wiem z jednej strony jakiś pogubiony, myli mu się, kto co napisał z drugiej no w mojej ocenie nie grałeś na wyjebanie Kuby i szczyl gra konformistycznie ale ważne też jest, co czujesz, jeśli czujesz, że ktoś cię zalewa odpowiedzią, gdzie niby logicznie się zgadza, ale tu czujesz lekkie naciągnięcie, tam czujesz lekkie naciągnięcie, takie wiesz, niby się zgadza, ale nie do końca, no to lampka się powinna zapalić, czujesz tak? podaję odpowiedź: szczyl jest zawodnikiem, który pisze dużo słów i ma świadomość, że każde pół zdania w lewo albo w prawo potrafi bardzo dużo zmienić w odbiorze całości wypowiedzi i jest tego świadomy dlatego też wielkokrotnie niuansuje kwestie, których inni chyba w ogóle nie rozróżniają, a on o tym gada w zasadzie huj wie po co i potem się kończy że jest to odbieranie za naciąganie
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 19:52:12 GMT 1
no to wajcha na szczyla i będzie po bólu potem jak osa albo hp w mafii to mvp dla niego, a jak nie to trudno, może kiedyś się nauczycie macie osiem minut
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 19:53:33 GMT 1
no szczerze w moim osądzie na stronach 4-5 posty osy na temat Wiktorii są mimo, że dalej średnie to najmocniejsze, a cleara tam szukało u siebie dwóch innych graczy, a nie on Osa. I może źle to kminie bo nie znam tożsamości. Ja bym po prostu w takiej sytuacji w takim setupie z takim współmafiozą takich postów unikał i chuj
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 21, 2024 19:53:44 GMT 1
i tak jutro nie mam czasu na grę więc sobie mnie spokojnie zlinczujcie, tym bardziej że raczej mafia nie obstawiała, że polecę dziś. w mafii ktoś z trójki HP, Kawusia, Szczyl, choć Tolkien twierdzący, że mogę być w mafii też podpada.
nie uważam bym zrobił cokolwiek mafijnego w tej edycji, wręcz przeciwnie.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:54:05 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 19:54:05 GMT 1
no to wajcha na szczyla i będzie po bólu potem jak osa albo hp w mafii to mvp dla niego, a jak nie to trudno, może kiedyś się nauczycie macie osiem minut ok
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:54:47 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 19:54:47 GMT 1
nie wiem z jednej strony jakiś pogubiony, myli mu się, kto co napisał z drugiej no w mojej ocenie nie grałeś na wyjebanie Kuby i szczyl gra konformistycznie ale ważne też jest, co czujesz, jeśli czujesz, że ktoś cię zalewa odpowiedzią, gdzie niby logicznie się zgadza, ale tu czujesz lekkie naciągnięcie, tam czujesz lekkie naciągnięcie, takie wiesz, niby się zgadza, ale nie do końca, no to lampka się powinna zapalić, czujesz tak? podaję odpowiedź: szczyl jest zawodnikiem, który pisze dużo słów i ma świadomość, że każde pół zdania w lewo albo w prawo potrafi bardzo dużo zmienić w odbiorze całości wypowiedzi i jest tego świadomy dlatego też wielkokrotnie niuansuje kwestie, których inni chyba w ogóle nie rozróżniają, a on o tym gada w zasadzie huj wie po co i potem się kończy że jest to odbieranie za naciąganie abstrahując od koloru szczyla w tej grze, czy szczyl się zgodzi, że dla mafiozów stosowanie zabiegów pt. "wymyślę zręczne i treściwe uzasadnienie swoich akcji, z akcentami drobnych manipulacji, które to jednak uzasadnienie składa się w logiczną całość" jest viable taktyką?
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 19:55:13 GMT 1
podaję odpowiedź: szczyl jest zawodnikiem, który pisze dużo słów i ma świadomość, że każde pół zdania w lewo albo w prawo potrafi bardzo dużo zmienić w odbiorze całości wypowiedzi i jest tego świadomy dlatego też wielkokrotnie niuansuje kwestie, których inni chyba w ogóle nie rozróżniają, a on o tym gada w zasadzie huj wie po co i potem się kończy że jest to odbieranie za naciąganie abstrahując od koloru szczyla w tej grze, czy szczyl się zgodzi, że dla mafiozów stosowanie zabiegów pt. "wymyślę zręczne i treściwe uzasadnienie swoich akcji, z akcentami drobnych manipulacji, które to jednak uzasadnienie składa się w logiczną całość" jest viable taktyką? oczywiście, że tak ale ja nie muszę wymyślać xD
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:55:14 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 19:55:14 GMT 1
i tak jutro nie mam czasu na grę więc sobie mnie spokojnie zlinczujcie, tym bardziej że raczej mafia nie obstawiała, że polecę dziś. w mafii ktoś z trójki HP, Kawusia, Szczyl, choć Tolkien twierdzący, że mogę być w mafii też podpada. nie uważam bym zrobił cokolwiek mafijnego w tej edycji, wręcz przeciwnie. dzisiaj miałeś czas na grę?
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 21, 2024 19:55:22 GMT 1
dodam, że pewnie gdybym był w mafii to bym nie poleciał, bo bym robił to czego ode mnie oczekujecie, a że mam na to lekko wyjebane, to skończy się jak się skończy, z edycji na edycję się nie uczycie, że to mafia spełnia oczekiwania, a miasto ma momenty, gdy ma wyjebane.
miłej gry
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 19:55:43 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 19:55:43 GMT 1
Kurwa doszedłem do hotelu po całym dniu podróży i padłem jak mucha, dopiero teraz się obudziłem. Nie wiem co się działo przez ostatnie 3h, ale jestem i nadrabiam. Jakby coś było urgent to oznaczajcie.
|
|